AlzaPlus+ AlzaBoxy CZ, SK, HU

Kapszulás kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Automata
(1)
Kapszulás
(93)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(9)
Két csésze készítése egyszerre
(4)
Kávékapszula automatikus felismerése
(12)
Ital készítése egy gombnyomással
(60)
Automatikus kikapcsolás
(86)
Kedvenc italok beállítása
(28)
Smart
(11)
Ital típusa
Espresso
(92)
Tejes kávéitalok
(35)
Jeges kávé
(10)
Filteres kávé
(8)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(7)
Víztartály
(92)
Kijelző
(7)
Tejadagolás
(8)
Felhasználói felület
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(1)
Manuális gombok
(85)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(7)
Tejrendszer
(7)
Kiegészítő tejhabverő
(2)
Tejes megoldás nélkül
(23)

A kapszulás kávéfőző egy új korszakot nyitott meg nekünk a kávéfogyasztás világában. A finomabbnál finomabb kávékat, a különböző ízeket, az egzotikus keverékeket és a látványos kreációkat ma már otthonod kényelmében is elkészítheted. Csak helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe és nyomd meg a gombot. Az alábbiakban segítünk eligazodni a kapszulás kávéfőzők kínálatának világában, hogy a lehető legmegfelelőbb kávégépet rendeld meg magadnak vagy szeretteidnek.

Tovább

A kapszulás kávéfőzők világa

A szebbnél szebb kávéfőzők ma már minden háztartás nélkülözhetetlen kellékei közé tartoznak. A kapszulás kávéfőzőkre jellemző az izgalmas kialakítás, mely az egyes termékeket már első ránézésre megkülönbözteti egymástól. Az alábbi információkkal segítünk eligazodni a kapszulás kávéfőző gépek kínálatában.

A kapszulás kávéfőző előnyei és hátrányai

 • Kompakt méretűek
 • Nagyon egyszerű a használatuk
 • Az automata kávéfőzők között a legolcsóbbak
 • A kávékapszulák széles és egyre növekvő választéka
 • A kávékapszula ára – az elkészült kávé adagonként drágább lehet
 • Hiányozhat a frissen őrölt kávé illata
 • Egy csésze kávét készít el egyszerre
Kapszulás kávéfőző

Kapszulás kávéfőző kedvenc kávémárkádtól?

A már jól ismert De’Longhi, Bosch, Krups kapszulás kávéfőző márkákhoz ma már csatlakoztak a kávégyártó cégek márkái is, amelyek saját termékcsaláddal álltak elő, így órákig válogathatsz a Nespresso, Tchibo és Dolce Gusto kávégépek széles választékából.

 • A Nespresso kapszulás kávéfőző stílusos kialakításával kiválóan mutat bármilyen környezetben. Klasszikus, praktikusan kidolgozott dizájnt kínál. Kompatibilis az eredeti Nespresso kávékapszulákkal és más azonos alakú, Nespresso kompatibilis kapszulákkal.
 • A Tassimo kapszulás kávéfőzőgép robusztus megjelenésű, de mini eszpresszó kávéfőzőhöz hasonló kivitelben is megvásárolható. Tassimo kapszulákat (T-disc) használ.
 • A Dolce Gusto kapszulás kávéfőző kompakt méreteivel és modern kialakításával nyűgöz le, amely jól illik a modern konyhákhoz. Dolce Gusto kávékapszulákkal működik, valamint más gyártók azonos alakú kompatibilis kapszuláival.
 • Az Illy kapszulás kávéfőző nagyon kis helyet foglal el, miközben összetéveszthetetlen, retró beütésű modern dizájnjával ragad meg. IPER espresso Illy kapszulákkal működik.
 • A Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőzőgép a mai eszpresszó kávéfőzők klasszikus megjelenését, és a futurisztikus dizájnt is kínálja, amelyet értékelni fogsz otthonodban. Tchibo kávékapszulákat használ.
 • A Cremesso kapszulás kávéfőzőgép neve egybeforrt a baristák által nyújtott minőségi kávéval, amelyet az otthon kényelméből élvezhetünk. Az ízek széles skáláját megtaláljuk a tejes finomságoktól kezdve az espresso-n, ristretto-n át a lungo-ig.
 • A prémium kapszulás kávéfőzők táborába tartoznak a Cremesso kapszulás gépek, impozáns, 19 bar nyomással. A kapszulák kínálatából nem hiányoznak a népszerű ristretto és espresso kávék, de a krémes ízek kedvelői is megtalálják a kedvenceiket.

Hogyan válasszuk ki a kapszulás kávéfőzőt?

A kapszulás kávéfőző választásakor alapvető szempontok: a méret, a víztartály térfogata, a kávé elkészítéshez szükséges nyomás és a szükséges kiegészítő funkciók.

A kapszulás kávéfőző víznyomása

Egy jó erős kávé elkészítéséhez állandó 9 bar víznyomásra van szükség. Egy igazán kiadós eszpresszót a legjobb 15 bar nyomáson készíteni. Az alacsonyabb nyomásszinttel rendelkező kapszulás kávéfőzők inkább latte vagy cappuccino elkészítéséhez alkalmasak.

A kapszulás kávéfőzőgép víztartálya

A kapszulás kávégépek víztartályának mérete általában 0,6 - 1,4 liter között mozog, mely két szempontból fontos. Egyrészt a kávéfőző mérete nagy mértékben függ a tartálytól. Minél nagyobb, annál nagyobb maga a kávégép is. A másik jelentős szempont a kávé mennyisége, amit el akarunk készíteni. Ha két személyre főzünk kávét, természetesen kevesebb vizet használunk fel, mint amikor 4 személyt kell megvendégelnünk.

A mini kapszulás kávéfőzők helyet takarítanak meg

A mini kapszulás kávéfőzők kompakt méreteik miatt alkalmasak kisebb konyhákra, ahol nagyon fontos a helytakarékosság. Az ilyen kapszulás kávéfőző különösen azok számára alkalmas, akik kevesebb kávét fogyasztanak.

A paraméter-szűrő segítségével könnyedén beállíthatod a kívánt méreteket, ennek köszönhetően a kapszulás kávéfőző tökéletesen illik majd otthonodba. Figyelembe veheted az eszköz súlyát is.

Az üveges kávé jó lesz dekorációnak, most kapszulákra és kávépárnákra lesz szükséged

A kávékapszulák és kávépárnák a kávéfőző szerves részét képezik. Biztosítják a különféle kávéitalok problémamentes elkészítését. Minden kapszulás kávéfőzőnek megvan a maga speciális rendszere, ezért kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy melyik készülékhez vásárolsz kávét. Az egyes gyártók saját formátumú kapszulákkal és párnákkal rendelkeznek.

Kapszulás kávéfőző

Kapszulás kávéfőzők a kapszulák típusa szerint

A kapszulás kávéfőzőgépek világa sokáig zárt rendszernek számított, egy gyártó égisze alá tartozott mind a kávégépek, mind a kávé kapszulák kínálata. Azonban folyamatosan jelennek meg a kompatibilis kapszulák, vagy az olyan multifunkciós kapszulás kávégépek, amelyek több típusú kapszolát is kezelni tudnak.

Kapszulás kávéfőző egy típusú kávékapszulához

Amennyiben olyan kávégépet vásárolsz, amelybe csak egyféle kávékapszulát lehet tenni, abban az esetben nem fogod tudni kipróbálni más gyártó és márka kávéjának az ajánlatát. Ez viszont nem jelent gondot, mivel az egyes kávékapszula gyártó cégek választéka nagyon nagy. Szintén elterjedőben van az utántölthető kapszula használata, amely kimondottan praktikus megoldás olyan kapszulás kávéfőzőnél, amelynél csak egy típusú kapszulát tudsz használni.

i

Az ár fontos szempont egy kapszulás kávéfőzőgép kiválasztásakor

Nem szükséges a kapszulás kávéfőző gépet teljes áron megvásárololnod. Kedvezményes árral rendelkező kapszulás kávéfőző gépet is tudunk ajánlani. Az Outlet egy olyan kategória, ahol újszerű, felbontott vagy használt kedvezményes árú termékek találhatók.

Kapszulás kávéfőző több típusú kávékapszulához

Némely kapszulás kávéfőző úgy van kialakítva, hogy több típusú kávékapszulát is használhatsz az italok elkészítéséhez. Ennek előnye, hogy a kapszulás italok még nagyobb választéka áll a rendelkezésedre. Ezeknél a kávéfőzőknél is jó megoldás az újratölthető kávékapszula, amellyel korlátlan lehetőséget kínál az ízek világának a megismerésére.

Kínálatunkban a kapszulás kávéfőzők mellett kávékapszulák széles választékából is kényelmesen válogathatsz.

Kapszulás kávéfőző és a latte

A tipikus hosszú kávék elkészítése tejhabosítós automata kávéfőző nélkül nem tűnik egyszerű gyakorlatnak. A latte fanatikusoknak, akiknek nem adatott meg a tejhabosító, opciót jelenthet egy kapszulás kávéfőző. Néhány gyártó egy tejkapszula és egy kávékapszula segítségével készít latte haboskávét, de kapható Nespresso gép beépített tejtartállyal is.

A kapszulás kávéfőző funkciói és kellékei

A kapszulás kávéfőző kiválasztásakor vedd figyelemebe, hogy milyen típusú italokat szeretnél készíteni vele, és milyen funkciókat fogsz kihasználni.

 • Tejhabosító - forró gőzt vezet a tejes kancsóba, így habosítva a tejet
 • Csészemelegítő felület - a tökéletes kávé élményt még inkább fokozhatja az előmelegített csésze. A csészemelegítő felület a kávéfőzőben keletkezett hőt használja fel a csésze melegítéséhez, többnyire egy fémlappal ellátott felület formájában
 • Magasságban állítható csészetartó - a latte vagy macchiato kávékhoz a szokásosnál magasabb poharakra van szükséged, ezért az állítható csészetartó meghatározó lehet abban, hogy milyen kávés poharat, csészét tudsz behelyezni a kávéfőző alá, és milyen típusú italokat tudsz elkészíteni
 • Meleg és hideg italok elkészítése - némely kávégéppel jeges teát és egyéb italokat is készíthetünk, a megfelelő kapszulák és hideg víz használatával
 • Intelligens kávékapszula - ma már egy kávékapszula is rendelkezhet okos megoldássokkal. A megfelelő kávéfőző gép képes leolvasni a kapszulába rejtett információkat, és a kávé típusa szerint beállítani például a víz nyomását a kávé készítéskor.
 • Energiatakarékos üzemmód - sok kicsi sokra megy, ezért nagyon hasznos, ha a használaton kívüli kávéfőző energiatakarékos módba kapcsol, és így nem fogyaszt feleslegesen áramot.

Ha gyakran készítesz kávét, hasznos információ a kapszulás kávégép teljesítménye. Minél nagyobb, annál magasabb az energiafogyasztása is.

Kapszulatartó nélkül nehéz az élet

A hagyományos kávétartók nem praktikusak, mivel elsődleges funkciójuk a szemes kávé frissen tartása. Mivel a kapszulák borítása már gondoskodik az aromanyagok megőrzéséről, nekünk már csak a kapszulák tárolását kell megoldanunk. A vezető kapszulás kávéfőző gyártók mind kínálnak praktikus kapszulatartókat, amelyek segítségével átláthatóan lehet a kávékapszulákat rendszerezni. A tartók kapacitása a 40 kapszulát is elérheti.

i

Ha a fent említett információkon kívül további tudásra van szükséged a megfelelő kapszulás kávéfőzőgép kiválasztásához, akkor olvasd el a Hogyan válasszunk kapszulás kávéfőzőt című cikkünket.

Kapszulás kávéfőző ajándék kapszulával

A kapszulás kávéfőző ajándék kapszulával elsősorban azok számára előnyös, akik még csak most ismerkednek a kapszulás kávé világával. Amikor otthon kicsomagolod a gépet, értelemszerűen rögtön ki is szeretnéd próbálni. A kapszulás kávéfőző ajándék kapszuláival rögtön elkezdhetsz ismerkedni az ízekkel és különböző kávéitalokkal. Mindegyik gyártó gépéhez rengeteg kávékapszula kapható, nehéz eldönteni, melyik az ízlésednek legmegfelelőbb ital.

A kapszulás kávéfőző ajándék kapszulával kombó elsősorban a Nespresso kávéfőzőkre jellemző. A csomagban 9-16 különböző kávékapszulát találsz. Ezek a szettek ajándéknak is tökéletesek, amikor fogalmad sincs, hogy az ajándékozott milyen kávét szokott inni.

Kapszulás kávéfőző akció

A kapszulás kávéfőző akció nem csak a kedvezményes árban nyilvánul meg. Elsősorban a Nespresso kávégépekre jellemző, hogy ajándék kapszulák is meglapulnak a dobozukban. Ez remek lehetőség arra, hogy kipróbálj felfedezetlen kávéitalokat is. A kapszulás kávéfőző akció keretein belül kapott ajándék kapszulák száma 10-15 között mozog.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
39 980 Ft

2.
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, háztartásba, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, fehér kivitel
28 990 Ft

3.
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, háztartásba, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, piros kivitel
28 990 Ft

Még több
94 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 78×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
39 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESDL242
Arany középút Kiváló ár/érték arány
illy Francis Francis X7.1, fehér - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8
illy Francis Francis X7.1, fehér
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, retro, 1200 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 1 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, integrált tömörítő állomás és víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 35 × 20 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg, fehér kivitel
83 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAN3421fa
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
ILLY X1 ANNIVERSARY - piros - Kapszulás kávéfőző Típusok
ILLY X1 ANNIVERSARY - piros
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, retro, 1050 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 1 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, integrált tömörítő állomás és víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 32,3 × 27,1 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,3 kg, piros kivitel
168 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK658
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 81×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete, zöldcitrom és zöld kivitel
50 830 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES16
Tchibo Cafissimo PURE+ Wild Fuchsia - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 10×
Tchibo Cafissimo PURE+ Wild Fuchsia
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fekete és rózsaszín kivitel
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk48
KRUPS XN110B Nespresso Essenza Mini szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 340×
KRUPS XN110B Nespresso Essenza Mini szürke
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete és szürke kivitel
42 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES13
4,7 158×
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3345a1
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Ruby Red EN85.R - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 81×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Ruby Red EN85.R
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete és piros kivitel
43 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES17
TCHIBO KHKG449 Cafissimo Easy fekete - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 50×
TCHIBO KHKG449 Cafissimo Easy fekete
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fekete kivitel
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF171
4,2 13×
Tchibo Cafissimo MILK, fehér
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1350 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1,2 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 18 × 25 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,834 kg, fehér kivitel
53 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHKK673
BOSCH TAS1102 Tassimo Style fekete - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8 47×
BOSCH TAS1102 Tassimo Style fekete
Kapszulás kávéfőző - Tassimo kapszulákhoz, háztartásba, 1400 W teljesítmény, 3,3 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, állítható magasságú állvány, manuális gombok, mérete 26,5 × 17,1 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,17 kg, fekete kivitel
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BTSKK291
TCHIBO Cafissimo Easy piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 50×
TCHIBO Cafissimo Easy piros
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, érintős vezérlőpanel ikonokkal, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, piros kivitel
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHIKK527
Tchibo Cafissimo Easy, fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 50×
Tchibo Cafissimo Easy, fehér
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fehér kivitel
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF157
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 368×
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK912
KRUPS XN1101 Nespresso Essenza Mini Pure White - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 340×
KRUPS XN1101 Nespresso Essenza Mini Pure White
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fehér kivitel
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES14
TCHIBO Cafissimo Easy szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 50×
TCHIBO Cafissimo Easy szürke
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, ezüst és szürke kivitel
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF195
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 122×
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -26 %
27 990 Ft 37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK152
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 332×
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, szürke
Kapszulás kávéfőző - 15 bar, teljesítmény 1500 W, víztartály térfogata 0,8 l, NESCAFÉ Dolce Gusto típusú kapszula, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, szélesség 16 cm, magasság 31 cm, mélység 24 cm, súly 2,42 kg, szürke szín, 15 év garancia a javíthatóságra
Leárazás -19 %
31 990 Ft 39 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK537
KRUPS XN100510 Nesspresso Inissia Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 112×
KRUPS XN100510 Nesspresso Inissia Red
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, tartály 11 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg, fekete és piros kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3364f3
KRUPS XN1108 Nespresso Essenza Mini Piano Black - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 340×
KRUPS XN1108 Nespresso Essenza Mini Piano Black
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, háztartásba, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES12
Philips CSA240/61 SENSEO Select fekete
Kapszulás kávéfőző - háztartásba, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, víztartály, állítható magasságú kifolyónyílás, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,12 kg, fekete kivitel
31 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHIKK643
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 122×
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, háztartásba, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, piros kivitel
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP605
Tchibo Cafissimo PURE+ Black - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 10×
Tchibo Cafissimo PURE+ Black
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fekete kivitel
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCHkk00
Tchibo Cafissimo PURE+ White - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 10×
Tchibo Cafissimo PURE+ White
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, háztartásba, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fehér és fekete kivitel
26 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk24

Kapszulás kávéfőzők

kávéNespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Vásárolj Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo vagy az Original termékcsaládból 2022. március 21. és 2022. május 15. között, és szerezd meg a 12 000 Ft értékű kedvezményt kávékapszulák vásárlására.
NespressoKávékapszula kedvezmény Vertuo vagy Original típusú Nespresso kávéfőző vásárlásakor 12 000 Ft értékben Vásárolj 2022.1.31. és 3.20. között Nespresso kávéfőzőt a Vertuo vagy Original termékcsaládból, és 12 000 Ft értékű kedvezményt kapsz kávékapszulák vásárlásához.
Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
További cikkek Összes cikk

Kapszulás kávéfőzők

A mai rohanó világban mindenki szeretne egy pillanatra megállni. Még az ízletes kávé készítésénél is, amelyik felkelt minket és kellemessé teszi a napunkat. A kapszulás kávéfőzőket könnyű használni és sosem kell velük sokat várni a kávéra.

Minőségi kapszulák

Gyorsan, kényelmesen és különösebb tanulás nélkül különféle ízletes kávékat készíthesz. Elegendő Nespresso, Cafissima, Dolce Gusto vagy Tassimo kávéfőződbe behelyezni a megfelelő kávékapszulát és pár perc múlva már kész is. Mindegyik géphez különböző kapszulákat választhatsz, az ízlésednek megfelelően.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kapszulás kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kapszulás kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kapszulás kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kapszulás kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ