Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Termékkatalógus
Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red
2,9 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Vezeték nélküli, 20-20000Hz, 40 mm-es fülpárnák, micro USB, 3.5 mm-es jack, az akkumulátor élettartama akár 10 óra
Kód:  MK056c1 Termékszám:  APPHSBT01R

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red

Élvezze a hallgatni ezeket a vezeték nélküli fejhallgató Approx. A Bluetooth képes kapcsolódni az okostelefon, tablet, laptop és egyéb berendezések. Gombok szolgálnak fogadása és bekapcsolja a zenét. A kis súly és egyedi design elvarázsol. Az akkumulátor élettartama akár 10 órán keresztül tölteni, és megy, annak ellenére, microUSB port, azaz. szükség keresztül PowerBank.

Öt érv a vásárlás

  • Vezeték nélküli (Bluetooth)
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra
  • többfunkciós gombok
  • piros
  • a lehetőségét, összecsukható

tökéletes hang

    A vezeték nélküli rendszer, akkor már nem kell foglalkozni azzal, amit kusza vezetéket. Elegáns piros szín és tökéletes tervezés és kápráztató barátaival. Fejhallgató bekerítik és a fül nagyon szép, így semmi nem akadályozza a kényelmes zenehallgatás. Multifunkciós gomb, akkor fogadhat hívásokat, hagyja dalok, a hangerőt stb. Köszönjük a lehetőséget, hogy hajtsa a fejhallgatót egy praktikus formában.

    kiemelkedő teljesítmény

      Bluetooth távolságig tíz méter, így nem kell aggódnia, hogy a zene hirtelen megállt. Az akkumulátor élettartama akár 10 óra véletlenül, hogy ha fejhallgatót a nap fut le. Ha igen, talán, ez elég ahhoz, hogy egyszerűen töltse be powerbance vagy töltőt. A 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi, hogy CONNECT az összes eszköz, amely rendelkezik bluetooth.Azt is rögzíteni hangot a beépített mikrofon.

      Paraméterek

      Szín
      Piros Kész!

      Szín

      Szín
      Piros Kész!

      A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

      Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
      Kiegészítők: Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Approx bluetooth 3.0 Street Headset 01 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 01 Straße Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 01 Straße Red.
      P-DC1-WEB20
      28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
      3 millió megrendelés évente
      a vásárlók 98% visszatérő
      Több infó
      Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
      06-1-701-1111
      Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
      Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
      Kérjük, add meg a telefonszámodat:
      Keress minket
      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
      További információ Kevesebb információ