30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

JVC LT-65VU83A 65" SMART TV

Termékkatalógus
JVC LT-65VU83A 65" SMART TV
5 1 értékelés
Televízió - SMART 4K LED, átlója: 165 cm, 1500 Hz PPI, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, SCART, VGA, CI+, LAN, Audio Video Share, Netflix 4K, Youtube 4K, képernyő megosztás, WiFi, HbbTV, Opera böngésző, Skylink FASTSCAN, USB HEVC playback, hotel mód, 24 W hangszórók, energiaosztály: A+
Kód:  WJV065p Termékszám:  JVCLT65VU83A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JVC LT-65VU83A 65" SMART TV

JVC LT-55VU83A
le
A frekvencia 1500 Hz

1500 Hz-es képfrissítés

le
Ready DVB-T2

DVB-T2 Ready

le
Ultra HD felbontás

Ultra HD felbontás

le
20W hangszórók

20W-os hangszórók

Zárkóznak éles képet

Éles kép

Az új JVC TV modell kiváló képélességgel büszkélkedhet. Köszönhetően a Clear Motion Picture képalkotási technológiának, lenyűgöző 1500 Hz-es képfrissítésével élvezheted a fényerőt, az élességet és sima képeket. Mindezt nem csak az akciójelenetek esetében.

Maximális TV vétel és kompatibilitás

A JVC TV minden jelenleg használt tunerrel felszerelt, így kész a televíziójel vételére. Nem szeretnéd, hogy a közeljövőben új tévét kelljen vásárolnod vagy új TV tunert a digitális műsorszórásra való átállás miatt? A JVC TV DVB-T tunerrel rendelkezik, amely alkalmas a digitális földi műsorszórás vételére, emellett  DVB-C és DVB-S2/S tunerrel rendelkezik a műholdas adások vételéhez. Továbbá DVB-T2 tunerrel és HEVC H.265 kodekkel felszerelt. Ennek köszönhetően teljesen felkészülhetsz a közelgő átállásra, a digitális földi műsorszórásra. A tévé DVB-T2 tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet a Cseh Rádió ellenőrzött.

Maximális kompatibilitás TV vétel
UHD TV - csúcs között képminőség

UHD TV - csúcs képminőség

Az UHD, vagyis az ultra nagy felbontás a jelenleg legelterjedtebb Full HD utódja. Ezt a megnevezést használják azokra az eszközökre, melyek méretaránya legalább 16:9-es, és legalább egy bemeneti csatornáján képes legalább 3840x2160 képpontos minőséget biztosítani. Ennek köszönhetően megtapasztalhatod a legvalósághűbb képet, a példátlan élességet és a változatos színeket. Jelenleg nem található jobb technológia a piacon, mint az UHD. 

Nem nagyszerű kép, hanem nagyszerű hang is

Ahhoz, hogy tökéletesen élvezd a filmet, nem csak éles, teljesen  valósághű képre, hanem minőségi hangra is szükség van. Ezért a TV-készülék két 12W hangszóróval rendelkezik, amelyek a Dolby Digital Plus-nak köszönhetően éles és tiszta hangot biztosítanak.  

Nem csak egy nagy kép, de a hang

Smart TV = számtalan lehetőség

A JVC SMART TV a használat új dimenzióját kínálja. A beépített WiFi vevővel egyszerűen csatlakoztathatod a TV-t az otthoni hálózathoz, és hirtelen megnyílhat a világ, szó szerint is. Az internetes böngésző gyorsan és tisztán látható a képernyőn, így böngészheted kedvenc honlapjaid vagy webes alkalmazásaid, mint a YouTube, a Facebook vagy a Twitter.

AVS

Az Audio Video Stream segítségével könnyedén csatlakoztathatod a TV-t az otthoni hálózat más eszközeire, amelyek támogatják ezt a funkciót, például mobiltelefonra vagy tabletre. Így könnyen elérhető a nagy képernyő a videólejátszáshoz vagy fényképek megjelenítéséhez hordozható eszközről. További kényelmes funkció a hordozható eszköz képernyőjének tükrözése, melynek köszönhetően a TV megosztott képernyőként működik. 

HbbTV

HbbTV hibrid vagy televízió. Ez egy másik nagyszerű funkciója a JVC SMART TV-nek. Összeköti a tévét a szélessávú digitális televízió hozzáféréssel. Ennek köszönhetően hozzáférhetsz televíziós archívumokhoz vagy csatornákhoz. Akár 10 évnyi folyamatos videózáshoz férhetsz hozzá. A gyermekek értékelni fogják ezt a funkciót, főleg ha archív gyermekműsorokat kapcsolsz be. Ez a technológia teljesen ingyenes és regisztráció nélküli. 

Továbbfejlesztett támogatás a JVC TV tulajdonosai számára

A JVC prémium szolgáltatási csomagot kínál ügyfeleinek. A JCV PREMIUM SERVICE PACK számos előnyt kínál minden JVC TV tulajdonosnak. 


Minden JVC TV-re kiterjesztett, 42 hónap hónapos garanciát nyújt. Vásárlás után regisztrálj a www.JVC-TV.com weboldalon.


40"-os (102 cm-es) vagy nagyobb tévével rendelkező tulajdonosok magasabb színvonalú szolgáltatásokra jogosultak az otthonuk kényelmében probléma esetén.


Ha szükséges, a JVC szerviz technikus gyors megoldását vagy javítást biztosít néhány munkanapon belül.


Minden ügyfél számára elérhető a telefonos forródrót. Itt nem csak hibát tudsz bejelenteni, de segítünk az új TV beüzemelésében is, illetve minden technikai jellegű kérdést megválaszolunk a JVC TV-vel kapcsolatban. 


A JVC PREMIUM SERVICE PACK prémium csomaggal kapcsolatos bővebb információ, regisztrációs űrlap, és kiterjesztett garancia információ elérhető a www.JVC-TV.com weboldalon.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    146 cm Kész!
    Magasság
    90 cm Kész!
    Mélység
    35,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    85 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,1 cm Kész!
    Tömeg
    36,8 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: JVC LT-65VU83A 65" SMART TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" JVC LT-65VU83A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" JVC LT-65VU83A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" JVC LT-65VU83A.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ