Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI

Termékkatalógus
Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI
4,0 15 értékelés
Konyhai robotgép Kenwood Prospero - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 4,3 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, daráló és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 4,5 kg, mérete 29,2 × 31,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
88 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  KENKR365 Termékszám:  KHC29.W0SI Gyártó honlapja:
Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI 88 490 Ft Újszerű raktáron

Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI

Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral látták el, amelynek köszönhetően gyorsan feldolgozza még a legigényesebb alapanyagokat is. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén módosítható 6 lehetséges sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy tartós tállal, melynek térfogata 4,3 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. A remek KENWOOD konyhai robotgép külalakját ezüst szín egészíti ki.

Konyhai robotgép Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI Lifestyle
Konyhai robotgép Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI Jellemzők/technológia

Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI konyhai robotgép lényeges paraméterei

  • A remek KENWOOD konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • 6 sebességi fokozat közül választhatunk
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás biztosítja
  • A keverőtál űrtartalma 4,3 l
  • Terméksorozat: Kenwood Prospero
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • A megfelelő munkatempó igény szerint testreszabható, hála a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Ezüst szín dobja fel nagyszerű külalakját

A tartós Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI konyhai robotgép funkciói

Ezen KENWOOD konyhai robotgépnek köszönhetően a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Nagyon egyszerűen felverhetjük vele a tojást, vagy készíthetünk különféle habkrémeket- Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját. Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Tökéletesen alkalmas diófélék vagy jég összemixeléséhez, de készíthetünk vele akár leveseket, zabkását és egészséges, tápanyagban gazdag turmixokat. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket. Egyaránt durvára és finomra is tudjuk aprítani a húst a darálóval. Könnyedén elkészíthető házi darált hús a kedvenc hamburgerünkbe, fasírtba vagy mártásokhoz.

Konyhai robotgép Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI Tartozékok
Konyhai robotgép Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI Képernyő

Ismerd meg a remek KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Eme Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI konyhai robotgép beleillik minden konyhába. A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását. A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. Eme KENWOOD Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

Konyhai robotgép Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI Lifestyle 2

A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, feltét habveréshez, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, daráló és habverő kar 3 szeletelő korong. Ilyen gazdag felszereléssel eme Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, így lehetőségünk van rengeteg pénzt és helyet megspórolni.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

29,2 × 31,3 × 24,3 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

4,5 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,3 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tartozékok

Keverőtál űrtartalma
4,3 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
24,3 cm Kész!
Szélesség
31,3 cm Kész!
Magasság
29,2 cm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

T Ügyfélszolgálat! Tudni szeretném, hogy a KHC29.WOSI Kenwood háztartási robotgép árában egyértelműen benne vannak-e a képen felsorolt kiegészítők. Előre is köszönettel: Németh Árpád

Kiegészítők: Kenwood Prospero+ kHC29.W0SI
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ