A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

KENWOOD CMM 620 Persona

Termékkatalógus
KENWOOD CMM 620 Persona
5 1 értékelés
Kávéfőző - 1200W, előre beállított programok, kapacitása: 1-12 csésze kávé, LCD kijelző, világító gombokkal, vízkőoldást előrejelző berendezés, thermo kanna
Kód:  EAV30205 Termékszám:  CMM620 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD CMM 620 Persona

A Kenwood CMM 620 Persona kávéfőző a háztartásod állandó tagja lesz, amint megismerkedsz funkcióival. Ugyanis pont az ízlésed alapján készíthető el vele kedvenc kávéd. A kávégép személyre szabott kávéfőző funkcióval van felszerelve, amellyel elkészítheted a legfinomabb kávét, pont úgy, ahogy szereted. Beállítások eltárolhatóak a készülék memóriájában, így a következő alkalommal a kedvenc kávéfőződ a teljes folyamatot sokkal gyorsabban véghezviheti. Az LCD kijelzőn kiválasztható az íz intenzitása és az elkészítés ideje is. A jobb kezelhetőségért megvilágított gombokat helyeztünk a el a készüléken.

Legfontosabb jellemzői

  • Előre beállított programok
  • Saját program betáplálása
  • Megvilágított LCD-kijelző
  • Megvilágított gombok
  • Időzítő
  • Akár 10 csésze kávé elkészítése egy időben
  • Rozsdamentes acél termosz kancsó
  • Állítható audio jel
  • Automatikusan kikapcsol
  • Méretek: 27 × 16 × 33 cm
  • Tömeg: 3.55 kg
  • Fogyasztás: 1200 W

Kávékészítés a nap bármelyik órájában

Kávégép egy beépített 24 órás időzítővel ellátott funkcióval rendlekezik, hogy igényeid szerint beállítható, akár másnapra is, így frissenfőtt kávé zamatára ébredhetsz minden reggel. Csak rajtad múlik, hogy hogyan állítod be a kávé ízének intenzitását - átlagos, vagy akár extra erős kávét is készíthetsz. Ha csak saját magadnak szeretnél kávét főzni, válaszd ki az 1-4 kávé lefőzése funkciót, viszont akár barátaidat is áthívhatod, hiszen 10 kávét is le tud főzni a készülék egyidőben.

Praktikus kialakítás és tartozékok

Ez a csinos darab alumínium testtel és polírozott rozsdamentes acél felülettel rendelkezik és polírozott kiegészítők találhatók rajta. A kávéfőző tartozéka egy rozsdamentes kiöntő thermo funkcióval, amelybe akár 10 csésze kávé is elfér. A beállított hangjelzés minden esetben informálni fog a kávé elkészüléséről. Az automata kikapcsolás biztosítja az energiatakarékosságot, továbbá nem hátráltató funkció az sem, hogy figyelmeztet a vízkőtlenítés szükségességére.

 

Paraméterek

Általános funkciók
Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása Kész!
Szín
Ezüst Kész!
Csésze kapacitás
10 Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Csepegtető jellemzői

Csésze kapacitás
10 Kész!
Megjegyzés:
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD CMM 620 Persona Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD CMM 620 Persona. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD CMM 620 Persona. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD CMM 620 Persona. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD CMM 620 Persona.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ