30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

JOBY Ultrafit Sling Strap Férfi

Termékkatalógus
JOBY Ultrafit Sling Strap Férfi
4,8 4 értékelés
Fényképezőgép pánt -vállra, férfiaknak
Kód:  JO175a5 Termékszám:  E61PJB01257

JOBY Ultrafit Sling Strap Férfi

Videókat és érdekes képeket szeret készíteni? Szeretné szabadon használni a kezét, de mégis ragaszkodik hozzá, hogy a kedvenc fényképezőgépe mindig készen álljon arra, hogy azonnal rögzíthesse vele az érdekes pillanatokat? A JOBY UltraFit Sling Strap heveder első sorban férfiak számára készült, mely megkönnyíti a kamera tárolását kirándulás, utazás közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyű, heveder fényképezőgépekhez
  • Könnyen rögzíthető
  • A készülék maximális biztonságát nyújtja
  • Önön műlik, hogy hogyam viseli
  • Kellemes viselet
  • Ajánlott férfiaknak

 

Tartsa a készüléket kéznél

Ultrafit Rakott-Pad technológia együtt a fordulópont gyűrű biztosítja a maximális kényelmet.Ez a kapcsolat szét a terhet a kamera az egész széles vállpánt, és így nem csak a terhet a nyakába a viselőjének. Fémgyűrű közvetít még kényelmesebb az eszköz helyét a kívánt helyre. Az Ön igényeinek, egyénileg be lehet állítani a kívánt méretre, és így már a készülékek folyamatosan éber. Egy speciális rögzítő rendszer kamera lesz elhelyezve a testéhez közel, ez a tény megszünteti a lehetséges károkat.A még nagyobb biztonsági kamera is veszi rögzítő rendszer, csat lehetővé teszi a sima forgás és a maximális szabadságot. Súlya mindössze 88 gramm szíj foglalják a helyet a csomagok. 

 

 

Paraméterek

Rendeltetés
Karra Kész!

Rendeletése

Rendeltetés
Karra Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY UltraFit Sling Strap Men. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY UltraFit Sling Strap Men. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY UltraFit Sling Strap Men. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY UltraFit Sling Strap Men.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ