Akvizice ApF HU Shop roku

Kärcher SC 5 gőztisztító

Termékkatalógus
Kärcher SC 5 gőztisztító
5 1 értékelés
Gőztisztító - 2200 W fűtési teljesítmény, VapoHydro-funkció, 3 perces felfűtési idő, 4.2 bar gőznyomás, beépített kábeltartó, parkolóállás a padló szórófej használatához, ergonomikus kialakítás, hordozást könnyítő fogantyú, biztonsági szelep, gőzpisztolyon elhelyezett gyerekzár, megszakítás nélküli tisztítás
Kód:  KASK005a Termékszám:  15125000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 5 gőztisztító

A tiszta és rendezett otthon fontossága jól ismert tény. A Kärcher SC5 egy csúcskategóriás gőztisztító készülék, amely alapos tisztítást ígér, páratlan eredménnyel és rendkívül egyszerű használattal. Amellett, hogy a Kärcher gőztisztítója 100%-ban vegyszermentesen dolgozik, még a legnehezebbnek tűnő feladatot is megerőltetés nélkül végzi el. A Comfort Plus padlótisztító fej rugalmas csuklójának és megnövelt tisztítófelületének köszönhetően a legkényelmesebb használatot és tökéletes tisztítási eredményt garantálja. A Kärcher gőztisztító a rendkívül alapos tisztítás során eltávolítja a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-át a kemény felületekről.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcskategóriás termék
  • Modern kivitelezés
  • Hatékony tisztítási eredmények
  • A legtöbb felületen használható
  • Könnyen kezelhető
  • Változtatható gőzszabályozás
  • Hosszú élettartam

A takarítás soha nem volt még ilyen egyszerű

Ez a csúcskategóriás készülék a rendkívül kényelmes működésével minden bizonnyal elkápráztat majd. Multifunkcionális termék bármilyen takarítási feladatra. Hatékony tisztítás a különböző felületeken, legyen az fürdőszoba, WC, ablak, tükör vagy padló. A készülék nagy teljesítménye tökéletes tisztítási eredményt garantál. Az SC5 továbbá VapoHydro-funkcióval is büszkélkedhet, amely a legmakacsabb szennyeződéseket is pillanatok alatt erőteljes, 4.2 bar nyomással távolítja el. A folyamatosan tölthető, két darab két literes, levehető víztartály lehetővé teszi a megszakítás nélküli munkavégzést. A vezérlőfunkció egyszerű, közvetlen és könnyen megérthető kezelése még élvezetesebbé teszi a takarítást.

 

Hosszú élettartam és biztonság

A csomag részét képező vízkőmentesítő rudak jelentősen megnövelik a Kärcher SC5 gőztisztító élettartamát. A gőzpisztolyon elhelyezett biztonsági gyerekzár megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetén. Csak akkor nyitható ki, ha a gőztartály már nincs nyomás alatt. A készülék széleskörű működését egy 2 méter hosszúságú gőztömlő, valamint egy 6 méter hosszúságú hálózati csatolóvezeték biztosítja. Akár vendéglátás utáni takarítás, akár az otthonod rendjének fenntartása a cél, a Kärcher SC5 gőztisztító mindig segít a tökéletes tisztaság elérésében.

Tartozékok

  • Gőztömlő pisztollyal, 2,5 m
  • Pontszórófej
  • Kézi szórófej
  • Körkefe
  • Padló szórófej
  • Vízkőmentesítő rudak
  • Kezelési leírás
  • Mikroszálas padlótörlő
  • "Comfort Plus" padlófej

Jellemzők:

Hosszúság: 439 mm
Szélesség: 301 mm
Magasság: 305 mm
Tömeg: 6 kg

 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
2 200 W Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Gőznyomás
4,2 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 200 W Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Gőznyomás
4,2 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 5 gőztisztító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dampfreiniger Kärcher SC 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dampfreiniger Kärcher SC 5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ