AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Archív - Kanalak

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
5 termék
4,6
PROGRESS tálalókanál teli, 44 cm
Kanál - anyaga nejlon, felakasztható, tapadásmentes felületű edényeken is használható, mérete 335 × 75 mm (h×sz)
Megszűnt
Termékkód: PROLZ507
5,0
PROGRESS Tálalókanál perforált 44 cm
Kanál - anyaga nejlon, felakasztható, tapadásmentes felületű edényeken is használható, mérete 335 × 75 mm (h×sz)
Megszűnt
Termékkód: PROLZ491
5,0
TEFAL COMFORT kanál lyukakkal K1291014
Kanál - anyaga műanyag, 230 °C max. hőmérséklet, felakasztható, mosogatógépben mosható, tapadásmentes felületű edényeken is használható, mérete 360 × 70 mm (h×sz)
Megszűnt
Termékkód: TEFEV448
Tefal Comfort Touch lyukas kanál
Kanál - lyukas kanál, nylonból készült fej, robusztus, tartós, kényelmes markolat, ellenáll a magas hőmérsékletnek 240 ° C-ig, saválló és nem színeződik el, segít az ételek természetes ízének megőrzésében, mosogatógépben is tisztítható, szín: fekete, szürke, tökéletes a tapadásmentes bevonatú edényekhez
Megszűnt
Termékkód: TEFA059
5,0
Tefal Comfort Touch kanál
Kanál - kanál, stapabíró nylon anyagból, erős, tartós, puha markolat a kényelmes használathoz, 240 ° C hőmérsélketig hőálló, saválló és nem színeződik el, megőrzi az élelmiszerek természetes ízét, mosogatógépben is tisztítható, szín: fekete, szürke, tökéletes tapadásmentes edények használatához
Megszűnt
Termékkód: TEFA058
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ