A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Kensington VeriMark™ Guard Windows, MacOS és ChromeOS rendszerhez, USB-A

Termékkatalógus
Kensington VeriMark™ Guard Windows, MacOS és ChromeOS rendszerhez, USB-A
Olvasó - USB biometrikus biztonsági kulcs és ujjlenyomat-olvasó Windows, MacOS és Chrome OS rendszerekhez, kétfaktoros ellenőrzés, FIDO2 szabványok, WebAuthn/CTAP2 és FIDO U2F, a következő webböngészőkhöz: Chrome, Edge, Firefox és Safari, támogatja következő a jelszókezelőket: LastPass, Dashlane, 1Password, Bitwarden, Keeper, KeePass, NordPass, kompakt kialakítás, USB-A, kulcstartón hordozható
Kód:  NX900f2 Termékszám:  K64708WW
Kensington VeriMark™ Guard Windows, MacOS és ChromeOS rendszerhez, USB-A Megszűnt

Kensington VeriMark™ Guard Windows, MacOS és ChromeOS rendszerhez, USB-A

A Kensington VeriMark Guard a kiváló biometrikus teljesítmény és a többszintű hitelesítés kombinálásával univerzális biztonsági hitelesítést biztosít, amely megvédi az adatokat a kibertolvajoktól. A szenzorokat felülmúló ujjlenyomat-algoritmussal, valamint a FIDO2 és FIDO U2F tanúsítványokkal a kulcs könnyedén felülmúlja a versenytársakat. A VeriMark jelszó nélküli, kettős, többszintű és Tap-and-Go védelmet kínál, és akár 10 ujjlenyomatot is támogat.

A Kensington VeriMark Guard olvasó főbb jellemzői

  • Fejlett ujjlenyomat-technológia
  • A FIDO U2F tanúsítvány biztosítja a zökkenőmentes átjárhatóságot
  • VeriMark Password Manager fejlett bejelentkezések létrehozásához
  • Fájl titkosítás/dekódolás
  • Kompakt kialakítás
  • Alkalmas Windows 10-hez, és Chrome, Edge, Firefox és Safari böngészőkhöz

Univerzális integráció

Skálázható, telephelyen kívüli hozzáférést biztosít Windows számítógépekhez és platformokhoz, beleértve a Windows Hello biometrikus bejelentkezéseket. A fejlett biztonság egyszerű, így védelmet nyújthat az illetéktelen hálózati hozzáférés ellen a veszélyeztetett eszközökön, miközben csökkenti a csalási és személyazonosság-lopási kísérleteket.

FIDO U2F tanúsítvánnyal

Fokozza az élményt a kétfaktoros hitelesítés világában - a Fast Identity Online (FIDO) univerzális hitelesítés (UID) (FIDO) biztosítja a zökkenőmentes átjárhatóságot és megfelel a szolgáltatók és a felhőalapú szoftverszolgáltatók, például a Google, a Dropbox, a GitHub és a Facebook biztonsági kulcsos bejelentkezési követelményeinek.

VeriMark Jelszókezelő

Egyszerű és biztonságos jelszókezelési megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy a hitelesített ujjlenyomat automatikusan feltöltse a felhasználóneveket és jelszavakat a webhelyekhez, bejelentkezésekhez és a fájlok titkosításához/visszafejtéséhez. Mostantól fejlett bejelentkezéseket hozhatsz létre mindenhez a digitális világában, és a Kensington VeriMark Guard ujjlenyomat-olvasón lévő ujjlenyomatoddal be tudsz jelentkezni. 

Kensington VeriMark Guard olvasó kompakt kivitelű

A kicsi és könnyen használható VeriMark ujjlenyomatkulcs könnyen csatlakoztatható a szabványos kulcskarikára a kényelmes hordozhatóság érdekében. Egyszerűen csatlakoztasd az eszközt egy szabványos USB-porthoz.


Megjegyzés: A Kensington VeriMark Guard működik Windows, macOS és Chrome OS rendszereken, de nem használható ezekbe a rendszerekbe való bejelentkezésre.


Paraméterek

Csatlakozó
USB-A Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csatlakozás

Csatlakozó
USB-A Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington VeriMark™ Guard pro Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ