Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold

Termékkatalógus
Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold
Érintőceruza - iPad, kompatibilis minden olyan tablettel amely kapacitív érintőképernyős technológiát használ
Kód:  MF115i25g Termékszám:  ADJM2R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold

Az Adonit Jot Mini tökéletes kombinációja a pontosságnak, és a kompaktságnak, így ideális stylus, a tableted számára. A masszív fém váznak köszönhetően precízen irányítható, és strapabíró is egyben. A stylus vége kupakkal védett, így az nem sérül meg szállítás közben, így akár zsebre is teheted. Minden Adonit stylus luxus design-al, és kiváló, minőségi megmunkálással készült.

A legkényelmesebb digitális írás és rajzolás érdekében a stylus végén egy speciális lemez található. Ez a lemez átlátszó, és segít precíz vonalakat rajzolni, emellett pedig elősegíti a kijelzőn való siklást, így hasonló a papíron való írás élményéhez. A styluson található csattnak köszönhetően egyszerűen rögzíthető ruhára, vagy akár övre is.

Az elődjéhez képest ez a modell elegáns színekben érhető el. De ez nem minden, a csatt is további fejlesztéseken ment keresztül, így egyszerűbben, és megbízhatóbban rögzíthető a stylus ruhákra.

Műszaki adatok:

Anyag:
Váz: szálcsiszolt alumínium
Tollhegy: Acél

Kompatibilitás:
iPad, és kapacitív érintőképernyő technológiát használó tabletek

Szín:
Rose Gold

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit Jot Mini 2.0 Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Jot Mini 2.0 Stylus Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Jot Mini 2.0 Stylus Rose Gold.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ