Shop roku Slevy s AP+

Kaspersky Total Security sokeszközös 2016 3 készülékre 12 hónapra

Termékkatalógus
Kaspersky Total Security sokeszközös 2016 3 készülékre 12 hónapra
4,8 6 értékelés
Biztonsági szoftver - dobozos verzió az új felhasználóknak, új licence, prémium védelem: PC, laptop, mobiltelefon / tablet számára, antivírus, tűzfal, antiphising (adathalászat elleni védelem), antispam, eddig ismeretlen támadások felderítése, sérülékenységi rések ellenőrzése, védi az online fizetési átutalásokat, szülői felügyelet, a titkosítás és adatmentés Password Manager ( jelszó kezelő menedzser), Cloud Central Administration ( Felhőalapú Központi Irányítás)
Kód:  WZ992f4BF Termékszám:  KL1919OCCFS2 Gyártó honlapja:
Kaspersky Total Security sokeszközös 2016 3 készülékre 12 hónapra Megszűnt

Kaspersky Total Security sokeszközös 2016 3 készülékre 12 hónapra

 

Legyen biztonságban az összes platformon

   A Kaspersky Lab már régóta piacvezető a végfelhasználói  biztonsági megoldások területén. Kétségtelenül a legértékesebb eszköz az a technikai szakértelem, amely évek óta halmozódott fel, a jelentős IT fenyegetések elleni harc során gyűlt össze. Az ügyfélkör több mint 300 millió felhasználóból áll világszerte és tárt karokkal várják, hogy Önt is ebben a körben üdvözöljék.

A Total Security a legújabb verzió formájában biztosítja a legátfogóbb védelmet az Ön összes eszköze számára. A családon belül egészen biztosan különböző eszköz variációkat használ, beleértve a Windows vagy Mac OS, Android telefonokat és a tabletet, iPhone-t és az iPadot. Többé nem kell aggódnia a biztonságuk miatt, a Kaspersky megvédi öket egy áthatolhatatlan védőpajzs segítségével.

Védje családját és bankszámláit

A digitális világban Ön mindenhol nyomokat hagy maga után. Az identitást viszonylag könnyen meg lehet szerezni, például hamis weboldalakkal, de a Totally Protects, a Teljes Biztonság teljes körű védelmet biztosít Önnek. Például a Safe Money, a Biztonságos Pénz technológia jelentősen megnöveli a biztonságot az online tranzakciók kategóriájában valamint független tesztelésen is keresztülment. Már nem kell aggódnia hitelkártyával történő fizetésnél vagy személyes bankoláshoz való bejelentkezésnél. Egy megfelelő jelszó kezelő, a Password Manager is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse és a felhőben tárolja a fontos jelszavakat, aztán ez más eszközökről is hozzáférhető. Ez egyidejűleg egy okos és gyakorlatias megoldás.

Tudja mit csinál a gyermeke csevegés közben a közösségi hálózaton? A szülői felügyelet bekapcsolásával már teljesen nyugodt lehet. Alapértelmezés szerint blokkolja a nem megfelelő tartalmakat és szabályozza a hozzáférést a játékokhoz vagy a közösségi hálózatokhoz. Ezen kívül a Webcam Protection, a webkamera védelem szintén megakadályozza a kémkedést a webkamera használatán keresztül.

Legfőbb előnyei

  • Minden platformon a legmagasabb szinten állítja be a biztonságot
  • Védi a bankszámlákat, hitelkártyákat és fontos jelszavakat
  • Védi a gyermekeket a nem megfelelő tartalomtól
  • Licenc érvényessége: 3 készülékre 12 hónapra
  • Hatékony védelem a teljesítmény feláldozása nélkül
  • DVD csomag tartalmazza angol, cseh, magyar nyelvű verzió letölthető: http: // www.Kaspersky.com / hu / downloads / total-security-multi-device (teljes biztonság-multi-eszköz)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt alza.hu! Kérdésem lenne, hogy ez a termék nem elektronikus licensz, hanem papír alapú? A 2016 a nevében mit jelent? A licensz 2018-ban is érvényes ha megvásárolom?

Kérdések és válaszok: Kaspersky Total Security sokeszközös 2016 3 készülékre 12 hónapra
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kaspersky Total Security multi-device pro 3 zařízení na 12 měsíců. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kaspersky Total Security multi-device 2016 pre 3 zariadenia na 12 mesiacov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte aspersky Total Security multi-device 2016/2017 für 3 Geräte für 12 Monate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte aspersky Total Security multi-device 2016/2017 für 3 Geräte für 12 Monate.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ