30 dnů na vrácení XFF HU

Pebble Smartwatch 2SE fekete

Termékkatalógus
Pebble Smartwatch 2SE fekete
Okosóra Vezeték nélküli monitor tevékenység (lépés, a távolság, alvás) értesítés SMS, hívások, e-mailek, a zene vezérlés, vízálló 5ATM, támogatja az Android 4.0, iOS 8 és magasabb állóképesség tölteni akár 7 napig
Kód:  PEBL001j Termékszám:  PEBBLE2SE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Smartwatch 2SE fekete

Az átlagos felnőtt nézi az óráját 150-szer naponta, 6 percenként. Ezért a fejlesztők az intelligens karórák idő Pebble Smartwatch 2 törekedjünk, hogy ne pazaroljuk az időt vyndáváním okostelefon a zsebből és működtetni alkalmazások, bár minden fontos értesítéseket csatlakoztatása után mindkét eszköz követni pontosan Írja meg a csuklóját. Mi a következő elem a naptárban? Mi a következő feladat vár rád? Milyen az időjárás, mint a? Mit fogsz következő vonat haza? Nagyjából annyit hatékonyan tájékoztatása jól olvasható, fekete-fehér kijelző, nagy kontraszt.

legfontosabb jellemzői

  • Több elem élettartama akár 7 napig
  • Több ezer alkalmazás tölthető le
  • Szabályozza a zeneszámok a csuklóján
  • Az iOS és az Android
  • Vízállóság 30 méterig

Mindennapi hasznos segítő

Hosszú akkumulátor-élettartam és felhasználóbarát felület biztosítja, hogy szeretni fogja Pebble intelligens karóra, és ez senki nem kap ki a kezét. Kavicsos többet nyújtanak a követési idő. Jobb csuklóján kap e-maileket, SMS-eket, a bejövő hívások és értesítések az alkalmazások. Minden értesítéseket időrendi sorrendben elrendezve egy idővonal. A beépített mikrofon, akkor is be a hangutasítások. Az óra vízálló, így biztonságosan alkalmazhatók még a zuhany alatt. Vékony test órák enyhe görbületét és szilikon pánt biztosítja a kényelmes viselet.

Sok alkalmazás tölthető le

Pebble órák lehetővé teszi, hogy letölthető többféle használó alkalmazások, például javítsák életmód vagy a személyes érdekeit. Vannak fitness alkalmazások, amelyek segítségével nyomon követheti a fitness, az alvás vagy kilométer eltelt. Pebble egy nyílt platform, így több hozzá minden nap új alkalmazásokat.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
164,71 óra (6,86 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
164,71 óra (6,86 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pebble Smartwatch 2SE fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Smartwatch 2SE černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pebble SmartWatch 2SE čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble Smartwatch 2SE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble Smartwatch 2SE schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ