Raktáros - Szigetszentmiklós

  • Szigetszentmiklós
  • Logisztika
  • megegyezés szerint

Szeretnél részt venni új, szigetszentmiklósi raktárunk sikerében?


Keressük további munkatársainkat! :)


Logisztikai osztályunk részére keresünk olyan ügyes embereket, akik nem félnek a munkától és szeretnek pörgős csapatban dolgozni. 


Várunk, ha vezetnél targoncát, de akkor is bátran jelentkezz, ha csupán komissióznál. :)

Munkarend:

Hosszú hét: hétfő-kedd-péntek-szombat-vasárnap

Rövid hét: szerda-csütörtök

Mi vár Rád nálunk raktárosként? 


Határtalan mozgóbér, alkamazotti kedvezmény, nyelvoktatás a próbaidő letelte után!  :) 

És hogy miért szeretnek alkalmazottaink nálunk dolgozni?


"A Felettesemet, ha szükséges bátran tudom keresni, mindenki segítőkész és amennyire látom, van jövőkép mind a cég, mind a tenni hajlandó emberek előtt. Összetartó és jó fej csapat van itt, ami sajnos sok helyen nincs meg."


"Családias a légkör, bármikor számíthatok a kollégáimra és a feletteseimre. Eddig ez az első munkahely az életemben, ahova feltétel nélkül szeretek bejönni. Olyan mintha haza jönnék és nem dolgozni."

"Szeretek itt lenni mert szeretem a munkám, jó a csapat, otthonos a légkör."

Hogy is néz ki a kiválasztási folyamat?

Ha ez a Te munkaköröd, jelentkezz! -> Jelentkezéstől 2-4 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot -> Ha mindketten úgyérezzük nálunk a helyed, jöhet a meghallgatás -> Amennyiben az sikeres, megkapod ajánlatunkat és üdv a fedélzeten! :)   

Akár 305-360.000 Bruttó havi bejelentett bér -> Hosszú - rövid váltott heti műszakos munkarend -> Juttatások - > Jó fizikum

Fürgén jársz, sokat viszel haza -> a rövid héten csupán 2 napot dolgozol -> alkalmazotti kedvezmény + bónuszok -> 20 Km/nap meg sem kottyan

Kérdéseid vannak, vagy egyenesen jelentkezni szeretnél? Írj HR admin személyünknek, Melindának a [email protected] e-mail címre és ő 2-4 munkanapon belül keresni fog! 

Kivel fogsz itt az Alzában találkozni?

Szöcs Teodóra

Az Alza.hu törzsgyökeres tagjai közé tartozom és az egyes divíziók vezetőivel én felelek összes részlegünk új személyzetének felvételéért. Mindemellett természetesen gondoskodom már meglévő munkavállalóinkról, a megfelelő juttatásokról, és igazából mindenről, ami egy modern és alkalmazottait szolgáló munkahely számára elengedhetetlen. Azon szerencsés személyek közé sorolom magamat, kik élvezik munkájukat, s természetesen ezt keresem jövőbeni kollégáinkban is. Imádom az emberek sokszinüségét, a gasztronómia rejtelmeit, a jó társaságot és emlékezetes csapatépítőinket :)

Bán Gábor

2022 márciusában csatlakoztam az Alza.hu-hoz abból a célból, hogy a cég Szigetszentmiklóson újonnan épülő logisztikai központját irányítsam. Következetes csapatjátékos vagyok, aki a gyakorlatiasságon alapuló logisztikát kedveli. Véleményem szerint valami ellen hadakozni egész más energiákat szabadít fel, mint valamiért küzdeni. Személyi és egyéni oldalról szeretem megközelíteni a dolgokat és úgy gondolom, egy csapat akkor építő és megtartó, amikor a vezető is gyakrabban hallatja az „UTÁNAM” kifejezést, mint az „ELŐRE” felkiáltást. Jó humorral és emberi hozzáállásommal is segítem a logisztikai centrum működését.

Érdekel

Érdekel a Raktáros - Szigetszentmiklós pozíció? Ne tétovázz kapcsolatba lépni velünk.

(Pdf, Docx, Doc, Html, Ods, Zip, Rar)

A személyes adataidat a 270 82 440 vállalati azonosítójú Alza.cz a.s. kezeli. Személyes adataidat, mint alkalmas jelentkezőét, a megpályázni kívánt pozíció (és más lehetséges pozíció) feldolgozásához használjuk. Az általad biztosított személyes adatok (az önéletrajzodban foglaltakat is beleértve) szükségesek az esetleges munkaszerződés felajánlásának elbírálásához (a folyamat jogalapjához).
Több információért lásd itt: www.alza.hu/privacy-policy

Mi a következő lépés?