Állásajánlatok az osztályon:Sales&Purchasing

{positionCount,plural, =0 {nincs nyitott pozíció} one {1 nyitott pozíció} other {undefined nyitott pozíció}}

Mi vagyunk az Értékesítési és Beszerzési osztály. Kiváló termékeket és egyedülálló szolgáltatásokat választunk, hogy ügyfeleinket Európa-szerte tökéletesen szolgálhassuk ki.

Business Unit Assistant

Adminisztratívan segítjük a csapat működését. Új termékek után kutatunk, nyomon követjük az elérhetőségüket, megrendeljük, kezeljük a vásárlók kéréseit és együttműködünk a beszállítókkal, valamint a csapaton belüli termékmenedzserekkel.

Trainee

A Trainee programban megismerjük, hogyan működik az e-kereskedelem a Kereskedelmi részleg szempontjából. Sokat tanulunk, magunkba szívjuk a szakértelmet és próbáljuk mindezt kamatoztatni a munkánk során.

Termékmenedzsment

Mi befolyásoljuk az adott szegmens sikereit. Gondoskodunk a néhány ezer terméket kínáló portfólióról. Finomhangoljuk partnereinkkel a megfelelő híreket, árakat, marketingtámogatást és tárgyalásokat.

Kereskedelmi részleg menedzsment

Olyanok vagyunk, mint a mini e-shop vezetők. Irányt mutatunk és stratégiával látjuk el az adott szegmensünket és folyamatosan optimalizáljuk azt a lehető legjobb tudásunk szerint, hogy minőségi kínálattal szolgálhassunk ügyfeleink számára.

Osztályvezetők

Több szegmenst fedünk le. Ezt nem lennénk képesek megtenni az Kereskedelmi részleg vezetőséggel a legfontosabb projekteknél folytatott szoros együttműködés nélkül. Kiemelt üzleti találkozókon veszünk részt, amelyek a teljes üzletág általános sikeréért felelnek.

Kik vagyunk

Több mint 100-an vagyunk, ezért itt csak néhányan mutatkozunk be.

 • Petr Bena

  Petr Bena

  Alelnöke

  Petr egy igazi világjáró, aki élvezi a hosszútávú futást. Az Alzához 10 év külföldi szakmai tapasztalattal csatlakozott. Napjainkban az értékesítési és beszerzési részlegeket irányítja, és segít megteremteni a jövedelmezőképes e-boltokat. Ő a Trainee programunk alapítója is.

 • Tomáš Urban

  Tomáš Urban

  Osztályvezető

  A háztartási nagygépek szegmensét vezeti, azzal a céllal, hogy az Alzát a cseh és a szlovák piac vezetőjévé tegye. Tomáš a legújabb elektronikus szerkentyűk rajongója, szeret gitározni, képeket készíteni és élvezi a búvárkodást.

 • Pavel Roubínek

  Pavel Roubínek

  Osztályvezető

  Szakterületei közé tartozik a számítógép komponensek, nyomtatók, szoftverek és a gaming területe. Úgy tekint a munkára, mint egy játékra a legmagasabb nehézségi szinten, SAVE / LOAD gomb nélkül. Mindent összevetve Pavel értékeli a múltbéli technológiát. A cseh utakat az amerikai klasszikus volánja mögött járja, zenét pedig lemezeken hallgat.

 • Ondřej Hnát

  Ondřej Hnát

  Osztályvezető

  Ondřej az igazgatótanácsot erősíti. Elektronikai és sportszakértő. Az Ő csapata választja ki, teszteli és segíti a legizgalmasabb termékek beszerzését a világ minden tájáról, amik által az Alza előrébb juthat az új üzleti korszakban, és amik kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik az életet.

 • Michal Frosch

  Michal Frosch

  Kereskedelmi részleg menedzser

  Azért felel, hogy az Alza No. 1 legyen a sportszerek értékesítésében. Folyamatosan bővíti a szorgos, okos és motivált egyénekből álló csapatát. Idejét szívesen tölti a gyermekeivel. Szeret sportolni és gyakran jár kerékpárral munkába.

 • Michael Gross

  Michael Gross

  Kereskedelmi részleg menedzser

  Ő felelős a háztartási nagygépek szegmenséért, amely jelentős hasznot hozott a vállalatnak. Jelenleg a hobbi és kert, autó-motor és a világítástechnika "startup" szegmenseit kezeli. Azt reméli, hogy az elkövetkező két évben osztályát az e-kereskedelem vezetőjévé teheti.

 • Martin Hadraba

  Martin Hadraba

  Kereskedelmi részleg menedzser

  Martin játékszegmensünkkel foglalkozik, célja, hogy piacvezetővé fejlessze azt. Egy multinacionális értékesítési cégtől érkezett az Alzához, így tapasztalatait kamatoztathatja nálunk.

 • Jan Rajdl

  Jan Rajdl

  Üzletfejlesztési Menedzser

  Vizionálja és irányítja az Alza saját márkáinak és termékeinek csapásirányát. Munkáját lehetetlen kreativitás, innováció és, ami a legfontosabb, bátorság nélkül végezni. Szeret utazni és a szabadban tartózkodni. Amikor nem a fejlesztéseken töri a fejét, kerékpáros túrákon vesz részt.

Sikerünk titka

Értékeljük az Ügyfelet

Akárki képes a legalacsonyabb áron eladni, de mi nem vagyunk "akárki."Az ügyfél mindig vágyik egy kis extrára. Ha mint munkaerő szeretnél csatlakozni hozzánk, próbálj meg saját ötletekkel előhozakodni, hogyan is lehetne a legjobb vásárlói élményt biztosítani.

Növekszünk

A 20-30% -os éves forgalomnövekedés hajt a fejlődésben. Ha előrébb szeretnéd juttatni a céget, akkor mindig magad előtt kell járnod egy lépéssel.

Szeretnénk # 1.-k lenni minden szegmensben

Minden új szegmenst ugyanazzal a céllal nyitunk meg, mégpedig azzal, hogy a legjobbak legyenek. Lelkes közreműködésben állunk más osztályok munkatársaival a legjobb "családi" e-bolt megteremtése érdekében.

Állandó gyorsaság

Saját információs rendszerünknek köszönhetően, amely a vállalat gerincét képezi, lehetőségünk nyílik új ötletek megvalósítására ügyfeleink számára.

Innováció

Új projekteket állítunk össze, visszajelzést gyűjtünk, tanulunk a hibáinkból és haladunk előre. Robotokat, szerkentyűket és más technológiákat használunk, amelyek lehetővé teszik számunkra a termékek és szolgáltatások minőségének fejlesztését.

GTD!

Gyakran nehéz az ötleteket megvalósítani. Különféle eszközöket használunk az időbeosztás és a munka megszervezéséhez, hogy lehetőségünk legyen az elképzeléseinket az elejétől a végéig kivitelezni. Az eredmény pedig klassz projektek megvalósulása, amelyek segítik az üzleti életet és másokat is.

Start Up környezet

Kulturális tekintetben egyedülállóak vagyunk. A vállalati és az induló vállalkozás környezete keveredik nálunk. Hiszünk ebben a mágikus kombinációban. Néha egy kicsit kaotikus a helyzet - fák vannak az irodánkban, magunkkal hozzuk háziállatainkat a munkába, és tonnaszámra isszuk a nagyszerű kávét. Kisebb csapatokat szervezünk, és nem hiszünk a régimódi gondolkodásban.

Személyzet bővítése

Folyamatosan a legjobbakkal tanulunk és dolgozunk, ami a siker receptje. Támogatjuk a belső rotációs rendszert, a rendszeres képzést és tesztelést. Szeretnénk, ha szerepeink átfednék egymást, és állandó jelleggel tanulunk a többi osztálytól.

Ki lesz sikeres?

Ezen szuper-képességek kombinációjával mindenki; amikre pedig nekünk is szükségünk van a siker érdekében. Olyanokat keresünk, akik gyorsan tanulnak, rendelkeznek egy általános rálátással, józan ésszel, kiválóan bánnak a számokkal és logikus és analitikus gondolkodásmóddal bírnak. A kiválasztási eljárás nehéz, de ha megfelelsz, garantáltan sikeres leszel.

Miért dolgozz velünk?

 • Online élményt kínálunk, munkát az első számú e-boltban, és az e-bolt továbbfejlesztésének lehetőségét.
 • Nagyszerű kollégákból álló csapatunk tagjai szakterületeik legjobbjai, akik folyamatosan fejlődnek.
 • A munkánk nem könnyű, de tudjuk, hogyan kell szórakozni .
 • Számíthatsz a fesztelen munkahelyi légkörre tisztességes szabályokkal, hosszadalmas házirend és eljárások nélkül.

Ugorj be hozzánk

Nem sikerült választanod vagy személyre szabott pozíciót keresel?

(Pdf, Docx, Doc, Html, Ods, Zip, Rar)

A személyes adataidat a 270 82 440 vállalati azonosítójú Alza.cz a.s. kezeli. Személyes adataidat, mint alkalmas jelentkezőét, a megpályázni kívánt pozíció (és más lehetséges pozíció) feldolgozásához használjuk. Az általad biztosított személyes adatok (az önéletrajzodban foglaltakat is beleértve) szükségesek az esetleges munkaszerződés felajánlásának elbírálásához (a folyamat jogalapjához).
Több információért lásd itt: www.alza.hu/privacy-policy