30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Kanex Lightning USB 1.2 méter MPI kék

Termékkatalógus
Kanex Lightning USB 1.2 méter MPI kék
4,8 4 értékelés
Adatkábel iPad mini / Air, iPhone 5/6 / 6s és iPod Lightning csatlakozó, elég tartós a mindennapi használatra, extra kis csatlakozó SureFit ™ használható a legtöbb házak és burkolatok, kábel hossza 1,2 m
Kód:  KANX12q Termékszám:  K8PIN4FBL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kanex Lightning USB 1.2 méter MPI kék

Tartós kábel Kanex Lightning USB MPI hossza 1,2 méter az egyik oldalon, egy kis extra speciális csatlakozó SureFit, amely alkalmas a legtöbb esetben, és magában foglalja a mobil. Design line kábelek Lightning kapható több színben - ebben az esetben a kék.

Kábel MPI minősítés azt jelenti, hogy kifejezetten a mobil telefonok és a tabletta az Apple. A kábel is használható szinkronizálni a PC-vel, vagy a töltés az iPad, iPhone vagy iPod Lightning csatlakozóval.

A fő előnyök

  • Extra kis csatlakozó SureFit
  • Vizsga Apple eszközökhöz
  • stílusos design
  • Megfelelő hosszúságú kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kanex Lightning USB 1.2 méter MPI kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KANEX Lightning na USB MFI 1.2m modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KANEX Lightning na USB MFI 1.2 m modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Blitz zum USB-MFI 1,2 m blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Blitz zum USB-MFI 1,2 m blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ