AlzaBoxy Q1 Shop roku

JVC KD-DB65

Termékkatalógus
JVC KD-DB65
Autórádió CD / MP3 / WMA, FM / DAB + / DMB tuner, ID3 / WMA tag, RDS, 4x50W MOS-FET, USB, AUX, mélynyomó kimenet, 3-sávos equalizer CEQ, időzítő, piros megvilágított gombok, levehető előlap, kétirányú kommunikáció iPod / ihone / okostelefon
Kód:  JVC180d Termékszám:  KD-DB65 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JVC KD-DB65

A hangsúly a tervezés és minőségű hangvisszaadás a szaga a legújabb modell a JVC autórádiók. Vevő KD-DB65 sem kivétel. Első pillantásra vonzó megjelenés és első hallásra biztosan maradt. Arról a hang tényleg hangzott, ahogy kell, lesz egy részletes 24 bites átalakítót és egy MOS-FET erősítő, de különösen a 3-sávos hangszínszabályozó CEQ. MP3 / WMA fájlokat, amelyet egy, a CD-meghajtóba, és természetesen nem USB bemenet flash meghajtóról vagy okostelefonról és AUX bemenettel minden mást egy fejhallgató-csatlakozó.

legfontosabb jellemzői

  • A hangsúly a tervezés és hangminőség
  • Fogadása és digitális FM rádióadások
  • Kompatibilitás iPod / iPhone / okostelefon
  • CD, USB, AUX bemenet, vagy Bluetooth
  • Mélynyomó
  • Kéz nélküli telefonálás, hangtárcsázás, ellenőrzési internetes rádió

Handy és stílusos útitárs

Kényeztesse magát egy elegáns, praktikus útitárs, amely kiemelkedik a modern megjelenés, képes kapcsolódni az okostelefonnal, a lejátszás CD és MP3 sikerül bal hátsó, és még mindig hangolt a kedvenc rádióállomás, hogy ez a digitális vagy az FM adásokat. Az ilyen tag lesz elégedett nem csak te, hanem az okostelefon, amely felismeri őt szem elől, és lehetővé teszi megosztását kapcsolatok, kéz nélküli telefonálás, a hanghívást és ellenőrzési internetes rádió. 

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JVC KD-DB65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC KD-DB65. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JVC KD-DB65. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC KD-DB65. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC KD-DB65.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ