Értékesítő

Értékesítési hálózat

Az értékesítési hálózat egy megállíthatatlan vonat, mely az év végén az egész Alza 2/3-nyi forgalmát alkotja. A kemény munkának és minden feladatot legyőzni akarásnak köszönhetően új kihívásokat tudunk sikeresen abszolválni.

Ami rád vár nálunk:

  • A frontvonalban állsz - tanácsot adsz és segítesz a vásárlóknak
  • Aktívan értékesítesz - kemény munka, jó bér – MELÓZOL = JÓL ÉLSZ - a legjobbak átlagosan akár 450.000-es bért visznek haza
  • Buddy program - próbaidődben és a betanulás alatt saját segítőd lesz, aki biztosítja, hogy mindent megtanulhass
  • Fejlődsz -> nálunk alap => Fejlődhedsz pozíciódon belül, vagy a későbbiekben akár más pozit is elfoglalhatsz
  • Nem csak melóval keresel pénzt, tanulsz is - élsz belső és külső okttatási lehetőségeinkkel, melyek plusz bónuszt hoznak a házhoz
  • Azért partizni is tudsz - kiveszed részed minden csapatépítő programból és jólérzed magad velünk :)

Az ideális jelölt jellemzői:

  • Imádod a Businesst - üzletember vagy testtel és lélekkel
  • Magad irányítod sorsodat - önálló vagy
  • Nem a kifogásokat keresed, hanem a lehetőségeket - kreatív és nyitott személyiség vagy
  • Bírod az embereket és szeretsz velük kommunikálni - kommunikatív csapatjátékos vagy

És hogy miért szeretnek alkalmazottaink nálunk dolgozni?

K.L.

Leginkább azért szeretek itt dolgozni, mert itt azt érzem, hogy - bár van elvárás - ez nem valami mumusként nehezedik a fejünkre, hanem lehetőségként jelenik meg. A kollégáim párjukat ritkítják, remek csapatunk van. 
Az előrelépési lehetőségekről a vezetőség mindig tájékoztat. 
Eredményes, jól összetartó csapatunk van, egy olyan helyen, ahova jó bejönni dolgozni, mert az az érzésem, hogy vmi pozitívnak és előrevivő dolognak vagyok a  részese.
Körülbelül így tudom összefoglalni miért is szeretek itt dolgozni 🙂 


T.E.

Azért szeretek itt dolgozni, mert összetartó csapat vagyunk az egész alzában, amikor tavaly jöttem az interjúra nagyon megfogott, hogy mennyire barátságosak vagytok és nem egy feszengős nagyon hivatalos beszélgetés volt. Minden nap jön valami új, amit még nem láttunk és szeretem, hogy kihívással teliek a napok akár kis dolgokban akár nagyokban. Mindenki meg tudja találni akár pozíción belül is a fejlődési lehetőségeket. 
Bérezéssel kapcsolatban én teljesen megvagyok elégedve, az a pár lépcső, amin lépkedtem teljesen reálisan nőtt a felelősség és bérezés viszonylatban.


F.N.

Először is nagyon tetszik az, hogy nektek (a vezetőségnek) fontos az alkalmazottak véleménye, valamint mindig lehet alakítani a nem megfelelő dolgokon.
Az ALZÁNÁL mindig jó dolgozni! A csapat mindenkire figyel, mindig lehet fejlődni. A bérezésre azt tudom mondani, mindenki annyit tud keresni, amennyit dolgozik és amennyit akar, határ a csillagos ég. 
A közösség nagyon befogadó, nagyon hamar meg lehet találni a közös témákat. Betanulni nagyon hamar lehet. Előrelépési lehetőség a ranglétrán viszonylag hamar megy, de kell teljesíteni néhány feltételt, ezeket nem nehéz megugrani.

 

Várjuk önéletrajzodat vagy a pozival kapcsolatos kérdéseidet a [email protected] e-mail címre és 2-4 munkanapon belül keresni fogunk!

Hogy is néz ki a kiválasztási folyamat?

Ha ez a Te pozid, jelentkezz! -> Jelentkezéstől 2-4 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot -> Ha mindketten úgyérezzük nálunk a helyed, jöhet a meghallgatás -> Amennyiben az sikeres, megkapod ajánlatunkat és üdv a fedélzeten! :) 

Kivel fogsz itt az Alzában találkozni?

Szöcs Teodóra

Az Alza.hu törzsgyökeres tagjai közé tartozom és az egyes divíziók vezetőivel én felelek összes részlegünk új személyzetének felvételéért. Mindemellett természetesen gondoskodom már meglévő munkavállalóinkról, a megfelelő juttatásokról, és igazából mindenről, ami egy modern és alkalmazottait szolgáló munkahely számára elengedhetetlen. Azon szerencsés személyek közé sorolom magamat, kik élvezik munkájukat, s természetesen ezt keresem jövőbeni kollégáinkban is. Imádom az emberek sokszinüségét, a gasztronómia rejtelmeit, a jó társaságot és emlékezetes csapatépítőinket :)

Fodor Otto

Ottó az egész budapesti csapat vezetője, teste s lelke. Humorérzékével és maximalizmusával nem csak motiválja, de segíti is munkatársait. Ha nálunk szeretnél dolgozni, nem csak szuper közösségben és munkában lesz részed, hanem olyan felettesben is, amilyen bizony nincs minden cégnél.
Showroom Budapešť
Róbert Károly krt. 54-58
Budapest 1137
null

Érdekel

Érdekel a Értékesítő pozíció? Ne tétovázz kapcsolatba lépni velünk.

(Pdf, Docx, Doc, Html, Ods, Zip, Rar)

A személyes adataidat a 270 82 440 vállalati azonosítójú Alza.cz a.s. kezeli. Személyes adataidat, mint alkalmas jelentkezőét, a megpályázni kívánt pozíció (és más lehetséges pozíció) feldolgozásához használjuk. Az általad biztosított személyes adatok (az önéletrajzodban foglaltakat is beleértve) szükségesek az esetleges munkaszerződés felajánlásának elbírálásához (a folyamat jogalapjához).
Több információért lásd itt: www.alza.hu/privacy-policy