AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit

Termékkatalógus
Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit
Gőztisztító - 2200W, vegyszer-mentes használat, gőzszabályozás a szennyeződés és a felület szerint, levehető víztartály
Kód:  KARVY199 Termékszám:  1.512-533.0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit

A Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit gőztisztító univerzális takarítási segédeszköz az egész háztartásban, vegyszerek használata nélkül. Az alapos tisztítás az összes közönséges háztartási baktérium 99,99% -át eltávolítja, amelyek a kemény felületeken találhatók. A gőztisztító a nagyon hatékony gőz segítségével gondoskodik a csempe, a főzőlap, a szagelszívó, a legkisebb hornyok és mélyedések, ablakok vagy mosdók precíz tisztításáról. Könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, a letapadt zsírokat és mindenféle szennyeződéseket, még nehezen elérhető területeken is. A padlótisztító készlet segítségével egy pillanat alatt előkészítheted a Kärcher gőztisztítót, hogy alaposan megtisztítsa a kemény padlózatot az otthonodban. A gőzmennyiség ugyanakkor egyenként szabályozható négy fokozatban közvetlenül a fogantyún, a felület és a szennyeződés mértéke szerint. A bármikor feltölthető víztartály lehetővé teszi a megszakítás nélküli használatot.

A Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit gőztisztító legfontosabb jellemzői

  • Gőztisztító az egész háztartás tisztításához
  • Rendkívül hatékony gőztisztítás kémia nélkül
  • Az összes gyakori baktérium 99,99% -át eltávolítja
  • A gőzmennyiség szabályozása 4 fázisban
  • Csempék, főzőlapok, motorháztetők, hornyok, ablakok és mosdók tisztítására alkalmas
  • Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a lerakódásokat is
  • Kärcher gőztisztító padlótisztító készlet
  • Padlófúvóka rugalmas csatlakozással
  • Kiváló minőségű mikroszálas padlószövet
  • Mikroszálas kézi fúvókafedél
  • Magas hatékonyságú gőzvasaló és szőnyeg vitorlázó
  • A VapoHydro forró víz hozzáadásához
  • Könnyű tárolás
  • Gyermekzárral
  • Színes kivitel: fekete és sárga

Többfunkciós tartozékok

A Kärcher gőztisztító felszerelésének részét képezi a gőzölős vasaló, amely a szokásos vasalási idő 50%-át takarítja meg. Folyamatosan magas gőznyomással minden ruhadarabot, még a nehéz anyagokat is nagyon gyorsan és könnyen kivasalja. A szőnyegpadló felfrissítését egy csúszótalp segíti a szőnyegen. A kézi fúvóka, a kerek kefe és a padlófúvóka mindenfajta  felület pontos tisztítására szolgál. A tisztító VapoHydro funkcióval is rendelkezik a forró víz gőzhöz való csatlakoztatásához, ami még könnyebbé teszi a makacs szennyeződések lemosását. 

Tökéletesen tiszta padlók

A Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit gőztisztító ki van egészítve padlótisztító készlettel, azaz rugalmas csatlakozással a  padlótisztító fúvókához, amely biztosítja a precíz tisztítási eredményeket a különböző típusú kemény padlókon. A kiváló minőségű mikroszálas padlótörlő minden szennyeződést eltávolíta. Azt is biztosan értékelni fogod, hogy a rongyot könnyen cserélheted a szennyeződéssel és a tépőzáras rendszerrel való érintkezés nélkül. A fúvóka rugalmas csatlakozása ugyanakkor lehetővé teszi még a nehezebben hozzáférhető pontok kényelmes és hatékony tisztítását is.

Tárolás szempontjából igénytelen gőztisztító

Kompakt méretének köszönhetően a Kärcher gőztisztító könnyen tárolható. A könnyű tárolás és a kényelmes használat érdekében a kiegészítők tárolása közvetlenül a tisztítószerkezeten és a padlófúvóka alatti tárolóhelyen történik. Biztonsági gyermekzárral van ellátva, megbízható védelmet nyújt a kisgyermekek általi használat ellen. A Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit mindig tökéletes tisztítási eredményeket garantál.

Méretek:
43,9 x 30,5 x 30,1 cm

Tömege:
6 kg


Paraméterek

Teljesítményfelvétel
2 200 W Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Gőznyomás
4,2 bar Kész!
Funkciók
Gyermekzár, Biztonsági szelep, Kivehető víztartály Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 200 W Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Gőznyomás
4,2 bar Kész!

Funkciók

Funkciók
Gyermekzár, Biztonsági szelep, Kivehető víztartály Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 5 EasyFix Iron Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KÄRCHER SC 5 EasyFix Iron Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ