Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kenko DG közbenső gyűrű készlet Canon EF-S készülékhez

Termékkatalógus
Kenko DG közbenső gyűrű készlet Canon EF-S készülékhez
Közgyűrű - Canon 12 mm / 20 mm / 36 mm gyűrűs készlet
Kód:  KEK2001a Termékszám:  EXTSETCDIGI

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenko DG közbenső gyűrű készlet Canon EF-S készülékhez Megszűnt

Kenko DG közbenső gyűrű készlet Canon EF-S készülékhez

Szeretne elkapni egy makrófotót? A gyűrűkészletet Canon fényképezőgépekhez tervezték, és tovább növeli a kiváló fotók számát. Csupán készítsen lenyűgöző makró felvételeket a normál lencsével. Közbenső betétek helyezkednek el a kamera teste és a lencse között, és tökéletes megoldást nyújtanak a makrófotózás szerelmeseinek. Csökkentik a lencse minimális fókuszálási távolságát, lehetővé téve a klasszikus objektívvel való felvételt, miközben megtartja optikai minőségét. A keresztgyűrűket két vagy három gyűrű kombinációjával lehet használni. A hátrány az, hogy a lencse fókusza már nem működik automatikusan, hanem csak manuálisan. Az igazi fotós ismertetőjegye viszont, hogy túlnyomóan kézi élesítést használ.

Legfontosabb jellemzők

  • 12 mm, 20 mm, 36 mm-es beállítások
  • valamennyi expozíciós adat továbbítása
  • kompatibilis a Canon EF és EF-S objektívekkel

A készlet segítségével sok pénzt takaríthat meg, utazásait egy új és érdekesebb megoldással egészítheti ki. Az objektív optikai minősége sértetlen marad.

A gyűrűk teljesen automatikusak és a kamera teste és a lencséje közötti kommunikációt segítik. Ezért nincs szükség további korrekcióra. Teljesen kompatibilisek az EF és EF-S objektívekkel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenko DG közbenső gyűrű készlet Canon EF-S készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenko DG sada mezikroužků pro Canon EF-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenko DG súprava medzikrúžkov pre Canon EF-S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenko DG Satz Zwischenringe für Canon EF-S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenko DG Satz Zwischenringe für Canon EF-S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ