30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

JOYCARE JC-491

Termékkatalógus
JOYCARE JC-491
4,5 2 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, 32 W fogyasztás, 348 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,8 l-es edény, időzítő és ionizáció, zöld színű
Kód:  EOM130a Termékszám:  8032953534914 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JOYCARE JC-491

Megfelelő nedvességtartalom előnyös a szervezetre és a belső zárt terekre, ezért célszerű vásárolni egy párásító készüléket, amely gondoskodik mindenről. A JOYCARE JC-491párásító hatékony és energiatakarékos ultrahangos technológiát használ fel, amely átalakítja a vizet mikrocseppekké. Ezt azután gőz formájában a levegőbe fújja azt.

Legfontosabb jellemzői

  • Hatékony és energiatakarékos ultrahangos párásító
  • Víztartály térfogata 5,8 liter, amely hosszú, folyamatos működést biztosít
  • Teljesítmény szabályozás 4 szintre állítható
  • Beállítható gőzkibocsátás
  • Időzítő 2, 8 és 12 óra időtartamra állítható be
  • A zaj mindössze 35 decibel
  • Éjszakai fény a pihenést biztosítja és a piros LED kijelző kijelzi, ha üres a tartály, de ez esetén nem indul el a készülék
  • Automatikus kikapcsolás vízhiány esetén

Megkönnyebbülés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A JC-491 párásító készülék mindig a megfelelő páratartalmat éri el otthonodban, és azonnali segítséget nyújt a felnőttek és gyermekek légzőrendszere számára. Ezért rendkívül alkalmas a gyerekszobákban való felhasználásra. Amellett, hogy az alapvető funkciókat a levegő nedvesítése közben elvégzi a készülék, viszont fel van szerelve egy ionizáló funkcióval is, amely segít tisztán tartani a levegőt. A készülék négy teljesítmény szintre állítható. Kiváló lehetőség, hogy az időzítő funkciót 2, 8 és 12 órára beállítsd és késleltetve indítsd el a készüléket, így a készülék akkor is működésbe léphet ha nem tartózkodsz otthonodban.

Tartály, amelynek kapacitása 5,8 liter

 
A párásító és éjszakai fénnyel rendelkezik, amely a pihenést biztosítja és a piros LED kijelző az üres tartályt jelzi. A tartály teljes kapacitás 5,8 liter, amely hosszú és zavartalan működését biztosít számodra. Működése teljesen biztonságos, köszönhetően felszín felett elhelyezett érzékelőnek. Amikor a tartály üres, a párásítás automatikusan megszűnik. Értékelni fogod továbbá a csendes működést, hiszen csak 35 decibel a készülék zajszintje.
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
32 W Kész!
Párásítási teljesítmény
348 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
5,8 l Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

Méret

Mélység
150 mm Kész!
Szélesség
245 mm Kész!
Magasság
345 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JOYCARE JC-491 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOYCARE JC-491. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOYCARE JC-491. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOYCARE JC-491. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOYCARE JC-491.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ