Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

KEF MUO Storm Grey

Termékkatalógus
KEF MUO Storm Grey
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth, NFC, Party mód, AUX, az akkumulátor üzemideje akár 12 óra
Kód:  KEF007a1 Termékszám:  9260100400

KEF MUO Storm Grey

Add meg magadnak a luxust és a minőséget

A bámulatos KEF MUO hangszóró szett új fejezetet nyit a vezeték nélküli hangszórók világában, köszönhetően új, miniatűr, kombinált Uni-Q meghajtójának, amellyel búcsút mondhatunk a hagyományos termékeknél jellemző akusztikai korlátoknak.

Díjazott minőség

Használható számítógépen vagy mobileszközön, otthon, munkahelyen vagy utazás közben - a MUO hangszórók biztosítják a KEF-re jellemző kiváló hanglejátszási minőséget, miközben lehetőséget adnak arra, hogy Bluetooth aptX kapcsolaton át vezeték nélkül csatlakoztass hozzájuk egy CD-lejátszót.

Intelligens sokoldalúság és teljes kényelem

Két MUO hangszóró szett szinkronizálásával CD minőségű, kiváló sztereó hangzást stream-elhetsz a Bluetooth aptX kapcsolatnak köszönhetően.

Ha buliban, vagy szakértő közönség előtt használod, válaszd a "dual connect party" üzemmódot, így mindkét hangszóró ugyanazt a full-range hangzást nyújtja, hogy mindenki tökéletesen élvezhesse a zenét.

A MUO hangszóróknak van egy belső érzékelőjük, amely pillanatnyi helyzetüknek megfelelően automatikusan optimalizálja a kimenő hangot. Álljon vízszintesen vagy függőlegesen, az egyedülálló hangmélység és felbontás változatlan marad.

A 3,5 mm-es Aux bemenet segítségével egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez vagy mobil eszközhöz.

Ha NFC Android mobilkészüléket használsz, a gyors „tap-to-pair” (párosítás érintéssel) párosítás is elérhető - egyszerűen tartsd a készüléket a MUO hangszóróhoz az azonnali társításhoz és zenelejátszáshoz.

A feltölthető akkumulátor akár 12 órás üzemidőt biztosít.

A felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez az erős szerkezet hatékonyan elnyeli a burkolat nem kívánt rezgéseit - a meghajtók gazdag, természetes és hihetetlenül részletes munkája az egyetlen hang, amit hallasz, illetve az így létrejött nagy kiterjedésű, kifinomult hangzás.

A MUO hangszórók jellegzetes formája hat remek színben érhető el: light silver, storm grey, horizon gold, brilliant rose, sunset orange, nepture blue.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KEF MUO Storm Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KEF MUO Storm Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KEF MUO Storm Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KEF MUO Storm Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KEF MUO Storm Grey.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ