JOBY Gorillapod Videó GripTight

Termékkatalógus
JOBY Gorillapod Videó GripTight
4,4 5 értékelés
Mini állvány Állítható 360 ° / 135 °, a rugalmas mágneses lábak tartalmazza GripTight telefonokhoz szélesség 54-72 mm
Kód:  JO102p1 Termékszám:  JB01314

JOBY Gorillapod Videó GripTight

Legrugalmasabb állvány márka JOBY egy könnyű, kompakt és támogatni olyan helyeken is, ahol a normális állványokat Pohorelá. Egyedülálló, teljesen rugalmas lábakkal a háromlábú állvány sziklákon vagy a szikla - lábak személyre bármilyen helyzetben. A lehetőségek tárháza valóban számtalan, ez csak attól függ, Ön és ötleteket. És ami még rosszabb, a mágneses állvány lábai, aminek köszönhetően képes építeni egy függőleges pozícióba úgy, hogy minden fémtárgyat.

Rugalmas, többfunkciós
Az állvány van szerelve egy speciális zárszerkezet teszi, hogy bele, akkor fogd a készülék szélessége 54-72 mm, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb mobil telefonok és a telepítés nagyon egyszerű, és többnyire szilárd. Függetlenül attól, hogy ez kényelmesebb olvasás, filmezés videókat, filmeket nézni, vagy böngészés az interneten, akkor biztosan minden ilyen helyzetekben nagyon kellemes. Köszönhetően miniatűr méretű, elfér bármilyen táskában vagy kézitáskában, így van ez a zsebében. Élvezni fogja a markolat leszerelhető, így lehet, hogy kicsavarva, és helyette kell csavarni digitális fényképezőgép.

Ideális a filmezés és fényképezés
Ez az állvány speciálisan szenvedélyes operatőrök és fotósok, nem csak a lehetőséget, szerelési bármilyen felületen szinte végtelen, de ez is fel van szerelve egy rendszert az izületek, amely lehetővé teszi, hogy fogást forgatni 360 fokos vízszintes és emellett mintegy 135 fokos függőleges, így semmi nem lesz korlátozott. Az állvány egy speciális fogantyúval, ami lehet forgatni az akarat, anélkül, hogy manipulálják a mobiltelefon.

Műszaki adatok:

Maximális terhelés:
325 g

méretek:
23,5 x 3,5 x 3,5 cm

súly:
96 g

kompatibilitás:
A mobiltelefonok, szélessége 54-72 mm

Paraméterek

Állvány típusa
Tripod, Miniállvány Kész!
Max. terhelhetőség
0,33 kg Kész!
Tömeg
0,1 kg Kész!

Típus

Állvány típusa
Tripod, Miniállvány Kész!

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség
0,33 kg Kész!
Tömeg
0,1 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JOBY Gorillapod Videó GripTight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight GorillaPod Video. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY GripTight GorillaPod Video. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Gorillapod Video Griptight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Gorillapod Video Griptight.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ