A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

De'Longhi kávégépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(52)
Kapszulás
(2)
Karos
(37)
Ital típusa
Espresso
(79)
Tejes kávéitalok
(68)
Jeges kávé
(14)
Filteres kávé
(23)
Cold Brew
(1)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(80)
Két csésze készítése egyszerre
(86)
Ital készítése egy gombnyomással
(81)
Felhasználói profilok
(14)
Automatikus kikapcsolás
(81)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(7)
Víztartály
(86)
Nyomásmérő/manométer
(13)
Beépített kávédaráló
(60)
Kijelző
(24)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(17)
Érintésmentes kijelző
(4)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(40)
Manuális gombok
(42)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(60)
Tejrendszer
(39)
Kiegészítő tejhabosító
(3)
Tejes megoldás nélkül
(5)

Ezen az oldalon De'Longhi kávéfőzők, eszpresszó kávéfőzők, kávédarálók, kávék, kapszulák, és egyéb De'Longhi termékek várnak rád. Tarts velünk, fedezd fel, hogyan élvezheted a legjobb kávét, hogyan fejlesztheted a kávékészítés művészetét tökélyre és válhatsz igazi profivá otthon. Olvass tovább, és engedd, hogy bevezessünk a De'Longhi kávé világába.

Tovább

De'Longhi kávégépek - Az íz és aroma varázsa

Nem túlzás azt állítani, hogy a kávé lázában él a világ. A felnőtt társadalom legnagyobb része el sem tudja képzelni napjait a kávé frissítő aromája, élénkítő hatása nélkül. A kávéban számos pozitív hatású anyag található, például antioxidánsok, amelyek különleges helyet töltenek be az étrendben, mivel fontos szerepet játszanak szinte minden betegség megelőzésében.

A kávé sokak által áhitattal csodált világának egyik legfontosabb és legsikeresebb szereplője a több mint százéves múltra visszatekintő De'Longhi cég. A De'Longhi kávégépek, a De'Longhi espresso gépek, a De'Longhi kávédarálók, kávék és kapszulák mind minőséget, gazdag aromát és varázslatos ízt garantálnak. A De'Longhi csoport termékeit világszerte több mint 120 piacon értékesítik. A több mint 8000 alkalmazottal rendelkező cég minden évben egyre innovatívabb és a fogyasztók igényeihez szabott termékek sokaságával rukkol elő.

De'longhi kávégépek
A De'longhi kávégépek aromás és karakteres ízű kávékat készítenek.

A De'Longhi kávéfőzők és kávégépek elkészítik kedvenc kávédat

A De'Longhi kávéfőzőkkel és eszpresszó kávéfőzőkkel gyerekjáték kedvenc kávéid elkészítése. Segítségükkel alig pár perc alatt finom eszpresszót,cappuccinot vagy Latté Machiato-t készíthesz. Ezen az oldalon számtalan De'Longhi termék közül válogathatsz, mint például De'Longhi kávéfőző, De'Longhi kávégép, De'Longhi darálós kávéfőző, De'Longhi automata kávéfőző, De'Longhi espresso gép, De'Longhi kávédaráló, vagy éppen De'Longhi kávék és kapszulák.

A karos vagy az automata De'Longhi kávéfőző a jobb választás?

A De'Longhi karos kávéfőző, tehát a hagyományos, nem automata modellek, elsősorban azoknak megfelelő választás, akik a kávé elkészítését az elejétől a végéig saját maguk szeretik végezni. Ezzel szemben az De'Longhi automata kávéfőző egy gombnyomással elkészíti az italt, és neked gyakorlatilag semmit semmi dolgod nincs vele.

i

Nem tudod eldönteni, hogy melyik kávéfőző típus a legideálisabb számodra? Akkor talán útmutatónk segítségével könnyebb lesz a választás: Hogyan válasszunk kávéfőzőt.

Melyek a De'Longhi automata kávéfőzők legnépszerűbb sorozatai?

A De'Longhi márka az automata kávéfőzők széles választékát kínálja. A legnépszerűbb sorozatok a következők:

  • De'Longhi Dedica - A De'Longhi Dedica karos kávéfőző elegáns megjelenésű kávéfőző, amellyel minden alkalommal olyan kiváló minőségű kávét készíthetsz, mintha azt egy automata De'Longhi kávégép készítette volna. Erős gőzfúvókája gazdag tejhabot készít, a víztartálya pedig 1,2 literes, így a Dedica De'Longhi karos kávéfőző nagyobb háztartásokban is helyt áll.
  • De'Longhi Magnifica - A De'Longhi Magnifica-val elegánsan léphetsz be az automata kávéfőzők világába. A De'Longhi Magnifica kávéfőző egyszerre két csésze kávé elkészítésére is képes. Könnyen beállítható a kávé mennyisége, a megfelelő hőfok és az aromaintenzitás. Szemes kávéból és előre darált kávéból is elkészíti kedvenc italodat. A tejes italok kedvelőit gazdagon megajándékozza lágy habjával, melyet a víz, gőz és tej kombinációjával varázsol elénk.
  • De'Longhi Dinamica - A De'Longhi Dinamica kávéfőző intuitív kezelőfelületet kínál érintőgombok segítségével. Különféle italokat készít, és tejhabosító funkcióval is rendelkezik. Az italok mennyisége és erőssége egyénileg beállítható.
  • De'Longhi Primadonna - A De'Longhi Primadonna nem köt kompromisszumokat. A De'Longhi Primadonna kávéfőző által használt prémium technológiák egyike a mobiltelefonnal történő vezérlés. A De'Longhi Primadonna kávégépek modern és nagyon csendes készülékek, amelyek finomat őrölt kávédból pillanatok alatt felejthetetlen ízű és aromájú eszpresszót varázsol.
De'Longhi Dedica kávégépek
A De'Longhi karos kávéfőző modellek közt kiemelt helyet foglal el a De'Longhi Dedica, amely 15 bar nyomást kínál, amely a kávéból a lehető legtöbb aromát nyerje ki.

A De’Longhi kávék és kapszulák a legcsodálatosabb ízeket kínálják

A De’Longhi kávékkal és kapszulákkal csodálatos ízek kombinációját hozhatod otthonodba. Kapható 100% Arabica, de különféle keverékek számos kombinációja is, amelyek kifejezőbb és színesebb ízeket kölcsönöznek kedvenc italaidnak. A De’Longhi kapszulákkal a legkisebb nehézség nélkül elkészítheted álmaid kávéját.

i

Kiválasztott De’Longhi kávéfőző modellek megvásárlásakor De’Longhi kapszulákat is kapsz a Nespresso és a Nescafé Dolce Gusto márkák együttműködésének keretében. Ezek a kapszularendszerek új korszakot nyitottak a kávé világában.

A De'Longhi filteres kávéfőző pompás ízeket varázsol csészédbe

A De'Longhi filteres kávéfőzők igazán finom kávét kínálnak. A De'Longhi filteres kávéfőző azok számára alkalmas, akik nem isznak nagyon erős és karakteres ízű kávét. A finomságról az eredeti szűrő gondoskodik, amelyet javasoljuk, hogy mindig az adott márkától vásárolj.

A De'Longhi kávédaráló szemes kávédból friss, illatos őrölt kávét készít

A De'Longhi kávédarálóval szemes kávédat igény szerint őrölheted, így mindig friss, zamatos ízű kávét készíthetsz. A De'Longhi kávédaráló kapható elektromos változatban is. Kiválóan használhatók kávé készítéséhez filteres kávéfőzőben, frech press vagy más néven dugattyús kávéfőzőben, vagy karos kávéfőzőben.

i

A kávédaráló választásában segítséget nyújhat Hogyan válasszunk kávédarálót című cikkünk.

A De'Longhi kávégép a tej egyszerű habosításáról is gondoskodik

A De'Longhi megkönnyíti a tejhabosítás feladatát is, méghozzá első osztályú felszerelés segítségével. A tökéletes Cappucino vagy Latte Machiato elkészítéséhez fontos a kellőképpen felvert és habosított tej, s éppen ehhez nyújtanak elengedhetetlen segítséget a De'Longhi tejeskancsók. Fényes rozsdamentes acélból készülnek, kiváló minőségben és elegáns, modern kialakítással, s a 350 ml-es űrtartalom elegendő tej felhabosítását teszi lehetővé.

A De'Longhi kávéfőző tartozékok kompatibilisek a Dolce Gusto és a Nespresso gépekkel. A De'Longhi vízkőoldók és tisztítószerek segítségével kávégéped tisztítása és karbantartása könnyűszerrel megoldható. Továbbá találhatsz itt barista kellékeket, De'Longhi poharakat és csészéket kávé tálaláshoz De'Longhi módra, vagy éppen De'Longhi kávéfilterpapírt, amely átszűri a kávéhoz használt vizet, így mérsékeli a vízkeménységet.

A De'Longhi barista kellékei segítenek, hogy még jobban megismerd a kávékészítés művészetét

A De'Longhi barista kellékek segítenek, hogy elmélyítsd tudásodat a kávékészítés művészetében. A sokféle termék közt találhatsz vákuumos De'Longhi kávétartókat a szemes kávé tárolására, vagy éppen De'Longhi tejforraló kancsókat, amelyek tökéletes segítőtársak Cappuccino vagy Latte Macchiato elkészítéséhez. A De'Longhi tejhabosítók stílusos, modern kialakítású rozsdamentes kancsók, melyekben a selymesen sima és gazdag tejhab készítése garantált.

A De'Longhi kávéfőző tisztítása és vízkőtlenítése

A De'Longhi kávéfőző vízkőtelenítése olyan feladat, amelyet legalább fél évente érdemes elvégezni. A De'Longhi kávéfőző tisztítása azért is fontos, mert a kávészemek olyan olajokat tartalmaznak, amelyek fokozatosan összekenik a kávégép belsejét. Ez nemcsak funkcionalitás szempontjából hátrányos, hanem azért is, mert a koszos kávéfőzőből nyert kávé íze is romlik, avas és keserű lesz. A De'Longhi kávégép tisztítását mindig gondosan és körültekintően végezd, és legjobb a De'Longhi cég által kifejlesztett De'Longhi vízkőoldók és tisztítószerek használatát előnyben részesíteni.

A De'Longhi kávégépek ár szerint

A De'Longhi kávégépek ára a típus és a kínált funkciók függvényében változik. Az egyszerűbb De'Longhi karos kávéfőző vagy a filteres modellek ára akár 20 ezer forint allat is lehet. Az automata De'Longhi kávégépek ára 90-100 forintnál indul, s akár 400-500 ezer forint is lehet, ezért itt mindenképp érdemes részletesen átböngészni a kínált funkciókat és tulajdonságokat.

Ha a lehető legjobb áron szeretnél De'Longhi kávégép tulajdonosa lenni, vagy szóba jöhet akár használt De'Longhi kávéfőző is, akkor Olcsó De'Longhi kávéfőzők és eszpresszó kávéfőzők oldalunk érdekes lesz számodra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
De'Longhi EcoDecalk 500ml Szállításra kész > 10 db
Vízkőmentesítő - a vízkő eltávolításához, természetes és kiváló minőségű nyersanyagokból, amelyek biológiailag lebomlanak, 500 ml, 4 vízkő eltávolító ciklusra
4 290 Ft

2.
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
132 990 Ft

3.
De'Longhi Vízszűrő DLS C002 Szállításra kész > 10 db
Kávéfilter - vízszűrő, mérsékli a vízkeménységet, darabszám a csomagban: 1 db, De'Longhi kávéfőzőkhöz alkalmas
-10 %
3 990 Ft
3 590 Ft

Még több
113 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 142×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK911
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 16×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
268 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK942
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 61×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
386 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
De'Longhi Dedica EC 685.BK - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 258×
De'Longhi Dedica EC 685.BK
Karos kávéfőző - otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES010
De'Longhi Dedica EC 685.R - Karos kávéfőző Típusok
4,7 258×
De'Longhi Dedica EC 685.R
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES012
De'Longhi Dedica EC 685.W - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 258×
De'Longhi Dedica EC 685.W
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,5 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
65 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES011
De'Longhi Dedica EC 685.M - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 258×
De'Longhi Dedica EC 685.M
Karos kávéfőző - otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES013
4,5 12×
De'Longhi Stilosa EC 235.BK
Karos kávéfőző - otthonra, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 28,5 × 20,5 × 34,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg
55 540 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKA588
4,8 114×
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
209 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES004
4,6 20×
De'Longhi ECP 33.21.W
Karos kávéfőző - otthonra, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 30,5 × 18,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
66 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELGH024
4,8 495×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 W
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, gőzfúvóka, állítható vízkeménység, csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 35 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,1 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLEAK164
4,7 37×
De'Longhi ECP 31.21
Karos kávéfőző - otthonra, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok, mérete 30,5 × 18,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
44 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4084o
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 500 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 39 × 26,2 × 48,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13 kg
509 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECAAK885
4,6 43×
De'Longhi EC 850M
Karos kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, víztartály, fűtőlap, tejrendszer, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 30,6 × 27,5 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,6 kg
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3344i
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
576 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DLES014
De'Longhi Icona ECO 311.W - Karos kávéfőző Típusok
4,3 51×
De'Longhi Icona ECO 311.W
Karos kávéfőző - otthonra, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,4 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 31,5 × 26 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,1 kg
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3015a
4,5
De'Longhi EC 860.M
Karos kávéfőző - otthonra és irodába, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, víztartály, fűtőlap, tejrendszer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 30,5 × 26,8 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,8 kg
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELEC860M
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 78×
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
349 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK604
4,6 32×
De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY
Karos kávéfőző - otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 33 × 14,9 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
94 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK922
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB - Karos kávéfőző Típusok
4,7 19×
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB
Karos kávéfőző - otthonra, 1400 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 39,9 × 28,5 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK921
4,8 28×
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 35 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,8 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK370
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM - Karos kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 13×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
+2 ajándék melynek értéke 17 180 Ft
344 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK959
4,7 64×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 36 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,44 kg
177 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK372

De'Longhi kávégépek

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó de'Longhi kávégépek De'Longhi Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább de'Longhi kávégépek De'Longhi
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ