Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

KENWOOD 902 FPM

Termékkatalógus
KENWOOD 902 FPM
Konyhai robotgép 1300, v.rychlost + + automata pulzus. Speed, 4 liter tároló + + 1,6 literes konténer hajó késekkel, 1,6 liter ThermoResist turmixgép, mini chopper, facsaró, citrusprés, rozsdamentes acél pengével, hajt a finom, extra finom, durva rács és vékony, vastag szeleteket chips, gyúrás extender verő
Kód:  EAV301a02 Termékszám:  FPM 902 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD 902 FPM

Kenwood élelmiszer-feldolgozó FPM 902-1300 W ragadja nemcsak a design, hanem számos funkciót és más kiegészítők. Az alap a konyhában állat szálcsiszolt fém és fel van szerelve egy vezérlő gomb. Ha dolgozol, akkor válasszon ki egy változó kamatozású, pulzus, ami azt jelenti, hogy a robot csak akkor működik, a bal gombot, vagy automatikus sebesség. A kötet a fő 4 tartály liter.

legfontosabb jellemzői

  • A test a csiszolt fém
  • Coin-szabályozás
  • Változtatható sebesség, pulzus, sebesség automatikus
  • A kötet a fő tartály: 4 l
  • Sebesség: 8
  • Fogyasztás: 1300 W
  • Méretek: 26 × 43,9 × 26 cm
  • Súly: 16,5 kg

alapfunkciók

Között alapvető jellemzők, hogy ez a segítő ellenőrzés, többek között gyúrás, felkészülés a termelés a hazai krumpli, nyomja citrus, keverésével, elegyítésével, facsaró gyümölcsök és zöldségek, a funkció a darabolás, aprítás és keveréshez.

ECO üzemmód egy intelligens funkció, ahol a robot maga után a 30 perces akció ki.

gazdag kiegészítők

A csomag mellett az alap négy liter konténerek még egy kisebb hajó, amelynek térfogata 1,6 liter és egy mini tartály vágókéseket törésálló anyagból Tritan. Továbbá, akkor kellemesen meglepett ThermoResist 1,6 literes üveg turmix, amely nagymértékben ellenáll a hősokk és üveg mini chopper. Centrifugális facsaró vagy citrusprés gyorsan és könnyen elkészítheti kedvenc gyümölcslé. A robot is a lemezen aprítás és vékony szeletekre, a lemez a durva aprító és vastag szeletekre, a lemez extra pihék lemez gyártására chips, gyúrás kötődés és fém whisks.

Minden felhasznált pengék rozsdamentes acélból készült, és kiváló minőségű.

Paraméterek

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
43,9 cm Kész!
Tömeg
16,5 kg Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD 902 FPM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD FPM 902. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD FPM 902. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD 902 FPM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD 902 FPM.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ