Akvizice ApF HU ApF HU

Karácsonyfadíszek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Fa
(3)
Fém
(9)
Textil
(1)
Műanyag
(14)
Üveg
(8)
Szalma
(14)
Polietilén
(1)
Alak
Gömb
(13)
Csúcs
(1)
Dísz
(29)
Figura
(2)
Füzér
(4)
Felület
Matt
(24)
Fényes
(18)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(12)
Fekete
(1)
Piros
(6)
Barna
(1)
Készlet
Igen
(12)
Nem
(31)

A karácsonyfadíszek a hagyományos karácsonyi hangulat elengedhetetlen elemei. A csillogó gömböktől kezdve a kézzel festett figurákon át a modern LED-es világító karácsonyfa dekorációk világáig a karácsonyfadíszek sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden család megalkossa a saját, egyedi fáját és karácsonyi hangulatát. Inspirálódj, és fedezd fel, hogy milyen karácsonyfadísz varázsolja mesebeli gyöngyszemmé a fát. Nem tudod, milyen díszt válassz? Olvass tovább, mi szívesen adunk tanácsot.

Tovább

A legszebb karácsonyfadíszek felelősek a tökéletes karácsonyi hangulatért

A legszebb karácsonyfadíszek közé tartoznak a hagyományos üveggömbök, amelyek csillogása vonzza a tekinteteket. De nem szabad megfeledkezni az apró figurákról sem, amelyek különleges bájt kölcsönöznek a karácsonyi díszítésnek. A remekmű teljessé tételéhez nem hiányozhat a fa végső szépségét szimbolizáló csúcsdísz sem. Akár a nyugodt tónusokat, akár a vibráló színpalettát kedveled, a karácsonyfadíszek megfelelő megválasztása kihagyhatatlan ékszerré varázsolja a fát. Milyen stílusú díszítés lesz idén a Te karácsonyfádon?

A karácsonyi gömbök jelentik a hagyományok ragyogását a fa ágain

karácsonyfadísz gömbök nem hiányozhatnak egyetlen fáról sem. Ragyogásuk és színválasztékuk az ünnepek jellegzetességét adja. A klasszikus üveggömböktől kezdve a hagyományos vörös, arany és ezüst árnyalatokban pompázó díszeken át a modernebb, mázas kivitelű változatokig és az egyedi motívumokkal kézzel festett darabokig minden üveggömb egy kis műalkotás. A megfelelő karácsonyfadísz kiválasztásával a szoba ékkövévé varázsolhatod a fát.

i

Mennyi dísz kerüljön a fára?

Ez minden évben kényes kérdés, mivel fontos figyelembe venni az egyes karácsonyfadíszek méretét és formáját is annak érdekében, hogy a fa harmonikusan nézzen ki, és minden karácsonyfadísz a helyére kerüljön. Általánosságban elmondható, hogy a kiegyensúlyozott és esztétikus megjelenés érdekében a fa magasságának minden fél méterére körülbelül 10-15 karácsonyfadísz használata ajánlott.

A karácsonyfa csúcsdísze az ünnep megkoronázása

A karácsonyfa csúcsdísz nem csak a díszítés befejezését jelenti, hanem a karácsonyi hagyományok csúcspontjának szimbóluma is. Akár egy klasszikus csillagot, akár egy angyalt, vagy egy modernebb dizájnos díszt választasz, fontos, hogy ez a karácsonyfadísz harmonikusan kiegészítse a fa megjelenését. A csúcsdísz sokféle anyagból készülhet a hagyományos üvegtől kezdve a fémen át a különböző művészi anyagokig. A csúcsdíszt gyakran finom fényeffektusokkal egészítik ki a maximális csillogás érdekében.

A lógó karácsonyfafigurák régi történetek tudorai

lógó karácsonyfafigurák mesebeli hangulatot teremtenek, és régi történeteket mesélnek el kivételes karakterekkel. Ezek a karácsonyfadíszek lehetnek hagyományos motívumokra épülő figurák, de megtalálhatóak különféle hóemberek, Mikulások és rénszarvasok is a kínálatban. A modernebb figurák már az erdei állatok és a mesék kedvenc szereplőinek arculatát is magukra ölthetik. Ezek a kis karácsonyfadíszek életre keltik a fát, és örömet szereznek a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A figurák különböző anyagokból, például fából, kerámiából, szövetből vagy fémből készülhetnek, és gyakran gazdagon díszítettek, így minden fa egyedi megjelenést kaphat.


Luxus karácsonyfa dekorációk

luxus karácsonyfadíszek a kifinomultság és az elegancia szinonimái. Exkluzivitást és csillogást varázsolnak az otthonodba. Ezek a karácsonyfadíszek gyakran kiváló minőségű anyagokból készülnek.

Luxus üveg karácsonyfa dekorációk

A luxus üveg karácsonyfa dekorációk az ünnepi elegancia és a finomság igazi tükörképei. Áttetsző szépségük és csillogásuk mindenkit elvarázsol, aki szereti a hagyományos ünnepi hangulatot. Az üveg lehetővé teszi a színekkel és formákkal való mesteri munkát. Az egyszerű átlátszó gömböktől kezdve a festett változatokon át a részletgazdag figurákig számos változattal találkozhatsz. Minden üvegből készült karácsonyfa dekoráció egyedi, legyenek azok kézzel fújt darabok vagy precízen megmunkált ipari termékek.

i

Az üvegből készült karácsonyfadísz valóságos műalkotás

Az üvegből készült karácsonyfadíszek kifinomult hatást és művészi finomságot kölcsönöznek bármilyen karácsonyi dekorációnak. Minden egyes üvegdísz egy kis műalkotás, amely visszatükrözi a fényt és csillogó színjátékot teremt az ágakon. Változékonyságuknak és eleganciájuknak köszönhetően az üveg karácsonyfadíszek értékes örökséggé válnak, amelyet szeretettel adnak át generációról generációra.

A fából készült karácsonyfadíszek a természet meleg érintését hozzák el az otthonodba

A fa karácsonyfadíszek melegséget és természetes jelleget kölcsönöznek az ünnepi környezetnek. A fa a strapabírása és a textúrája miatt népszerű és hagyományos anyag, emellett az otthonos kényelem és a természet közelségének érzetét kelti. A fából készült figurák, csillagok, szívek vagy hópelyhek a kézművesség és rusztikus esztétika báját hordozzák magukban. A fából készült karácsonyfadíszek gyakran azok választása is, akik a fenntartható és környezetbarát dekorációkat részesítik előnyben.

Karácsonyfa dekorációk: harmónia és stílus egy csomagban

karácsonyfa dekoráció szettek tökéletes megoldást jelentenek a harmonikus és stílusosan összehangolt díszítéshez. Ezek a gondosan összeállított kollekciók témák széles skáláját kínálják, leegyszerűsítve a díszítés folyamatát és biztosítva a vizuálisan lenyűgöző eredményt. Lágy pasztellszíneket, élénk színeket vagy elegáns fémes árnyalatokat kölcsönöznek az ünnepi hangulatnak. A karácsonyfa dekoráció szettek lehetővé teszik, hogy kifejezhesd személyes stílusodat anélkül, hogy órákat kellene töltened az elemek kombinálásával.


üveg karácsonyfa dekorációk

A Retro karácsonyfa dekorációk nosztalgikus bájt árasztanak, és emlékeztetnek minket a múlt karácsonyok varázslatára. Jellemzőek a különleges színek, mint például a lágy pasztellszínek, a hagyományos piros vagy a fényes ezüst, és az eredeti formák, amelyek az elmúlt évtizedek design trendjeit tükrözik.

Cseh karácsonyfadíszek a hagyományos pillanatokhoz

cseh karácsonyfadíszek sokaságát világszerte nagyra értékelik kiváló minőségük, fantáziadús és hagyományos kivitelezésük miatt. A Csehország szívében kézzel fújt és részletesen megfestett üvegdíszek a művészi kézművesség igazi szimbólumai. Ezek a karácsonyfa dekorációk a havas tájképektől a modern design darabokig stílusok széles skáláját fedik le. Minden egyes cseh karácsonyfadísz a kulturális örökség és a kézművesség egy darabját hordozza.

i

Támogasd a helyi művészeket és vásárolj a kézzel készített a karácsonyfa dekorációk sokaságából

A kézzel készített karácsonyfa dekorációk az eredetiség és a jellegzetes stílus szinonimái, hiszen mindegyik egy-egy egyedi műalkotás. A kézművesek által szeretettel és gondossággal készített karácsonyfadíszek különféle anyagokból készülhetnek, és gyakran kulturális vagy helyi motívumokat hordoznak. A kézzel készített díszekbe való befektetés egy darabka hitelességet hoz az otthonodba.

A karácsonyfadíszek dobozai

A karácsonyfadíszek dobozai ideális megoldást jelentenek a kincset érő díszek biztonságos tárolására és védelmére az ünnepi időszak végeztével. Ezeket a tárolórendszereket úgy tervezték, hogy bőséges helyet biztosítsanak a különböző típusú díszek szervezett tárolásához, és megvédjék azokat a portól, nedvességtől és a sérülésektől. A dobozok és tárolók használatával minden karácsonyfadísz biztonságosan tárolható és készen áll a következő évre.

Hogyan díszítsünk fel egy karácsonyfát a szabadban?

A karácsonyfa díszítése kissé más megközelítést igényel az udvaron, mint a szobában, különösen az anyagok időjárás állóságát tekintve. Kezdd azzal, hogy olyan díszeket választasz, mint a vízálló fényfüzérek, robusztus műanyag gömbök és izzók, vagy fém- és fa karácsonyfadíszek, amelyek ellenállnak a téli időjárásnak. Díszítéskor ügyelj arra, hogy a karácsonyfa dekorációk biztonságosan legyenek rögzítve a fán. Ne feledkezz meg a megfelelő kültéri karácsonyfa dekoráció fényekről sem, amelyek vonzzák a járókelők tekintetét, és ünnepi hangulatot varázsolnak a környékre.

Mennyi ideig marad friss egy élő fa?

Az élő karácsonyfa három-négy hétig megőrzi frissességét, ha megfelelően ápolják és gondozzák. A rendszeres öntözés, a közvetlen hőforrástól való távol tartás és az ágak végének időnkénti metszése elengedhetetlen a hosszan tartó szépséghez, ami segít a fának a víz jobb felszívásában. A friss, szilárd tűlevelű fa kiválasztása és a gyökérlabda karbantartása nagyban hozzájárul a fa életképességének megőrzéséhez.

Megfizethetőbb karácsonyfadíszek után kutatsz? Az akciós kategória csábító árajánlatokat kínálhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fényfüzér -
5 790 Ft

2.
Fényfüzér -
5 790 Ft

3.
Harry Potter - Hedwig - akasztós lámpák Szállításra kész 1 db
Fényfüzér -
5 690 Ft

52 termék
5 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0367
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0250d
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0250a
5,0
Rénszarvas sállal 10 cm
Karácsonyi díszítés - figura formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: textil, ünnepi, barna színben
590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Laal0872
5 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0250d2
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0250c
Fortnite - Llama - karácsonyfadísz
Karácsonyi díszítés - alak: figurák, műanyag,
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb911
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0454
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0250b
1 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb911b
Fortnite - Ripley fém gömb - Karácsonyi díszítés Típusok
Fortnite - Ripley fém gömb
Karácsonyi díszítés - alak: köpölyök,
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb910i
Fortnite - Crackshot - fém gömb - Karácsonyi díszítés Típusok
Fortnite - Crackshot - fém gömb
Karácsonyi díszítés - alak: köpölyök,
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb910j
5,0
DOMMIO Slamění andílci, 6 ks
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio06
5,0
DOMMIO Slaměné ozdoby se špičkou a řetězem, 27 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
5 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio13
5,0
DOMMIO Slaměné ozdoby, 56 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, bézs és fehér színben
5 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio09
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ERL17214
DOMMIO Slaměné ozdoby, 50 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio15
DOMMIO Slaměné ozdoby, 27 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio02
DOMMIO Slaměné ozdoby, 36 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio04
DOMMIO Slaměné ozdoby, 18 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
1 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio01
DOMMIO Slaměné ozdoby, 38 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio16
DOMMIO Slaměné ozdoby s červeným dekorem, 56 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio14
DOMMIO Slaměné ozdoby se skřítky, 56 ozdob
Karácsonyi díszítés - matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben, egy csomagban 56 db található
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio10
DOMMIO Slaměná špička hvězda trojrozměrná 25 × 30 cm
Karácsonyi díszítés - csúcs formájú, matt felületével karácsonyi hangulatot varázsol, anyaga: szalma, ünnepi, sokszínű színben
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMMio12

Karácsonyfadíszek

KarácsonyEgyszerű karácsonyi díszek készítése gyerekekkel A karácsony előtti időszakban érdekes kreatív tevékenységekkel töltheted ki a hosszú téli estéket, a gyermekeiddel együtt. Inspirálódj tippjeinkből, és készíts egyszerű DIY karácsonyi dekorációkat, valamint DIY karácsonyfadíszeket, amelyeket a gyerekekkel közösen is...
Az adventi koszorú gyorsan és egyszerűen elkészíthető saját kezűleg is. Csokorba gyűjtöttünk néhány ötletet, amelyeknek segítségével akár pillanatok alatt egyedi adventi koszorú kerülhet ki a te kezed közül is. Olvasd el cikkünket, és díszítsd otthonodat hagyományos...
A legszebb családi ünnep feltartóztathatatlanul közeledik. Szeretnéd megkönnyíteni a sütést ebben az évben? Új inspirációt keresel? Szeretnél meglepetést okozni a családodnak egy nem mindennapi recepttel? Nem csak túlélni szeretnéd a karácsonyt, hanem élveznéd is? Ebben...

Karácsonyfadíszek

A Karácsonyfadíszek kategóriában összesen 52 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karácsonyfadíszek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább karácsonyfadíszek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karácsonyfadíszek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karácsonyfadíszek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ