A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

KENWOOD BLP 610 WH

Termékkatalógus
KENWOOD BLP 610 WH
4,6 5 értékelés
Turmixgép - 800 W, változtatható sebességű + Puls, 1,6 literes ThermoResist üvegkancsó, 3 előre beállított program levesekre, jég aprítására is alkalmas
Kód:  EAV4201q Termékszám:  BLP610WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD BLP 610 WH

Ezt a Kenwood turmixgépet nem csak önnek, hanem mindenkinek ajánljuk, aki szereti a leveseket, finom turmixokat, jeges italokat. A 800W-os teljesítményével könnyedén készíti el a kedvenc ételeit egy 1,6 liter kapacitású üvegben, valamint ez a tároló hőálló is és egyszerűen tisztítható. Így Önnek elég ideje lesz arra hogy szinte bármit elkészítsen vele a forró előételektől a gyümölcs fagylaltokig. A többszintes penge technológia igazán tökéletes aprításra képes.

Legfőbb jellemzői

  • Üveg kancsó 1,6 literes
  • Technológia, amely ellenáll a termikus sokknak
  • Többszintű pengék a tökéletes keverésért
  • Három előre beállított program

Pótolhatatlan segéd a konyhában

Három előre beállított program leveskészítéshez, jégdaráláshoz, és áztatáshoz, ami sokkal egyszerűbb kezelést biztosít. Mindenki tudja, hogy nincs is jobb egy hosszú nap után, mint egy gyümölcskoktél a kertben. Hála a teljesítményének, ezzel az eszközzel pótolhatja azokat a fontos zöldségeket és vitaminokat, amiket korábban még szigorú diétával sem tudott megszerezni. Végül ez a termék a jégdarálásban is hűséges társává válhat, olyannyira, hogy a barátai mindig vissza akarnak majd térni a bulijaira, ahol azokat a csodás koktélokat itták, melyeket Ön készített.

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 800W
Base tartós műanyagból készült
fehér
Jég aprító funkció
Sebességek száma: 3
Tartály térfogata: 1,6 l
Tároló anyaga: üveg
Magasság: 37 cm
Szélesség: 18,5 cm
Mélység: 16.5 cm
Súly: 3,8 kg

 

Paraméterek

Alkalmas
Jégtörésre Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Jégtörésre Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD BLP 610 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD BLP 610 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD BLP 610 WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD BLP 610 WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD BLP 610 WH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ