AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kb Intelligens karkötő Fekete

Termékkatalógus
Kb Intelligens karkötő Fekete
5 1 értékelés
Okoskarkötő - Fitness monitor, monitor alvó 0,49 "OLED kijelző, Li-műlencse 70mAh, USB, Bluetooth 4.0, tartós 15 nap
Kód:  MK056b3 Termékszám:  XSB60B

Kb Intelligens karkötő Fekete

Kb Intelligens karkötő Black egy okos fitness karkötőt, amely áttekintést nyújt információkat, például a lépések számát és a teljes napi megtett távolság, elégetett kalóriát és az idő a tevékenység.Gombot az oldalán, akkor navigálni módok közötti és a részletes paramétereit a tevékenység. 

Legfontosabb jellemzők

  • 5 különböző színváltozatban
  • Beépített 3 tengelyes giroszkóp
  • Jól olvasható, kontraszt OLED kijelző
  • Támogatás GetFit 2.0 (iOS, Android)
  • Akkumulátor egy feltöltéssel akár 15 napig
  • Vezeték nélküli átvitel Bluetooth 4.0
  • kompakt méretek

motivál

Az egyszerű, de praktikus kijelző az adatok külső tevékenység a nap folyamán, például kijelzi az időt, a dátumot, az akkumulátor állapotát jelzi kapcsolatot intelligens készülékek. Intelligens csuklópánt riasztás figyelmezteti, ha elveszíti a kapcsolatot az okostelefonnal, vagy akkor is, ha a normálisnál hosszabb ideig nem fejtenek ki semmilyen fizikai tevékenységet.

Jelentések GetFit 2.0

Alkalmazások GetFit 2.0 ingyenesen letölthető az Apple Store és a Google Play, és lehetővé teszi, hogy ellenőrzése alatt az összes elért eredmények, a lépések száma legfeljebb a statisztika aludni. Minden van osztva a napok, hetek, hónapok vagy évek, nem csak nyomon követni, hanem legyen motivált leküzdeni és javítása.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kb Intelligens karkötő Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx Smart Bracelet Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Approx Smart Bracelet Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Smart-Armband Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Smart-Armband Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ