30 dnů na vrácení Shop roku

Tefal Character C6824052 grill serpenyő 26x26cm

Termékkatalógus
Tefal Character C6824052 grill serpenyő 26x26cm
3,0 2 értékelés
- tapadásmentes és titánkeverék belső felület, tapadásmentes külső felület, anyaga: alumínium, indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlaphoz, felső átmérő: 26 cm, alj külső átmérője: 19 cm, 3 cm magas, nem éles fémeszközzel is használható, sütésálló és hőindikátor
Kód:  TEFNP053 Termékszám:  C6824052 Gyártó honlapja:

Tefal Character C6824052 grill serpenyő 26x26cm

A kiváló minőségű, bordázott felületű Tefal Character grill serpenyő ideális segítőd lesz a konyhában. Egy új, tapadásmentes Titanium Pro felülettel van ellátva, szilárd háromrétegű indukciós talppal és kényelmes ergonomikus XXL fogantyúval rendelkezik.

A Titanium Pro kiváló minőségű tapadásmentes felülete titánnal és kemény ásványi anyaggal van dúsítva. A szabadalmaztatott fúziós eljárás folyamán keményszik meg. Megerősített felső réteggel, tartós ellenálló képességgel és nagymértékű tapadásmentes tulajdonsággal rendelkezik, ügyelve arra, hogy soha ne égjen le az ételed. A vastag indukciós talpa rozsdamentes acélszálakkal biztosítja a hatékony és egyenletes hőelosztást az edény alsó felületén, és ennek köszönhetően ellenáll a deformációnak is. Ez lehetővé teszi a fémből készült konyhai eszközök használatát.  

A serpenyő Thermo-Spot hőmérséklet kijelzővel van felszerelve. Jelzi, amikor a serpenyő eléri a megfelelő hőmérsékletet, és elkezdheted a főzést. Így nem melegíted túl az alját, és az étel elkészítésének eredményei kiválóak lesznek. A Thermo-Spot két színárnyalatból áll, amelyek érzékenyek a hőmérséklet változására. Amikor a serpenyő eléri az ideális sütési hőmérsékletet (kb. 180 ° C), az kijelző  egységes vörös színű lesz.

A Tefal Charakter serpenyő minden típusú hőforrásra megfelelő, beleértve az indukciós főzőlapot. A Tefal márka mindig a kényelmes, gyors és nem utolsó sorban az egészséges főzést garantálja. Az ergonomikus fogantyúk kényelmet és védelmet nyújtanak a fájdalmas égési sérülések ellen. Ezenkívül a Tefal edények teljesen egészségesek és környezet kímélőek. Nem tartalmaznak ólmot, kadmiumot vagy PFOA savat, amelyet széles körben használnak konyhai eszközök előállításához, bár az emberre és a környezetre nagyon veszélyes. Szó szerint fel leszel dobva, ha megtapasztalod a minőséget az elfogadható ár kombinációjával együtt!

Főbb jellemzői:

  • Extra tapadásmentes belső Titanium Pro felület
  • Használhatsz fémből készült konyhai eszközöket is
  • Erős háromrétegű indukciós alsórész a tökéletes hőelvezetéshez
  • Ergonomikus XXL fogantyú a maximális kényelem érdekében
  • Egészséges főzés, ami kíméletes a környezethez
  • Sütőben is használhatod (175 ° C-ig)

Paraméterei és specifikációk:

A serpenyő mérete:
26 × 26 cm

Színe:
Piros

Belső felülete:
Tapadásmentes, Titanium Pro

Használható hőforrások:
Elektromos
Indukció
Kerámia
Gáz
Sütő (maximális hőmérséklet 175 ° C)

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
19 cm Kész!
Serpenyő magassága
3 cm Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
26 cm Kész!
Serpenyő aljának külső átmérője
19 cm Kész!
Serpenyő magassága
3 cm Kész!

Felszín

Belső felület
Tapadásmentes, Titánkeverék Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Külső felület
Tapadásmentes Kész!

Típus

Típus
Grill Kész!

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely
Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Sütésálló, Hőindikátor Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Character C6824052 grill serpenyő 26x26cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Grilovací pánev 26x26cm Character C6824052. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Grilovacia panvica 26 × 26 cm Character C6824052. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Grillpfanne 26x26cm Charakter C6824052. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Grillpfanne 26x26cm Charakter C6824052.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ