Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Meghosszabítottuk üzleteink nyitvatartási idejét, de ha nem tudsz eljönni hozzánk, a 25 000 Forint feletti rendeléseket ingyen visszük ki!

Aznapi szállítással Windows 7
Termékkatalógus

„Kedvezmények hete“
Marketing kampány

 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

  1. Az Alza.cz a.s., Cégregisztrációs szám: 27082440, Adószám: CZ27082440, Prága 7, Jankovcova 1522/53, Irányítószám: 170 00, Prágai Városi Bíróság Cégbíróságán bejegyezve, B. szakasz, 8573 (a továbbiakban „Alza”) 2019.10.01. napján 00:01 órától 2019.10.13. napján 23:59 óráig (a továbbiakban „Időtartam”) „Kedvezmények hete” néven értékesítési kampányt szervez (a továbbiakban „Kampány”), melyet a magyarországi TV és rádió csatornákon reklámkampánnyal népszerűsít, és ezennel meghatározza a Kampány szabályait és feltételeit, amelyek a www.alza.hu/kedvezmenyek-hete weboldalon elérhetők.

  2. Az Alza felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy a Kampány feltételei és szabályai megfelelnek az Alza reklámról szóló rendelkezéseinek, melyek a www.alza.hu/reklam weboldalon elérhetőek.

  3. A Kampány keretében az Alza egyes termékeket kedvezménnyel kínál, amelyet a vásárló megvásárolhat, de amelyek megvásárlására a vásárlónak nincs jogi kötelezettsége. A jelen Szabályzat feltételei nem minősülnek kötelező érvényű ajánlattételnek, sem szerződéskötésre történő nyilvános felhívásnak.

  4. A Kampány keretében kínált termékek aktuális választéka elérhető a www.alza.hu/kedvezmenyek-hete weboldalon.

 2. MEGHATÁROZÁSOK

  1. Az Alza a Kampány keretében kedvezményt ad a www.alza.hu/kedvezmenyek-hete weboldalon felsorolt termékekre. Ezek olyan termékek, amelyek a Kampány kezdetekor az Alza raktárán megtalálhatóak. A kedvezmény addig tart, amíg a Kampány befejeződik vagy amíg a készlet tart.

  2. Az Alza felhívja a figyelmet, hogy a jelen Kampányban szereplő termékek kínálata a Kampány ideje alatt változhat.

  3. Az Alza a Kampányban az „Elérhetőség” kifejezést használja annak meghatározására, hogy mely termék szerepel a Kampányban és az mikor elérhető, azaz a vásárló mikor rendelheti meg az adott terméket a Kampányban meghatározott áron. A vásárló tudomásul veszi, hogy az adott termék csak korlátozott darabszámban elérhető az Alza raktárában, egy vásárló a Kampány során csak egy (1) darabot vásárolhat a kedvezményes áru termékből egy megrendelés keretében, vagyis az adott termék megrendelését addig meg kell erősíteni, amíg a termék az Alzánál raktáron van.

  4. Az Alza megjegyzi, hogy a Kampányban szereplő kedvezmények a termékek eredeti árából kerülnek levonásra. Az eredeti ár a termékek/szolgáltatások/licenszek azon árát jelenti, amelyen a szóban forgó termékeket/szolgáltatásokat/licenszeket az Alza kínálta (nem számítva az Alza általa üzemeltetett webáruházban alkalmazott esetleges bónuszokat, értékesítési kampányokat és egyéb kedvezményes akciókat), illetve a gyártó vagy forgalmazó által ajánlott árat. Ezen árak közül mindig az kerül feltüntetésre, amely jobban tükrözi az adott termék piaci árszintjét.

 3. MEGRENDELÉS

  1. A Kampányban szereplő termékek megrendelésénél az Alza Általános Szerződési Feltételei és jelen Kampány feltételei irányadók.

  2. A kedvezmények megszerzése, vagyis a Kampányban szereplő termékek kedvezményes áron történő megvásárlásának feltétele a megrendelés megfelelő befejezése, vagyis nem elegendő a terméket pusztán a kosárba tenni, azt megfelelő módon ki is kell fizetni, mégpedig akként, hogy a Kampány keretében semmilyen más, az Alza által biztosított egyéb kedvezményt nem lehet rá igénybe venni.

 4. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

  1. Az Alza nem vállal semmilyen felelősséget az internetes adatátvitelt vagy sebességet illetően.

  2. Az Alza kijelenti, hogy nem vállal felelőséget az elektronikus üzenetek továbbításából eredő hibákért.

  3. Az Alza fenntartja a jogot a Kampány feltételeinek megváltoztatására és a Kampány esetleges törlésére.

  4. A résztvevő nem jogosult a Kampányban történő részvételhez kapcsolódó költségei megtérítésére.

  5. Jelen szabályok a Kampányra vonatkozóan közzétételük napján lépnek hatályba.

Prága, 2019. március 24.

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon