AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Szarvasi kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ital típusa
Espresso
(18)
Filteres kávé
(12)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(2)
Víztartály
(14)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(12)
Tejes megoldás nélkül
(18)
Szűrés

Szarvasi - A magyar kávéfőző! A Szarvasi kávéfőző már évtizedek óta a magyar kávézás szerves és közkedvelt résztvevője. De mit is kínálnak ezek a kompakt, különleges formatervezésű masinák, s mi népszerűségük titka? Nézzük, mit kínál a Szarvasi kávéfőző, és miért érdemes neked is beszerezni valamelyik modellt.

Tovább

Szarvasi kávéfőző - Mit kínál?

Ha rápillantasz Szarvasi kávéfőző választékunkra, már első pillantásra beazonosítható néhány jellemző, amelyek a Szarvasi kávéfőző legfőbb előnyeit nyújtják:

  • Kompakt méretek - A Szarvasi kávéfőző modellek mindegyike kompakt méretekkel rendelkezik, főleg a legmodernebb automata kávéfőzőkhöz viszonyítva, így minimális helyet foglal a konyhapultodon.
  • Alacsony ár - Bármelyik Szarvasi kávéfőző modell a tiéd lehet a legújabb automata kávéfőző csodamasinák többszázezres árának töredékéért.
  • Karos kialakítás - Mind a kanna, mind a szűrőtartó karral van ellátva. Kényelmes, és ha örömmel végzed a kávékészítés szent szertartását, akkor teljesen ideális.
  • Egyszerűség, gyorsaság - A víz és a kávé beadagolása másodperceket vesz igénybe, a többit a Szarvasi kávéfőző 3-5 perc alatt elvégzi.
Kávéfőzőgép Szarvasi
Kávéfőző szarvasi módra - Megbecsült, hazai márka gyermeke, s hosszú évtizedek innovációjának és gyártási tapasztalatának terméke.

Szarvasi kávéfőző - Szarvasi történet

Szarvasi - A magyar kávéfőző! Ha szétnézel otthonodban, nagy valószínűséggel kevés, vagy egyetlen olyan eszközt vagy tárgyat sem fogsz találni, amelyről elmondhatod, hogy magyar. Ez a mai globális világban talán nem annyira meglepő, de mégis szomorú tény. A Szarvasi kávéfőző személyében viszont végre itt egy háztartási eszköz, amelyről büszkén mondhatjuk, hogy magyar, hazánk szülötte.

A Szarvasi Vas-Fémipari Szövetkezet története 1952-ben indult. A cég termékek széles skáláját gyártotta és gyártja a mai napig, de legsikeresebb termékük a Szarvasi kávéfőző lett, amelynek gyártása 1970-ben kezdődött, s a mai napig a legismertebb hazai kávéfőző márkának számít. A cég sok évtizedes tervezési és gyártási tapasztalatát 2018-tól a Szarvasi Háztartásigép Kft. viszi tovább, de célkitűzéseik az évtizedek során nem változtak:

  • Kifogástalan minőség és hosszú élettartamú termékek gyártása a lehető legmagasabb színvonalú felhasználói élmény érdekében.

A cég mottója:

  • "Hagyomány, minőség, fenntarthatóság a hétköznapokban."

Szarvasi kávéfőző - A karos és a filteres kávéfőző keveréke

A filteres kávéfőzők esetén a kávéfőzés utolsó lépéseként a forró víz átfolyik a szűrőn és a szűrőben lévő őrölt kávén, majd a kész kávé a tartályba folyik. Nincs ez másként a Szarvasi kávéfőző esetén sem, azzal a különbséggel, hogy a Szarvasi kávéfőzők egyúttal karos modelleknek is tekinthetők. Segítségükkel ugyanolyan minőségű Eszpresszót, Cappuccino-t vagy Latte-t készíthetsz, mint az automata kávéfőzőkkel, csak olcsóbban. Ezért is illetik őket Szarvasi Eszpresszó kávéfőző, vagy Szarvasi presszó kávéfőző névvel. A cég saját termékleírásaiban a Mini Espresso kifejezést is használja. De nézzük, mit is kínál a Szarvasi Eszpresszó kávéfőző.

  • Könnyű és egyszerű használat - A Szarvasi kávéfőző páratlan minőségű kávé készítését teszi lehetővé bárki számára kedvező áron.
  • 3.04 bar nyomás - Bár a szarvasi eszpresszó kávéfőző modellek alacsonyabb nyomást használnak mint az automata kávéfőzők, s így hosszabb időt vesz igénybe a presszókávé elkészítése - 3-5 perc - de a kapott kávéital íze és aromája a sokszorosan drágább kávégépek által készített kávék ízével vetekszik.
  • Csészék előmelegítése - Fűtött felső lemez, amely a csészék előmelegítését gyorsan és gond nélkül elvégzi.
  • 2-6 adag dupla kávé - A Szarvasi kávéfőző modellek 2-6 adag dupla kávé egyidejű elkészítésére képesek.
  • Skálázott üveg kiöntő edény - Így a megfelelő mennyiségű vizet tudod betölteni a kávéfőzéshez.

Természetesen mindig sok múlik a kávéitalod elkészítéséhez felhasznált kávé minőségén. A legkiválóbb aromájú és legkülönlegesebb minőségű kávék megvásárlásához kedvező áron tekintsd meg őrölt kávé kínálatunkat. Ha imádod a frissen őrölt kávé illatát és a belőle készült kávé utánozhatatlan zamatát és aromáját, akkor szemes kávé kínálatunk fog jobban érdekelni. A szemes kávé őrlése persze megvalósíthatatlan egy erős és megbízható kávédaráló nélkül.

Szarvasi eszpresszó kávéfőző
A Szarvasi presszó kávéfőző avagy Mini Espresso reggelente aromás Cappuccino vagy Latte kávéval is kedveskedik.

Latte kávéfőző és Cappuccino kávéfőző Szarvasi módra

A Szarvasi kávéfőző modellek Cappuccino és Latte elkészítésére is képesek, hála tejhabosítójuknak, amely gazdag és tökéletesen selymes tejhabot készít eszpresszó kávéd tetejére. Így reggelente akár kávéházi minőségű Latte vagy Cappuccino kortyolgatásával kezdheted a napot. A Cappuccino és Latte készítésére alkalmas Szarvasi kávéfőző modelljeinket egybegyűjtöttük neked.

i

A Szarvasi kávéfőző fél évszázados történetének köszönhetően túlzás nélkül nevezhető a magyar történelem tanújának. A presszókávé fogyasztása az 1960-as években terjedt el széles körben Magyarországon. A kávé a reggelek elengedhetetlen szertartása lett, gyakran cigarettával kísérve. A Szabad Föld 1971-ben így számolt be az itthoni kávéivási szokásokról:

“Ha valaha lovasnemzet voltunk, ma kávéivó nemzetnek nevezhetjük magunkat. Isszuk a feketekávét reggel, délben, este, presszóban, munkahelyen és otthon egyaránt.”

A Szarvasi kávéfőző erre az óriási igényre reagálva érkezett a piacra, immár fél évszázada.

A Szarvasi kávéfőző tisztítása

A vízkő a kávéfőzőkben a használt víz keménysége miatt jelenik meg. Éppúgy, mint más háztartási eszközöknél, a vízkő a kávéfőzőknél is problémát jelent. Ezt a problémát viszont könnyen lehet orvosolni. Ezért fontos Szarvasi kávéfőző tisztítása is, lehetőleg rendszeresen. A vízkövet havi vagy kéthavi rendszerességgel ajánlott eltávolítani, a víz keménységétől függően. A vízkőtelenítéshez segítséget kaphatsz vízkőoldók és tisztítók kávéfőzőkhöz oldalunkon.

Szarvasi kávéfőző ár

A Szarvasi kávéfőző ár tekintetében rendkívül kedvező egyéb kávéfőző fajtákhoz képest. Valamennyi Szarvasi eszpresszó kávéfőző modell ára 14 és 17 ezer forint körül mozog, amely kiváló ár-érték arányt nyújt egyéb modellekkel összehasonlítva. Ha azonnal a legkedvezőbb árú modelleket szeretnéd szemügyre venni, akkor az olcsó Szarvasi kávéfőzők oldalunkat vedd szemügyre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Szarvasi SZV-624 Unipress fekete Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, tömege 4,1 kg
24 690 Ft

2.
Szarvasi SZV-624 Unipress, bordó Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály
24 690 Ft

3.
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO, bordó Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, csészemelegítés, manuális gombok
26 190 Ft

Még több
21 termék
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO, bordó - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 177×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO, bordó
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, csészemelegítés, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV011
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO szürke - Karos kávéfőző Típusok
4,7 177×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO szürke
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV008
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO barna kávéfőző - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 177×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO barna kávéfőző
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV007
Szarvasi SZV-624 Unipress fekete - Karos kávéfőző
Típusok
4,2 78×
Szarvasi SZV-624 Unipress fekete
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, tömege 4,1 kg
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV002
Szarvasi SZV-624 Unipress, bordó - Karos kávéfőző
Típusok
4,2 78×
Szarvasi SZV-624 Unipress, bordó
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV004
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO bézs - Karos kávéfőző Típusok
4,7 177×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO bézs
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, csészemelegítés, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV012
Szarvasi SZV-624 Unipress szürke - Karos kávéfőző
Típusok
4,2 78×
Szarvasi SZV-624 Unipress szürke
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV003
4,4
Szarvasi SZV-620 CAFE LUX fekete
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, gőzfúvóka
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV006
4,8 21×
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
35 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV016
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO zöld - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 177×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO zöld
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV009
4,7 20×
Szarvasi SZV-623 CAFE BRILL fehér
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, manuális gombok
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV013
4,8
Szarvasi SZV-620 CAFE LUX, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, gőzfúvóka
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV005
4,6 21×
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, fekete
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
35 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV015
2,6
Szarvasi SZV-624 Unipress, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, manuális gombok
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV001
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, szürke
Karos kávéfőző - otthonra, 850 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, 1,6 l-es víztartály, gőzfúvóka
35 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV017
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, bordó
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
35 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV018
Szarvasi SZV-618 ESPRESSO MAX, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, 950 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,55 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
Szuper ár
56 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV020
4,8
Szarvasi SZV-620 CAFE LUX, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, gőzfúvóka
23 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV005
4,8 21×
Szarvasi SZV-611/1 ESPRESSO, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
33 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV016
4,7 23×
Szarvasi SZV-623 CAFE BRILL, fekete
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, manuális gombok
23 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 26.
Termékkód: SZARV014
Szarvasi SZV-618 ESPRESSO MAX, fekete
Karos kávéfőző - otthonra, 950 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,55 l-es víztartály, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok
Szuper ár
56 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 26.
Termékkód: SZARV021

Szarvasi kávéfőzők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szarvasi kávéfőzők Szarvasi Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szarvasi kávéfőzők Szarvasi
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ