Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Shop roku

Kenu Airframe+ Car Kit

Termékkatalógus
Kenu Airframe+ Car Kit
5 11 értékelés
Telefontartó - rögzítés: szellőzőbe, 6" max. eszközméret
Kód:  KENU0D2n Termékszám:  CK1-KK-NA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenu Airframe+ Car Kit

Sok időt töltesz üzleti utakon, kirándulásokon a családdal, vagy csak sokat jársz az autóddal az egyik helyről a másikra? Akkor ezzel a készlettel a Kenu márkától nagyban javíthatod a kényelmet autóvezetés közben. A készlet egy telefon vagy tablet tartót és egy autós töltőt tartalmaz.

Legfontosabb jellemzői

  • A készlet kiváló az utazásokhoz
  • A telefon egyszerűen elhelyezhető
  • Eszközök széles körével aklamazható
  • Akár két telefont is tölthetsz egyszerre
  • Egyszerű és tiszta design

Kényelem utazás közben

Csak helyezd el a maximum 6" méretű telefonodat vagy tabletedet a légkondicionáló rácsára és élvezd teljes mértékben a vele járó előnyöket az utazás során. Az eszköz így szemmagasságban lesz elhelyezve, aminek köszönhetően tökéletesen fogsz tudni róla olvasni térképeket, használni GPS navigációt vagy telefonálni. A tartó nyújtható mancsai tökéletesen megtartják a különböző méretű telefonokat, még tokokal való használat esetén is. 

A Dual trip töltő lehetővé teszi akár két eszköz töltését is egyszerre. Két USB foglalat segítségével csatlakoztathatod őket 2,4 A kimenettel mindegyik esetében. A készlet mindkét darabja kiemelkedik egyszerű és tiszta kivitelezésével. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenu Airframe+ Car Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Airframe+ Car Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenu Airframe+ Car Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Airframe+ Car Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Airframe+ Car Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ