Shop roku Shop roku

JOBY Gorillapod Micro 250 fekete / kék

Termékkatalógus
JOBY Gorillapod Micro 250 fekete / kék
5 1 értékelés
Mini állvány Állítható állvány mobil telefonokhoz
Kód:  JO140a3 Termékszám:  E61PJB01089

JOBY Gorillapod Micro 250 fekete / kék

Szereted utazik két, így nem kell senkinek, aki teheti emlékezetes felvételeket a helyeken, ahol jelenleg? Pořídíte si tedy vysněný záběr sami a to s pomocí tohoto nenápadně malého, ale zato velmi praktického stativu GorillaPod Micro 250. Ten se řadí do kategorie Always On, což znamená, že je vždy připraven k použití. Az állvány tervezték a kompakt fényképezőgépek, kompakt fényképezőgépek és felvevők kisebb súlyú, mint 250 gramm.

specifikációk:

Maximális magasság: 19 cm
Minimális magasság: 5 cm
Hajtogatott magasság: 1,9 cm
Számú rész lábak: 3
Szélesség: 1,57 cm
Magasság: 1,9 cm
Mélység: 6,64 cm
Súly: 0.026 kg

Tökéletes akár kéred bármelyik fél

Az állvány minőségi anyagokból készült, mint a rozsdamentes acél és a cink. Köszönhetően az egyedi tervezésű, az alakja a láb és a labda fejlécet a kamera elfordul ± 36 °, akkor be lehet állítani munkahelyzetbe néhány másodpercen belül. Hogy rögzítse a kamera szolgál 1/4 "csavarral. Stativ vám umožní usadit fotoaparát i na členěné, nerovné povrchy. A lábak valójában bevonva cink és vége tartalmaz szilikont. Őket egymástól, így kapsz kiváló stabilitást biztosít a fényképezés és felvétel videó. Milyen gyorsan Tripod áll, úgyhogy gyorsan lebontották. Továbbá, a kis méret ideális könyv, mert elfér a zsebben. Ahhoz, hogy az Ön elégedettsége, akkor a választás három színkombinációban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JOBY Gorillapod Micro 250 fekete / kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GorillaPod Micro 250 černý/modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY GorillaPod Micro 250 čierny / modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Gorillapod Micro 250 schwarz / blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Gorillapod Micro 250 schwarz / blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ