Akvizice ApF HU Shop roku

JVC KD-R471

Termékkatalógus
JVC KD-R471
4,8 4 értékelés
Autórádió - CD/USB/MP3/WMA/FLAC, ID3/WMA tag támogatása, LCD kijelző, előlapi USB bemenet - intelligens készülékek töltésére is alkalmas, AUX bemenet, mélynyomó kimenet, RDS, 4x50W MOS-FET, levehető előlap, LCD kijelző, piros háttérvilágítással rendelkező gombok
Kód:  JVC201h8 Termékszám:  KD R471 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JVC KD-R471

A gyors autózás szerelmese vagy és emellett imádod élvezni a kedvenc zenéid tónusait, mozzanatait? Nem találtad meg a megfelelő berendezést, amely kielégítené a minőségi zenehallgatás utáni vágyaidat? A JVC autórádió teljesíti a kívánságaidat és közben élvezheted a zavaratlan zenehallgatást. 

Legfontosabb jellemzők

  • A rádió beletol az ülésbe
  • Fényes és letisztult design
  • Egyszerű és intuitív kezelés
  • Magas minőségű lejátszás CD-ről vagy USB-ról
  • Eltávolítható panel

Eget rengető hangzás

 A lejátszó egyszerű és letisztult designja az első pillanattól kezdve elbűvöl. A rádió domináns eleme a nagyméretű LCD kijelző, amelyen láthatod az éppen játszott dal címét vagy a csatorna nevét. Ehhez fekete keret és gyönyörű, piros háttérvilágítás jár. A gombokon tökéletesen olvashatók a feliratok, így nagyon egyszerű és intuitív az irányítás. A készülék előlapján megtalálható az USB bemenet és a nyílás, ahova behelyezheted a CD-t. Továbbá hatalmas előnyként lehet megemlíteni azt, hogy csatlakoztathatod a subwoofert, amely szétrázza majd az autód belterét.

A készülék teljes mértékben támogatja a zenét MP3, WMA, FLAC formátumban, továbbá az ID3 és WMA tagot. A rádió képes kommunikálni az összes Androidos okostelefonnal. Ennek köszönhetően könnyedén használhatod a JVC alkalmazást, vagy pedig töltheted a telefonodat. A MOS-FET erősítőnek köszönhetően képes 4 x 50W teljesítményre, így aztán tökéletesen minőségben élvezheted a kidolgozott magas és közép hangokat. 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Szélesség
182 mm Kész!
Magasság
53 mm Kész!
Mélység
158 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JVC KD-R471 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC KD-R471. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JVC KD-R471. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC KD-R471. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC KD-R471.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ