AlzaBoxy Q1 Shop roku

KENWOOD GDP 306 WH Triblade

Termékkatalógus
KENWOOD GDP 306 WH Triblade
Botmixer 800W, változtatható sebességű + Turbo, keverés fémláb Triblade, fém nyéllel MasherPro, Chopper 0,5 literes, tartós penge rozsdamentes acélból készült, korrózióálló rozsdamentes drót habverővel, 0,75 literes kalibrált tartály fedéllel, és erős fogantyú, alkalmas alkatrészek mosogatógépben való mosogatásra, központi kimeneti tápkábel gyakorlati használatra, könnyen cserélhető adapterek
Kód:  KENTM001 Termékszám:  Ken-HDP404WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD GDP 306 WH Triblade

Többfunkciós rúdmixer világhírű gyártó Kenwood segít felkészülni a különböző ételeket, rekordidő alatt. A készülék nem csak kezeli a klasszikus keverés, hanem aprítás és tejszín bolyhos.Lesz akkor könnyű intuitív kezelés integrált gombok, amit tehetünk, minden gond nélkül nyomja az egyik kezével. Az erősebben nyomja, a mix lesz, simább. Turbo funkció fogják használni a rövid és intenzív kaszálás. Nem, persze, aggódni a rendetlenség a konyhában - egy speciális keverőfej van kialakítva, hogy megakadályozza a felesleges fröccsenő.

Vége rozsdamentes acél keverő lába van egy praktikus virágos forma, amely tilt különböző szögeApproxől, és kap így a kevésbé hozzáférhető helyeken is. Hála egyenletesen namixujete teljes tartalmát a tálba.Amellett, hogy a mixer, akkor is kap egy csomó tartozék, amely segít felkészülni egy sima mártások, levesek, pürék és kevert italok. Pontosabban, akkor kap Cleaver chopper 500 ml visszazárható tartályba, és egy műanyag tálba habverővel 750 ml, mindkettő hasznos mérési skála. Továbbá, habverő, rozsdamentes acél és 2 × hosszabbító MasherPro szánt krumplipürét és a püré. Bit megy könnyen helyettesíti.

Modern turmixgép Kenwood

  • Sokoldalú erős helper a konyhában
  • Keverésére, darabolás és tejszín bolyhos
  • Onekezes működtetés két egyszerű gombok
  • Turbo funkció gyors intenzív kaszálás
  • Az innovatív rendszer három tökéletesen éles penge
  • Nem fröccsenő egy speciális keverőfej
  • Ergonomikus nyél, csúszásmentes felület SureGrip
  • Rozsdamentes acél keverő lábát végződő egy virág alakú
  • Széles könnyen cserélhető tartozékok mosogatógépben
  • Központi kimeneti tápkábel
  • Elegáns kialakítás főleg a fehér
  • Méretek 7,3 x 42 x 7,3 cm
  • Az alacsony súlya mindössze 1,96 kg

innovatív penge

Kenwood kifejlesztett egy egyedülálló technológia Triblade, amellyel az egész folyamat felgyorsul és áramvonalas. Három penge mentén mozognak a különböző pályák, így biztosítva három szinten vágás és forgatás. Amikor keverő berendezés ezért használja hármas erejét és hálát ad neki tökéletes eredményt. Ezen felül, akkor ergonómikus fogantyú csaptelep illik a kezét, és javítani speciális kivitelben SureGrip. Ez biztosítja a tapadást, még nedves kézzel, amelyből mások is csúszásmentes fogást.

Paraméterek

Funkciók
Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
3 Kész!
Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
3 Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD GDP 306 WH Triblade Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD HDP 404 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD HDP 404 WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD GDP 306 WH Triblade. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD GDP 306 WH Triblade.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ