A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue

Termékkatalógus
Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue
4,5 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, 20-20000Hz, párnák 40 mm, micro USB, 3,5 mm-es jack, az akkumulátor élettartama akár 10 óra
Kód:  MK056c2 Termékszám:  APPHSBT02LB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue

Élvezd a zenehallgatás szabadságát az Approx vezeték nélküli fejhallgatóval. Bluetooth segítségével kapcsolódhatsz az okostelefonodhoz, a tabletedhez, a laptopodhoz vagy egyéb eszközeidhez. A fejhallgatón található gombokkal fogadhtasz hívásokat és válthatsz zenét . A pehelykönnyű és egyedi kivitelezés el fog varázsolni. Az akkumulátor élettartama akár 10 óra is lehet, microUSB port segítségével PowerBankon keresztül egyszerűen feltölthető.

Öt érv a fejhallgató megvásárlása mellett

  • Vezeték nélküli (Bluetooth)
  • Akár 10 órás akkumulátor-üzemidő
  • Többfunkciós gombok
  • Kék szín
  • Összecsukható

Tökéletes hangzás

 

    A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően nem kell többé az összegabalyodott vezetékkel foglalkoznod. Az elegáns kék szín és a tökéletes kivitelezés a barátaidat is el fogja kápráztatni. A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülre, nagyon szép, így semmi nem akadályozza meg a kényelmes zenehallgatást. A többfunkciós gombbal fogadhatsz hívásokat, átugorhatsz zenéket, növelheted a hangerőt, stb. További előnye, hogy a fejhallgató összecsukható és kompakttá alakítható.

    Kiemelkedő teljesítmény

     

      A Bluetooth hatótávolsága 10 méter, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a zene hirtelen megáll.  A 10 órás akkumulátor-üzemidőnek hála a fejhallgató nem tud egykönnyen lemerülni. Ha mégis lemerül, Powerbank vagy töltő segítségével egyszerűen feltöltheted. A 3.5 mm-es jack segítségével bármilyen Bluetooth nélküli eszközhöz könnyen csatlakoztathatod. A beépített mikrofonnal hangfelvételeket is készíthetsz.

      Paraméterek

      Szín
      Kék Kész!

      Szín

      Szín
      Kék Kész!

      A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

      Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
      Kiegészítők: Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 02 Blaue Straße. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Bluetooth 3.0 Headset 02 Blaue Straße.
      P-DC1-WEB05
      28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
      3 millió megrendelés évente
      a vásárlók 98% visszatérő
      Több infó
      Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
      06-1-701-1111
      Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
      Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
      Kérjük, add meg a telefonszámodat:
      Keress minket
      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
      További információ Kevesebb információ