AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Kela Sípoló vízforraló VARUS 3l piros

Termékkatalógus
Kela Sípoló vízforraló VARUS 3l piros
3,0 1 értékelés
Teáskanna - 18/10 rozsdamentes acél, gumírozott markolat, beépített sípoló nyílással, átmérő 22 cm, magasság 21,5 cm, alkalmas az összes fajta tűzhelyre, valamint az indukciósra is
Kód:  KELRK103 Termékszám:  KL-11658

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kela Sípoló vízforraló VARUS 3l piros

Ez a piros VARUS vízforraló első osztályú rozsdamentes 18/10 acélból készült. Első ránézésre mindenkinek tetszik majd, aki egy magas minőségű és vizuálisan vonzó vízforralót szeretne. A modern design-jával kiváló kiegészítése lesz a konyhádnak. Ez az elegáns vízforraló az egyszerű használat érdekében gumírozott fogantyúval rendelkezik, amely egy beépített sípoló nyílást is tartalmaz. A piros VARUS vízforraló nemcsak remek látványt nyújt, de sípolással is jelzi a víz elkészültét.

A piros sípoló VARUS vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Takarékos piros Kela VARUS vízforraló
  • Minőségi rozsdamentes 18/10 acél vízforraló
  • Modern, vonzó és időtálló design
  • Gumírozott markolat a könnyű fogásért
  • A vízforraló sípol, ha a víz elkezdett forrni
  • Könnyű töltés és tisztítás
  • Minden típusú tűzhelyre
  • Minőségi Kela márka
  • A VARUS vízforraló egy modern kiegészítő az összes konyhába

Modern sípoló VARUS vízforraló

A piros 3 liter űrtartalmú VARUS vízforraló alja az energia-megtakarítás miatt szendvics szerkezetű és rendelkezik egy fedéllel a könnyebb feltöltés és tisztítás miatt. Az összes fajta tűzhelyre alkalmas: gáztűzhelyre, elektromos tűzhelyre, üveg/kerámia tűzhelyre de még az indukciós tűzhelyre is. A vízforraló 21,5 cm magassággal rendelkezik és az átmérője pedig 22 cm. A német Kela márka a több mint 100 éves tradícióval rendelkezik a hazai és világpiacon, minőségi és időtálló termékeket gyárt. Élvezd ezt a piros VARUS vízforralót a barátaiddal együtt, akikkel közösen élvezhetitek a finom kávé vagy a tea okozta örömöt, amelyet ezzel a minőségi és tetszetős megjelenésű vízforralóval készítettetek, miután a vízforraló a maga sípoló hangjával jelzett.

Térfogat:
3 l

Mérete:
21,5 x 22 cm

Szín:
piros

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Rendeltetés
Indukcióshoz, Gázhoz, Üvegkerámiához, Elektromoshoz Kész!
Űrtartalom
3 l Kész!
Síp
Igen Kész!
Anyag
Acél Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Jellemzők

Rendeltetés
Indukcióshoz, Gázhoz, Üvegkerámiához, Elektromoshoz Kész!
Űrtartalom
3 l Kész!
Síp
Igen Kész!
Anyag
Acél Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kela Sípoló vízforraló VARUS 3l piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kela Konvice pískací VARUS 3l červená KL-11658. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kela Kanvica pískacia VARUS 3 l červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kela Pfeifkocher VARUS 3l rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kela Pfeifkocher VARUS 3l rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ