A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Kensington SmartFit - karos

Termékkatalógus
Kensington SmartFit - karos
2,0 1 értékelés
Monitorállvány - oszloppal, karos
Kód:  NX741a Termékszám:  K60904US

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kensington SmartFit - karos

Szeretsz filmeket nézni az ágyból, dolgozni egy íróasztalnál, vagy játszani a földön ülve? A Kensington SmartFit kinyitható, oszlopos monitortartó kar segítségével mindezt megteheted. Egyszerűen beállíthatod a monitor helyzetét, hogy megfeleljen az aktuális igényeidnek. A kar bármilyen monitorral képes együttműködni, így kiválaszthatod az ideálisat, bármilyen helyzetben, a munka vagy a szórakozás tökéletes kényelméért.

Az exkluzív technológiai megoldások, és a színkódolt SmartFit® rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy néhány másodpercen belül adott ergonómiai pozícióba igazíthassa az állványt. Csökkentsd egyszerűen a nyakad, vagy a szemed terhelését, valamint takaríts meg helyet azok számára, akivel a munkaterületen osztozol. A kar tömege kevesebb, mint 3 kg, teljesen állítható magasságú és hosszúságú, be lehet lehet hajtani a rögzítő panelhez, és nem igényel további rögzítőket. Az asztalra szerelése az asztallap vezetékbújtató nyílásába dugva, egy egyszerű kapoccsal rögzítve történik, így bárki be tudja szerelni. A kábelrendezője továbbá garantálja, hogy a kábelei nem gabalyodnak össze másik vezetékekkel, így az asztalod mindig rendezett marad.

Ez az állvány elengedhetetlen lehet az irodában, és minden bizonnyal otthon is jó szolgálatot tehet.

Műszaki adatok:

Szín:
Fekete

Tömeg:
2907 g

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Használat
Asztali Kész!
Karok száma
1 × Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Kábelrendező rendszer Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Használat
Asztali Kész!
Karok száma
1 × Kész!

Felszereltség

Tulajdonságok és felszereltség
Kábelrendező rendszer Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kensington SmartFit - karos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington SmartFit - prodloužené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington SmartFit - predĺžené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington SmartFit - erweitert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kensington SmartFit - erweitert.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ