we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Kärcher SC 2 gőztisztító

Termékkatalógus
Kärcher SC 2 gőztisztító
5 2 értékelés
Gőztisztító - 1500 W fűtési teljesítmény, 6.5 perces felfűtési idő, 1 literes tartálytartalom, 3.2bar max. gőznyomás, biztonsági gyerekzár, gőzmennyiség-szabályozás a markolaton, biztonsági szelep
Kód:  KASK002a Termékszám:  15120000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 2 gőztisztító

Egy háztartás tisztán és rendben tartása nem egyszerű feladat. Van számodra egy termékünk, amely egyszer s mindenkorra megoldja ezt a problémát. A gőztisztítók legfontosabb előnye a rendkívül hatékony tisztasági eredmény, többféle takarítóeszköz használata nélkül. Az Comfort padlótisztító fej optimális tisztítás biztosít, amelynek során a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a padlóról. A gőztisztító minden szükséges helyet alaposan megtisztít, és teljes mértékben steril környezetet eredményez, baktériumok nélkül.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcskategóriás termék
  • Modern kivitelezés
  • Hatékony tisztítási eredmények
  • A legtöbb felületen használható
  • Könnyen kezelhető
  • Változtatható gőzszabályozás
  • Hosszú élettartam

A takarítás még soha nem volt könnyebb

Ez a csúcskategóriás készülék a vonzó kialakításával és rendkívül kényelmes működtetésével minden bizonnyal elkápráztat majd. Felhasználási lehetőségeit tekintve a Kärcher SC2  egy rendkívül sokoldalú gőztisztító. Hatékony tisztítja meg a különböző felületeket, legyen az fürdőszoba, WC, ablak, tükör vagy padló. A készülék nagy teljesítménye tökéletes tisztítási eredményt garantál. A rendkívül erőteljes, 3.2 bar nyomásnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a padlóról a legmakacsabb szennyeződéseket is. A gőz mennyisége a tisztítandó padlófelülethez és a szennyeződés mértékéhez igazítható. Az 1 literes víztartály mindössze néhány újratöltési szünettel lehetővé teszi az egész lakás kitakarítását.

Hosszú élettartam és biztonság

A csomag részét képező vízkőmentesítő rudak jelentősen megnövelik a Kärcher SC2 gőztisztító élettartamát. A gőzpisztolyon elhelyezett biztonsági gyerekzár megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetén. Csak akkor nyitható ki, ha a gőztartály már nincs nyomás alatt.

Jellemzők:

Hosszúság: 380 mm
Szélesség: 260 mm
Magasság: 254 mm
Tömeg: 2,9 kg

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
3,2 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
3,2 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 2 gőztisztító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ