A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke

Termékkatalógus
JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke
4,8 5 értékelés
Mini állvány -Állítható állvány digitális fényképezőgépek
Kód:  JO140a1 Termékszám:  E61PJB01096

JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke

Szerettek ketten utazni, és nincs senki, aki megörökítse az emlékezetes helyeket, ahol éppen vagytok? Készítsd el az álomfotókat magad a hihetetlenül kicsi, de annál inkább praktikus Gorillapod Micro 250-es fotóállvány segítségével! 'A mindig legyen nálad' kategóriába tartozik, ami azt jeletni, hogy mindig készen áll a használatra. Az állványt  kompakt fényképezőgépekhez, és video felvevőkhöz  tervezték, melyek kevesebb, mint 250 gramm súlyúak.

Specifikációk:

Maximális magasság: 19 cm
Minimális magasság: 5 cm
Hajtogatott magasság: 1,9 cm
Lábak száma: 3
Szélesség: 1,57 cm
Magasság: 1,9 cm
Mélység: 6,64 cm
Súly: 0.026 kg

Tökéletes akárhonnan nézzük

Az állvány minőségi anyagokból készült, mint a rozsdamentes acél és a cink. Köszönhetően az egyedi tervezésnek, a lábak formájának és a ± 36 ° fokban állítható tartófejnek, munkahelyzetbe állítható néhány másodpercen belül. Kamera rögzítésre egy 1/4 collos csavarmenet szolgál. Az állvány segítségével géped sérült, egyenetlen felületen is biztonsággal áll. A lábakat cinkkel vonták be és végükön szilikon gumi van, ami kiváló stabilitást és tapadást biztosít fényképezéshez és videó készítéshez. Amilyen gyorsan a Tripod felállítható, olyan gyorsan lebontható. Továbbá, a kis méret ideális szállításhoz, mert elfér a zsebben. Ahogy szeretnéd, választhatod három színkombinációban.

 

Paraméterek

Állvány típusa
Miniállvány Kész!
Max. terhelhetőség
0,25 kg Kész!
Tömeg
0,26 kg Kész!
Állványmenet
1/4" Kész!
Állványfej típusa
Fej nélkül (csak csavar) Kész!

Típus

Állvány típusa
Miniállvány Kész!

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség
0,25 kg Kész!
Tömeg
0,26 kg Kész!
Állványmenet
1/4" Kész!

Állványfej

Állványfej típusa
Fej nélkül (csak csavar) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JOBY Micro fotóállvány 250 fekete / szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY Micro Tripod černý/šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY Micro Tripod čierny/sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Micro Tripod Schwarz / Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Micro Tripod Schwarz / Grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ