A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Kärcher SC 3 EasyFix SK szett

Termékkatalógus
Kärcher SC 3 EasyFix SK szett
4,8 5 értékelés
Gőztisztító - teljesítmény: 1900 W, a tartály űrtartalma: 1 l, gőznyomás: 3,5 bar, gyermekzár, biztonsági szelep, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet
Kód:  KARPC254 Termékszám:  9.714-064.0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 3 EasyFix SK szett

A szennyeződések kényelmes eltávolítása minden felületről ma! Próbáljon ki egy új gőztisztítót, amely lenyűgözi a sebességével, kényelmes kezelhetőségével és modern kialakításával. Csak 30 másodperc alatt készen áll. A Kärcher SC 3 EasyFix szinte bármilyen felületen megszabadul a szennyeződésektől és szennyeződésektől. Vegyi termékek használata nélkül eltávolítja a háztartási baktériumokat. A kiegészítőként az EasyFix padlófúvóka is kényelmet nyújt. A vízkőoldó patron, amely eltávolítja a vízből a kalciumvegyületeket, meghosszabbítja a Kärcher gőztisztító élettartamát. A tisztítás testreszabható kétlépcsős gőzvezérléssel.

 
 
 
 
 
 

A Kärcher SC 3 EasyFix SK készlet kiemelt elemei

  • A Kärcher SC 3 EasyFix ma a leggyorsabb gőztisztító
  • Kémia nélkül tisztítja
  • Kärcher megszabadul tőleés a szennyeződések tapadása
  • Az összes háztartási baktérium 99,99% -át eltávolítja
  • A gőztisztító csomag tartalmazza   EasyFix padlófúvóka
 
 
 
 
 
 
 
 

A gőztisztító sebessége, megbízhatósága és minősége

Bármely újratölthető víztartállyal megszakítás nélkül működtetheti a tisztítószert. A bemelegedési idő mindössze 30 másodperc, és a Kärcher SC 3 EasyFix készen áll a cselekvésre. A beépített vízkőoldó patron automatikusan eltávolítja a kalciumvegyületeket a töltött vízből a gép hosszabb élettartama érdekében. A gőztisztító eltávolítja a szennyeződéseket a csempéktől, főzőlapoktól, burkolatoktól és tisztítja még a legkisebb horonykat is - beleértve a ragacsos szennyeződéseket is.

 
 
 
 
 
 
 

Multifunkcionális tisztítószerek, amelyek megkönnyítik a munkát

A EasyFix padlófúvóka rugalmas illesztéssel a tökéletes ergonómia érdekében szintén üdvözlő segítő a Kärcher számára. Könnyen rögzíthet egy mikroszálas kendőt a kézmosó fúvókájához tépőzáras rendszerrel, és kényelmesen eltávolíthatja azt a szennyeződés megérintése nélkül. A felület és a szennyeződés tisztítása kétlépcsős gőzvezérléssel könnyen beállítható.

 
 
 
 
 
 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 900 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
3,5 bar Kész!
Funkciók
Gyermekzár, Biztonsági szelep, Kivehető víztartály, Állítható gőzkimenet Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 900 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
3,5 bar Kész!

Funkciók

Funkciók
Gyermekzár, Biztonsági szelep, Kivehető víztartály, Állítható gőzkimenet Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 3 EasyFix SK szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 3 EasyFix Exclusive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 3 EasyFix SK Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 3 EasyFix SK Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 3 EasyFix SK Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ