A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kanex Thunderbolt Gigabit Ethernet

Termékkatalógus
Kanex Thunderbolt Gigabit Ethernet
Átalakító A Thunderbolt Gigabit Ethernet + USB 3.0 csatlakozó a külső eszközök támogatása USB 3.0 és USB 2.0 adapter, vagy csatlakozni egy gyors Gigabit hálózati RJ-45 csatlakozó, kábel hossza 0,21 m
Kód:  KANX36n Termékszám:  KTU20 Gyártó honlapja:

Kanex Thunderbolt Gigabit Ethernet

Kis kompakt adapter Kanex villámcsapás segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja a Mac egy nagy sebességű hálózat Gigabit Ethernet. Csökkentés ezen felül két további port - RJ-45 és SuperSpeed ??USB 3.0, amely lehetőséget nyújt a további kapcsolatokat. Minden nagy teljesítményű készülék belsejében található Mac csatlakozik PCI Express technológiát. Ez van beépítve a felület villámcsapás, így külső eszközöket adapter segítségével sebességű PCI Express. Minden jól működik az az elv, Plug and Play, így nem kell minden olyan vezetők és más áramforrást.

legfontosabb jellemzői

  • Csatlakozás egy Mac-villámcsapás port
  • Csatlakozás egy megbízható, nagy sebességű hálózat Gigabit Ethernet
  • RJ-45 port támogatja a 10/100 / 1000BASE-T
  • A hotel egy további USB 3.0 port további csatlakozási lehetőségek
  • Plug and play
  • Átviteli sebesség akár 10 Gb / s mindkét irányban

villámcsapás

villámcsapás egy forradalmian új kommunikációs technológia, amely általában megtalálható minden Mac, és hála, amelynek segítségével egy átvinni az adatokat a busz DisplayPort és PCI Express. villámcsapás támogatja a nagy felbontású kijelzők és a nagy teljesítményű adatátviteli eszközök. Ez a technológia eléri átviteli sebességét akár 10 Gb / s mindkét irányban, és így garantálja a rendkívül gyors adatátvitelt között perifériák. Ez ad elég sávszélesség a nagy sebességű soros kapcsolat több eszköz használata nélkül hub vagy kapcsoló.

méretek:
8,1 × 4,8 × 2 cm

súly:
68 g

Paraméterek

Típus
Átalakító Kész!
Kábel hosszúsága
0,21 m Kész!

Használat

Típus
Átalakító Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
0,21 m Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kanex Thunderbolt na Gigabit Ethernet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Thunderbolt auf Gigabit-Ethernet-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Thunderbolt auf Gigabit-Ethernet-.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ