A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kenu Airframe+ Leather

Termékkatalógus
Kenu Airframe+ Leather
5 1 értékelés
Telefontartó - szellőzőrácsra szerelhető, univerzális, 6" mobiltelefonokhoz, bőr
Kód:  KENU0D2d Termékszám:  AF3-KK-NA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenu Airframe+ Leather

A Kenu Airframe+ Leather mobil telefonok széles körével kompatibilis. A konzol a szellőzőrácsra erősíthető és bármilyen 6"-os eszközhöz használható. Nagyon praktikus megoldás, hiszen a szellőzőrács a leggyakoribb helye a telefontartóknak, mert nem zavarja a kilátást, mégis mindig szemmagasságban van.  A tartó ezért különösen alkalmas azok számára, akik gyakran használják a GPS navigációt és a handsfree telefonálást.

Elég csak a nyílásba helyezni a tartót és csavarral odaerősíteni azt. Védőtokkal és nagy kapacitású akkumulátorral is gond nélkül használhatod a tartót. A felszereléséhez nem szükséges ragasztó, mágnes vagy bármi egyéb speciális készítmény. A szabadalmaztatott konstrukcióban helyet kapott egy forgó klip, amellyel biztonságosan felhelyezhető a tartó bármilyen szellőző rácsra vízszintesen, függőlegesen vagy akár átlósan is.

Helyezz bármilyen kártyát a forgó klipbe és az máris átalakul egy praktikus állvánnyá. Ideális megoldás videózáshoz és a játékokhoz. Természetesen könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes csatlakozójához és gombjához.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű, praktikus tartó
  • Szellőzőrácsra szerelhető
  • Akár 6" átmérőjű mobileszközökhöz
  • Hozzáférés minden gombhoz
  • Vízszintes vagy függőleges helyzetbe forgatható
  • Egyszerű felszerelés

Műszaki adatok:
 
Alkalmas:
6" átmérőjű mobiltelefonokhoz

Anyaga:
ABS, TPE, bőr, rozsdamentes acél, réz

Méretek:
69 × 48 × 25 mm

Tömeg:
28 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenu Airframe+ Leather Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Airframe+ Leather. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenu Airframe + Leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Airframe+ Leather. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Airframe+ Leather.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ