Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

KÉK Yeti Black + Far Cry 5

Termékkatalógus
KÉK Yeti Black + Far Cry 5
5 1 értékelés
Mikrofon USB, otthoni és stúdió használatra, 16 bites / 48 kHz, négy irány térhatású jellemzők választéka, három 14 mm-es kondenzátor kapszula, érzékenység beállítás, csillapító gomb, hangerőszabályzó 3,5 mm-es csatlakozóhoz, csavar állvány mind Windows, mind iOS esetén
Kód:  BLM001a3 Termékszám:  0502 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KÉK Yeti Black + Far Cry 5

BLUE Yeti modrý

BLUE Yeti Blackout

A BLUE Yeti egy kondenzátor mikrofon a szakembereknek és a rajongóknak mind Windows, mind iOS platformok számára. A mikrofon jellemzői közé tartoznak a négy irányított térbeli jellemzők, a hármas 14 mm-es kondenzátor-kapszula, vagy a némító gomb közvetlenül a mikrofon testén. Otthoni és stúdió használatra alkalmas.

BLUE Yeti černý

BLUE Yeti černý

Néhány korona szakemberei

A stúdióminőségű mikrofonnak nem kell több tízezer koronát fizetnie. A BLUE Yeti professzionális mikrofon paramétereit kínálja, miközben gyakorlatilag mindenki megengedheti magának. Akár egy YouTuber, akár zenész vagy énekes, minőségi 48 kHz-es mintavételi frekvencia mikrofont kaphat, amely megfizethető áron kristálytiszta felvételi minőséget biztosít.


Felvételi stúdió is otthon

A tökéletes paraméterekkel és megfizethető árképzéssel Ön professzionális stúdióban is otthon érezheti magát. A mikrofon 16 bites mélységgel rendelkezik, és négy felvételi mód közül választhat: sztereó, kétirányú, irányított és kardioid. A mikrofon elegáns, hengeres testének és elegáns stílusának köszönhetően valóban professzionális megjelenésű. Mindegyik öt szín közül választhat.

BLUE Yeti černý

BLUE Yeti černý

Közvetlen irányítás

A széles körű funkciók gyors elérése számos funkcióbillentyűt tesz lehetővé közvetlenül a mikrofon testén. Saját 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozója, mikrofonerősítő-potenciométere és egy külön némító gombja, amely tájékoztatja Önt a kiválasztott üzemmód diódájáról.


Érzékeny, de tartós

A BLUE Yeti nemcsak a kiváló paraméterek, a pontos érzékenység és a különböző rendelkezésre álló vezérlők számára alkalmas. Az is jó ötlet, hogy maga a rack és a mikrofon is elvégezhető. Ez azt jelenti, hogy nem is kell aggódnia a zenei alkotás vagy a streaming hangulatában fellépő erősebb bánásmód miatt.

BLUE Yeti černý

A Blue Yeti Blackout mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Kristálytiszta felvételi minőség
  • Mintavételi (mintavételezési) frekvencia 48 kHz és 16 bit bitmélysége
  • Tartalmazza a Far Cry 5 akciójátékot is
  • Három 14 mm-es kondenzátor kapszula
  • Érzékenység beállítás, némítás gomb és 3,5 mm-es kimenet közvetlen mikrofon vezérléshez
  • Elegáns design fekete és mikrofon, valamint állvány

Paraméterek

Szélesség
155 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Mélység
160 mm Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
155 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Mélység
160 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
1 700 g Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KÉK Yeti Black + Far Cry 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Yeti Blackout + Far Cry 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUE Yeti Blackout + Far Cry 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Schwarz + Far Cry 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Schwarz + Far Cry 5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ