A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

Catalyst csíptető/ állvány

Termékkatalógus
Catalyst csíptető/ állvány
5 1 értékelés
Csíptető Catalyst övcsíptető iPhone 6 Plus / 6s Plus-hoz, praktikus állványként is használható
Kód:  SP010c131b Termékszám:  CATIPHO6SPCLP

Catalyst csíptető/ állvány

Ön egy Apple telefon birtokosa? A minősége és a tervezők apró részletek iránti elhivatottsága miatt választotta ezt az okostelefon márkát? Ezért tehetné telefonjának használatát még élvezetesebbé a Catalyst tartós csíptetőjével. iPhone 6 Plus vagy 6s Plus- készüléke úgy fogja érezni magát, mintha selymes pamut ölelné körbe.

Legfőbb jellemzők

  • Tartós és formatervezett csíptető
  • A márka többi termékével is kompatibilis
  • Telefonjához egyszerűen rögzíthető
  • Övön hordható
  • Beépített, forgatható állvány

Dupla védelem

Egészítse ki már meglévő Catalyst tokját egy további csíptetővel, amely még ellenállóbbá teszi telefonját a törésekkel és sérülésekkel szemben. Csak húzza a terméket a telefon tokjára, és rögzítse egy egyszerű zárszerkezettel. A termék hátulja rendkívül erős és tartós. A termék hátuljában egy beépített állvány biztosítja, hogy akár övére is rögzítse, vagy asztalra helyezhesse. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi, hogy filmeket nézzen, az interneten böngésszen, vagy bármilyen egyéb alkalmazást használjon anélkül, hogy a kezében kelljen tartania a készüléket.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Clip/Stand. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Clip/Stand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Clip/Stand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Clip/Stand.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ