Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (modell 2015/2016)

Termékkatalógus
Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (modell 2015/2016)
Elektromos kerékpár Li-Ion 36V, 11aH motor 2.0 Impulse 250W, Magura hidraulikus fékekkel, alumínium keret mérete S / 46 cm, kerék mérete 20 "
Kód:  EKK315b1 Termékszám:  623520280
Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (modell 2015/2016) Megszűnt

Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (modell 2015/2016)

Kalkhoff pedelec Sahel Impulse Compact 8G tökéletes egy gyors kört eltömődött város. Základním stavebním kamenem tohoto dopravního prostředku je zajímavě řešený rám o velikosti S ve stříbrném provedení. A keret van szerelve, csak minőségi alkatrészek minimális szolgáltatási követelményeket. Hagyja autóját a garázsban, az üzemanyag-megtakarítás és a pénzügyi mindezért, tenni valamit az egészségedért.

legfontosabb jellemzői

  • vonzó design
  • Hidraulikus felni fékek
  • hub sebességváltó
  • Impulse Engine 2.0
  • LCD kijelző
  • anatómiai ülés
  • Tartománya akár 135 km
  • gazdag kiegészítők

Hangsúlyt fektet a minőségre

20 colos kerekek vannak felszerelve kabát minimális minta és az alacsony gördülési ellenállás, akivel megy nagyon gyorsan. Samozřejmostí jsou spolehlivé hydraulické ráfkové brzdy Magura HS11. Ez egy kiváló kombinációja a hidraulikus és a klasszikus V-fékek minden előnyével. A rendezés megoldott sebességváltó beépítve a hátsó kerékagy és a forgatható fogantyú (gripshift) a kormányon.

forradalmi meghajtó

Az elektromos kerékpár hajtásáról egy egyedi központi felszerelt motor 2.0 Impulse Shift - Érzékelő technológia, amely a sima váltást terhelés alatt is. Hála szakítsa tolóerő ebben a pillanatban az a fajta optimális teljesítmény maximális tiszteletben tartása az élet a lánc és egyéb alkatrészek.

A hajtás csak akkor aktiválódik, ha a pedálokat, miután elérte a sebesség 25 km / h automatikusan kikapcsol, és segíti a már indításakor. Všechny podstatné informace, stav baterie, stupeň asistence, rychlost, ujeté kilometry se zobrazují na přehledném LCD kijelzői Compact s pomocnou funkcí při tlačení kola.

hosszú távú

Li-Ion baterie Impulse poskytne dostatek energie až na 135 km a zvládne 1100 kompletních nabíjecích cyklů, což je dohromady neuvěřitelných několik desítek tisíc kilometrů s jednou baterií. Abban a pillanatban, mentesítés a zseblámpa lehet finom, hogy továbbra is a vezetés, mint egy klasszikus kerékpár.

A berendezés tartalmaz sárvédők, kitámasztó, első és hátsó lámpa parkolást világítással. V případě delších výletů jistě oceníte zadní nosič s nosností až 25 kg.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (modell 2015/2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Sahel Compact Impulse 8G Smokesilver S/46 cm (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalkhoff Sahel Compact Impulse 8G - Smokesilver (model 2015/2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (Modell 2015/2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Impulse Compact Sahel 8G - Smokesilver (Modell 2015/2016).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ