A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Kärcher K 7 Full Control Plus EU

Termékkatalógus
Kärcher K 7 Full Control Plus EU
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 3000 W teljesítmény, 180 bar max. nyomás, 600 l/h átfolyási sebesség, 10 m hosszú tömlő, nyomásszabályozás, forgó fúvóka
Kód:  KASK007h Termékszám:  13170300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher K 7 Full Control Plus EU

Gyorsan és hatékonyan szeretnéd tisztán tartani a teraszt, a járólapokat vagy kedvenc autód karosszériáját? Akkor a magasnyomású mosó nem hiányozhat a műhelyedből. Kiválasztásakor a teljesítmény és a maximális vízáramlás a két fő szempont. A Kärcher K 7 Full Control Plus kiváló értékekkel rendelkezik, ezért ideális választás lesz számodra. Ez a modern eszköz LCD-kijelzővel, vízhűtéses motorral és számos egyéb kiváló tulajdonsággal büszkélkedik, amelyek még élvezetesebbé teszik vele a munkát.

Főbb jellemzők

  • Multi Jet 3 az 1-ben kiegészítő
  • Nagy görgők az egyszerű kezelhetőség érdekében
  • Teleszkópos fogantyú
  • Integrált LCD kijelző a pisztolymarkolaton
  • 10 méteres tömlő
  • Tömege 17,6 kg
  • Vízszűrő

Különböző felhasználás

A Kärcher K 7 Full Control Plus magasnyomású mosó számos felhasználási móddal rendelkezik. A legnagyszerűbb a kerti járdát vagy a garázs felé vezető burkolt feljárót tisztítani vele, amelyeket csak nyomás alatti vízzel lehet takarítani. Üvegfelületek, mint például üvegházak és télikertek tisztítására is kiválóan alkalmas, sőt a kerti medencét is felkészítheted segítségével az új szezonra. A nagynyomású mosót természetesen nagyra értékelik az autósok is. Ennek köszönhetően a kétkerekű és négykerekű kedvencek is gyorsan tisztíthatók. 

Nagy hatékonyság és megtakarítás

A nagynyomású mosók fő előnye a pontosság. Az állítható fúvókának köszönhetően a vízáramlást egy kis méretű, specifikus területre is irányíthatod, amely azonnal magas tisztítási hatékonyságot eredményez alacsony vízfogyasztás mellett. Mindez lehetővé teszi, hogy gyorsabban dolgozhass, és a vízfogyasztás is alacsonyabb lesz annál, mintha egy vödör vizet használnál az autó tisztításához. A Kärcher K 7 Full Control Plus magasnyomású mosó könnyű használatát a 10 méteres tömlő, az LCD kijelző alatt található +/- gombokkal történő könnyű beállítás, és az integrált kerekek is elősegítik.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher K 7 Full Control Plus EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 7 Full Control Plus EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher K 7 FULL CONTROL PLUS EU.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ