Shop roku Akvizice ApF HU

JURA Z6 ALU

Termékkatalógus
JURA Z6 ALU
Automata kávéfőző - 1450 W, 15 bar, 2,4 literes víztartály, 280g-os kávétartó, 12 programozható kávéspecialitás, 10 kávéintenzitás beállítása, fűtőrendszer termoblokkal, Puls Extraktion Process főzőegység
Kód:  JURES027 Termékszám:  15129 Gyártó honlapja:

JURA Z6 ALU

Alumínium felső és elülső rész

A Z6-os készülékkel a JURA új utakra lépett, és magasabbra emelte az eddig is nívós színvonalat. Az igényesség már az első pillanatban felfedezhető: felső és elülső része 3 milliméteres masszív alumíniumból készültek. A JURA legmodernebb kávéfőzői bizonyítják, hogy a Svájci fejlesztések innovatívak és igényesek. A fejlesztések során mindig a tökéletes kávéminőség az elsődleges szempont, valamint a széleskörű kávéspecialitások a Ristrettótól kezdve a Flat White-ig.


Vypnuto
 JURA Z6 ALU

Minden idők lehető legjobb Espresso-ja

A JURA a kiváló Ristretto és Espresso élmény érdekében a főzőegységet tökéletesre fejlesztette. Ezen készüléknél a kiváló kávéminőség természetes. A Puls Extraktion Process főzőegység megismerteti a fogyasztóval az igazi Espresso ízt.


Tej és tejhab a teljes élvezetért

Az innovatív technológiájú tejhabosító fej csábító minőségben készít tökéletes állagú, könnyed tejhabot. Az átállás tejről tejhabra teljesen automatikus. Hála a legújabb innovációnak, állítható lett a tej és tejhab hőmérséklete, így még személyre szabottabban készíthetünk specialitásokat, a legmagasabb színvonalon, kávéházi minőségben. Ráadásul mindezt egyetlen gombnyomásra.

Vypnuto
 JURA Z6 ALU

Vypnuto
 JURA Z6 ALU

Könnyű kezelhetőség

A JURA minden automata készülékénél garantált a magától értetődő kezelhetőség és intuitív működés. Az RFID technológiának köszönhetően a vízszűrő filter automatikusan csatlakozik a készülékhez, amely felismeri azt és így nem kell bajlódni semmilyen beállítással.


Funkcionalitás

A Z6-os készülék amellett, hogy magas teljesítménnyel bír, rendkívül kompakt is egyben. Minden szükséges gomb és működéséhez szükséges alkatrész kényelmesen elérhető. A víztartály leemelése és a kávébab tartály feltöltése is egyszerű, könnyen hozzáférhető. A kávékülönlegességek tetszés szerint nevezhetőek el és programozhatóak be a készülékbe. Karbantartása úgyszintén egyszerű: elég egyetlen gombnyomás.

Vypnuto
 JURA Z6 ALU

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,4 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
45 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
37,5 cm Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JURA Z6 ALU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JURA Z6 ALU.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ