A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Jura kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Általános funkciók
Forró víz funkció
(2)
Időzítő
(1)
Két csésze készítése egyszerre
(2)
Ital készítése egy gombnyomással
(2)
Automatikus kikapcsolás
(2)
Általános felszereltség
Víztartály
(2)
Beépített kávédaráló
(2)
Kijelző
(2)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(2)
Manuális gombok
(1)

A Jura kávéfőzők legfőbb értékei a minőség és megbízhatóság, az elegáns dizájn, az egyszerű használat, és természetesen az egyedülállóan ízletes és aromás kávéitalok széles választéka, amelyeket bármelyik Jura kávégép segítségével elkészíthetsz. Mit kell tudnunk a Jura kávéfőző modellekről, és mely paraméterekre kell figyelni választáskor?

Tovább

Jura kávéfőzők - Miért érdemes Jura kávégépet vásárolni?

Akár otthonodba keresel minden igényednek megfelelő kávégépet, akár irodába, üzletbe, bárba vagy hajszalonba, a Jura kávéfőzők elegáns és minőségi megoldást nyújtanak bármilyen alkalmazási módhoz. A modern és elegáns megjelenésű Jura kávéfőzők kifinomult testreszabási lehetőségek sokaságával és innovatív megoldásokkal biztosítják, hogy minden alkalommal tökéletesen ízletes és aromás kávéitalokat készíthess a lehető legegyszerűbben. A Jura kávéfőzők főbb tulajdonságai:

  • Hideg és meleg kávéitalok széles választékának automata elkészítése
  • Innovatív használat akár egyetlen gombnyomással
  • Vezérlés akár okostelefonnal - személyes preferenciák elmentése az alkalmazásban
  • Innovatív technológiák - Pulse Extraction Process (P.E.P.®), automatikus szűrőérzékelés, innovatív tejhabosító rendszer
  • Beépített színes kijelző
  • Beépített kávédaráló - akár 13 darálási fokozattal
  • Szemet gyönyörködtető dizájn
  • Energiatakarékos üzemmód, automatikus kikapcsolás, időzítő
  • Felhasználói profilok létrehozása kedvenc beállításaid elmentésére
  • Vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer
Jura kávégép
Elegáns megjelenésüknek és változatos funkcióiknak köszönhetően a JURA kávéfőzők azonnal központi elemeivé válnak bármely konyhának.

i

JURA kávéfőzők a svájci cég konyhájából

A Jura Elektroapparate AG egy svájci fejlesztő és forgalmazó cég, amely 1931-ben kezdte működését. A Jura ma a teljesen automata eszpresszógépekre összpontosít. A JURA név szinonímája az egyszerű és intuitív vezérlésnek, a lenyűgöző dizájnnak, és tökéletesen ízes és aromás kávéitalok széles választékának.
A JURA kávégépeket egy 70 mérnökből álló, elkötelezett csapat fejleszti. Céljuk a tökéletes JURA kávégép megteremtése, amely a frissen őrölt kávéból egyetlen gombnyomással kivétles élményt nyújtó kávét készít.
A JURA kávéfőzők az egész világon megvásárolhatók, s mindenhol kivételes minőségükről és lengyűgöző eleganciájukról ismertek.

Jura kávéfőzők - Innovatív technológiák

A Jura kávéfőzők a számtalan testreszabási lehetőségen túl olyan innovatív technológiákat is alkalmaznak, amelyek nagyban hozzájárulnak a tökletes kávéélmény eléréséhez. Melyek ezek?

Jura kávéfőzők - Pulse Extraction Process (P.E.P.®)

A JURA tökéletesítette a pörkölési folyamatot. A forradalmi Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technológia optimalizálja a ristretto és az espresso extrakciós idejét azáltal, hogy rövid időközönként forró vizet pulzál át az őrölt kávén, garantálva a maximális aromát még a rövid kávékülönlegességek esetében is. Akár önmagában, akár kreatív kávéitalok kiindulópontjaként is élvezhető - a JURA technológia tökéletes ízélményt nyújt.

Jura kávéfőzők - Automatic filter detection

Mi is ez? Automatikus szűrőérzékelés. Ez azért lehetséges, mert a legújabb generációs JURA kávéfőzők és szűrők kommunikálnak egymással. A szűrőbetét és a kávéfőző vezeték nélküli RFID-technológiával kommunikál. A szűrő automatikusan felismerésre kerül, így a megfelelő gépi beállítások automatikusan megtörténnek. A szűrő használata még soha nem volt ilyen egyszerű és megbízható.

Jura kávéfőzők - Innovatív tejhabosító technológia

A Jura kávéfőzők innovatív tejhabosító technológiája finom, tömör és végtelenül csábító tejhabot készít. A gép teljesen automatikusan vált tejről tejhab készítésére. Egy világújdonságnak, az állítható tej- és tejhabhőmérsékletnek köszönhetően pedig kifinomult kávékülönlegességek készíthetők professzionális barista színvonalon - egyetlen gombnyomással.

i

Jura kávéfőző tisztítás

A Jura kávéfőző tisztítása éppolyan gyerekjáték, mint a használata, méghozzá az öntisztító rendszernek köszönhetően. A kávéfőzők használatának másik nagy kihívása a vízkőtelenítés. Abban biztos lehetsz, hogy a jura kávéfőző vízkőtelenítése nem fog fejfájást okozni, mivel a Jura kávégépek olyan vízkőoldó rendszerrel vannak felszerelve, amely gátolja a vízkő lerakódását a gép belsejében.

A Jura kávéfőzők és Roger Federer

Tudtad-e, hogy a Jura és Roger Federer, a teniszvilág egyik legnagyobb tehetsége közös munkával növelik a Jura kávéfőzők népszerűségét?
A JURA és Roger Federer együttműködése 2006-ban kezdődött. Az üzenet következetesen a JURA kávéfőzők legnagyobb erősségére összpontosít: Különleges kávék - frissen őrölve, nem kapszulában. Ezen túl Roger Federer fontos szerepet játszik a Jura cég által felvállalt értékek közvetítésében is az egész világon:

  • Teljesítmény
  • Precizítás
  • Elegancia
  • Presztízs
  • Törekvés a kiválóságra

Jura kávéfőző ár

A Jura kávfőzők ára az általuk nyújtott minőségnek, megbízhatóságnak és innovatív technológiáknak megfelelő. Ezen túl a Jura nagy hangsúlyt fektet a formatervezésre is, így alacsony költségvetésű Jura kávégépek nincsenek a kínálatban.
Miért érdemes Jura kávégép vásárlásába fektetni?

  1. A Jura káváfőzők otthoni és professzionális felhasználásra is alkalmasak
  2. Lenyűgöző és aprólékosan kidolgozott formatervezés
  3. Innovatív technológiák alkalmazása
  4. Hasznos funkciók gazdag választéka
  5. Kifinomult testreszabási lehetőségek akár mobilalkalmazáson keresztül

Szeretnél olcsóbban Jura kávégép tulajdonosa lenni? Tekintsd meg Olcsó Jura kávéfőzők kínálatunkat, ahol némi szerencsével akár tízezreket takaríthatsz meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 280 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,9 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 35,1 × 28 × 43,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,6 kg
359 990 Ft

2.
Jura Tisztító tabletta Szállításra kész > 10 db
Tisztító tabletta - kávéfőzőgépekhez, kétfázisú vízkőmentesítő tabletta, 6 tabletta csomagonként
4 490 Ft

3.
Tisztító tabletta - utántöltő adagoló nélkül, új tejrendszer-tisztítószer mini tabletta formájában, akár 30 tisztítás, egyszerű és pontos adagolás, foszfátmentes
6 390 Ft

4 termék
Jura E6 Piano Black (EB) - 1450W, 15bar, fekete-ezüst - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
Jura E6 Piano Black (EB) - 1450W, 15bar, fekete-ezüst
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 280 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,9 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 35,1 × 28 × 43,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,6 kg
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JURAK587
4,7
Jura Tisztító tabletta
Tisztító tabletta - kávéfőzőgépekhez, kétfázisú vízkőmentesítő tabletta, 6 tabletta csomagonként
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JURCT156
5,0
JURA tejrendszer tisztító tabletta - 30 tisztítás (utántöltő)
Tisztító tabletta - utántöltő adagoló nélkül, új tejrendszer-tisztítószer mini tabletta formájában, akár 30 tisztítás, egyszerű és pontos adagolás, foszfátmentes
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JURCP576
JURA E 4 Full Nordic White (EA) - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
JURA E 4 Full Nordic White (EA)
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 280 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,9 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 34,6 × 28 × 44,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,8 kg
304 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JURAK333

Jura kávéfőzők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó jura kávéfőzők JURA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább jura kávéfőzők JURA
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ