A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Catalyst Waterproof Rescue Ranger iPhone 6/6s

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof Rescue Ranger iPhone 6/6s
4,0 4 értékelés
Mobiltelefon tok - vízálló 5m-ig, ellenáll a pornak és az ütésnek, teljes hozzáférés az összes nyomógombhoz
Kód:  SP010c124d Termékszám:  CATIPHO6SRES

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Waterproof Rescue Ranger iPhone 6/6s

Extrém túrának készül nekivágni, de félti az iPhone 6 telefonját? A Catalyst Waterproof toknak köszönhetően többé nem kell aggódnia a telefonja biztonságáért még a legvadabb körülmények között sem. A tok a precízen megtervezett vízálló konstrukciójával megfelelő védelmet biztosít a telefonja számára akár öt méteres mélységig. Emellett a tok teste ütésálló, amely akár a két méteres magasságból történő leejtést is gond nélkül átvészeli. További bónusz a kijelző karcolásokkal szembeni védelmét biztosító védőfólia. A tok semmilyen téren sem korlátozza a telefon funkcióit, a közvetlen hozzáférés minden nyomógombhoz változatlanul megmarad, és így maximális biztonsággal élvezheti a kijelző és a hangszórók által nyújtott minőséget. Ne kockáztasson és védje meg a luxus készülékét stílusosan.   

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium védelem az iPhone-ja számára
  • Mindennapi használatra még szélsőséges körülményekben is
  • Vízálló 5 m-ig
  • Ellánáll az ütésnek és a leejtésnek akár 2 m-ről
  • Nem engedi át a port és az egyéb szennyeződéseket
  • Tökéletes, semmivel sem korlátozza a hozzáférést a telefon funkcióihoz
  • Szilikonos tömítés
  • Légmentes, vízálló membrán a tökéletes hangátvitelhez
  • A zsinór felhelyezhető a nyakra és a csuklóra
  • Az anyagok egyedülálló minőségűek
  • Hozzáférés minden csatlakozóhoz

Első osztályú anyagok

Annak érdekében, hogy a tok megfeleljen bizonyos speciális biztonsági feltételeknek, ezért első osztályú anyagokból készült - legyen szó akár az ütésálló polikarbonátról, a puha gumírozott ütéscsillapító részekről, a szilikon tömítésről vagy a szorosan illeszkedő membránokról. 

Stílusos megjelenés

A tok nem ismer kompromisszumokat a design terén sem. Valójában a legvékonyabb vízálló tok, amely tökéletesen lemásolja az iPhone-ja kecses vonalait, és amely az átlátszó fedelének köszönhetően remekül kitűnik még akkor is, amikor szükség van a telefon megóvására. A külső része kiváló minőségű csúszásmentes gumiból készült.

Felbecsülhetetlen apróságok

A tok szó szerint tele van nyilvánvaló apróságokkal, de éppen ezek teszik a legjobb termékké a saját kategóriájában. Ön is biztosan hasznát veszi a nyakba akasztható, illetve a csuklóra rögzíthető zsinórnak a nehéz körülmények közötti még nagyobb biztonság érdekében. Továbbá ugyanúgy nagyszerű funkció a szabadalmaztatott forgatható kis kerék a hangerő szabályozására, mint az integrált extra érzékeny kijelző védő, amely tökéletes hozzáférést biztosít a telefon minden funkciójához. A légmentes, vízálló membránjai a True Sound Acoustic technológiát használják, amelynek köszönhetően a készülék minden hangot érthetően és tisztán ad vissza. Az optikai lencse fedele semmiben sem korlátozza a fényképező funkcióját, épp ellenkezőleg - védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben, így ha fényképezni szeretne, akkor az eredmény minden esetben a kristálytiszta kép lesz.

 

Paraméterek

Anyag
TPU, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tömeg
44 g Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pántos Kész!

Típus és anyag

Anyag
TPU, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tömeg
44 g Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Pántos Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Catalyst Waterproof Rescue Ranger iPhone 6/6s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Rescue Ranger iPhone 6/6s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof Rescue Ranger iPhone 6 / 6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Rescue Ranger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Rescue Ranger.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ