Állásajánlatok az osztályon:Logisztika

1 nyitott pozíció

Jól olajozott gépezetként működünk, amely gondoskodik az áru tökéletes és időben történő szállításáról az ügyfelek számára.

fotó a logisztikai munkatársakról

A leghosszabb

Logisztikai központjainkban és raktárunkban összesen 5 km-es szállítószalag halad végig, ami megkönnyíti munkatársaink munkáját.

A leggyorsabb

Logisztikai központjaink Horní Počernice-n és a szlovákiai Szenc-ben automata SMC robottal rendelkeznek, amely évente több mint félmillió dobozt dolgoz fel.

A legmagasabb

Logisztikai központjainkban olyan VNA targoncák találhatók, amelyek képesek akár 8 méter magasra is emelni.

 Álláslehetőségek ezen az osztályon: Logisztika

Kik is vagyunk

Itt nem jut hely mindannyiunk számára, de azért néhányan bemutatkozunk.

 • František Sirůček

  František Sirůček

  Logisztikai folyamatok vezetője

  Frantisek 2015-ben csatlakozott az Alzához, mint a logisztikai folyamatok csapattagja. Felelős volt a folyamatokért és a bevétel-szétválasztási rendszer kialakításáért. Idővel egyre nagyobb mértékben vette ki részét a nagyobb vállalati projektekből és bővítette látókörét is. Ma már a logisztikai folyamatok csapatának vezetője, amely a teljes logisztikai osztály rendszerének fejlesztését és folyamatainak összeállítását végzi.

 • Petr Karel

  Petr Karel

  P7 raktárvezető

  10 évvel ezelőtt kezdett a cégnél raktárosként. Ebben a pozícióban elsőként a logisztikával ismerkedett meg, és fokozatosan sajátította el a tudást, amely végül lehetővé tette számára, hogy a Holešovice központjában lévő raktárunk fő emberévé váljon. Évente több mint 1,000,000 ügyfelet szolgálunk ki, átlagosan 7,5 perces kiszolgálási idővel.

 • Jakub Dobruský

  Jakub Dobruský

  VGP fogadó

  2007 szeptemberétől dolgozik az Alza-nál, és több pozíciót is betöltött már a cégen belül. Árucsomagolással kezdett a futárszolgálat számára, és fokozatosan haladt felfelé a vásárlók megrendeléseinek személyes teljesítésén át abba a fogadó pozícióba, amelyet ma is ellát. Bármelyik pillanatban összefuthatsz vele az áru átvételekor.

 • Anička Milkaninová

  Anička Milkaninová

  VGP csomagolás

  Anička 2006-ban csatlakozott a céghez, amikor körülbelül öt alkalmazott dolgozott a Holešovice raktárban. Ez idő alatt sok minden változott, hat év eltelte után például átköltözött Horní Počernice új logisztikai központjába, ahol azóta is dolgozik.

Miért dolgozz velünk?

 • Több mint 22 éve vagyunk a piacon vagyunk, még mindig vezető pozícióban
 • Van előrelépési lehetőség, kezdhetsz a raktárunkban, és bedolgozhatod magad akár osztályvezetővé
  vagy termékmenedzserré is
 • Munkatársainkat fix órabérben fizetjük, de a bónuszok változnak. Győződj meg róla Te magad!

Ugorj be hozzánk

Nem sikerült választanod vagy személyre szabott pozíciót keresel?

(Pdf, Docx, Doc, Html, Ods, Zip, Rar)

A személyes adataidat a 270 82 440 vállalati azonosítójú Alza.cz a.s. kezeli. Személyes adataidat, mint alkalmas jelentkezőét, a megpályázni kívánt pozíció (és más lehetséges pozíció) feldolgozásához használjuk. Az általad biztosított személyes adatok (az önéletrajzodban foglaltakat is beleértve) szükségesek az esetleges munkaszerződés felajánlásának elbírálásához (a folyamat jogalapjához).
Több információért lásd itt: www.alza.hu/privacy-policy